اخبار گوشیهای نوکیا ، خبرهای گوشی های نوکیا ، Nokia News
|
آخرین شاهکار نوکیا Kinetic
کمپانی نوکیا گوشی جالبی را به بازار عرضه داشته که توسط Jeremy Innes-Hopkins طراحی شده است. |
فوق العاده هست ×!!×
حتماً اگر مطلبی راجع بهش پیدا کردم میزارم اینجا !! احتمالاً با مکانیزم آهنربای ریلی کار میکنه که به محض اینکه تماس برقرار میشه سنگینی به کمک اهنربا به سمت جلو هدایت میشه ! و باقطع آن ریل به عقب برمیگرده فوق العاده هست ! ابتکار خیلی باحالی هست! اونهم تو این فضایی که آمریکایی ها با اپلشون صنعت موبایل رو به افتضاح کشیدن !! آیفون چیزی جز ادغام پاکت پی سی با اضافه کردن امکانات جدید نیست ! اما نوکیا همیشه اهل غافلگیر کردن هست مخصوصاً با خصوصیات مکانیکی که به گوشیهاش اضافه میکنه ! |
http://www.gooyait.com/uploads/2191.jpg |
جدید ترین گوشی نوکیا
تلفن های هوشمند دارای کیبرد کامل همیشه به درد مدیر ها و کسانی می خورند که باید ایمیل هایشان را به سرعت پاسخ بدهند یا کار تایپی زیادی دارند.
مدل جدید نوکیا از سر E این شرکت به نام E7 که امروز توسط نوکیا معرفی شد این دسته از کاربران را هدف گرفته است. نارنجی : این گوشی که دارای کیبرد لغزنده است دارای نمایشگر بزرگ 4 اینچی است و همانند دو مدل دیگر C6 و C7 که آنها هم امروز معرفی شدند به دوربین 8 مگاپیکسلی مجهز است و می تواند به صورت 720p فیلم برداری کند. این گوشی هم از نمایشگر جدید CBD استفاده می کند تا در محیط روشن بتوان به خوبی صفحه نمایش را دید. نوکیا E7 تا حد زیادی شبیه مدل N8 است که مدتی پیش معرفی شده بود و دارای سیستم عامل سیمبیان 3 است. البته نمایشگر این یکی بزرگتر است. و به همین خاطر چون انرژی بیشتری مصرف می کند تنها می توانید 540 دقیقه با آن صحبت کنید. در مقایسه با 720 دقیقه در مدل N8 . در این گوشی تعدادی نرم افزار که برای مدیران و تجار مفید محسوب می شوند از قبل نصب شده. ضمن اینکه نوکیا E7 می تواند کارت حافظه MicroSD هم داشته باشد. این گوشی احتمالا از هفته آینده به بازار ارایه می شود اما نوکیا هنوز قیمت آن را اعلام نکرده است. |
عرضه نخستین آپدیت نرم افزاری سیمبیان برای گوشی های c7 ،n8 و c6-01 نوکیا
واحد خبر mobile.ir : کمپانی نوکیا نخستین آپدیت نرم افزاری را برای گوشی های مبتنی بر سیستم عامل سیمبیان 3 ارائه داد. این آپدیت نرم افزاری که تحت عنوان آپدیت 1.1 از آن یاد می شود نرم افزار گوشی های C7 ،N8 و C6-01 نوکیا را به روز می نماید.
بنا به اظهارات نوکیا اکثر ویژگی های به روز شده بطور مستقیم توسط کاربر قابل مشاهده نیست اما موجب عملکرد بهتر و روان تر گوشی شده و پایداری دستگاه را نیز بهبود می دهد. علاوه بر این اصلاحات و تغییرات پراکنده، موارد جدیدی نیز توسط آپدیت نرم افزاری به گوشی ها اضافه می شود. موارد زیر برای هر سه گوشی C7 ،N8 و C6-01 ارائه شده است: * امکان پذیرفتن درخواست جلسه (Meeting Request) بصورت مستقیم از طریق ایمیل های دعوتنامه * امکان قرار دادن نقشه در ایمیل، بدین معنی که بطور مثال با مشخص نمودن آدرس جلسه در فیلد مکانی در ایمیل دعوتنامه دریافت کنندگان ایمیل می توانند محل جلسه را بر روی نقشه مشاهده نمایند اما موارد زیر تنها برای گوشی N8 نوکیا ارائه شده است: * نسخه ویرایشگر 6.4 برنامه Quick Office که امکان ویرایش و تغییر بزرگنمایی مستندات Word را فراهم می آورد. * سه بازی با کیفیت بالا شامل بازی های Real Golf ،Need For Speed Shift و Galaxy on Fire. البته در برخی کشورها بازی Asphalt 5 جایگزین بازی Need for Speed شده است. هرچند به روز رسانی عرضه شده می تواند برای کاربران مفید باشد اما نوکیا پیش از این وعده داده بود که مواردی نظیر بهبود مرورگر وب سیمبیان را نیز در نخستین آپدیت نرم افزاری خود لحاظ می کند (به اینجا مراجعه نمائید) ولی در آپدیت عرضه شده شاهد آن نیستیم. از طرفی بسیاری از کاربران عرضه بازی هایی که در فروشگاه Ovi Store امکان دانلود رایگان آنها فراهم بوده است را مأیوس کننده تلقی کرده و منتظر ویژگی های جدیدی نظیر امکان استفاده از صفحه کلید عمودی (Portrait)، بهبود نرم افزاری مرتبط با امکانات دوربین، بهبود عملکرد تعاملی گوشی و مواردی از این دست بوده اند. البته به روز رسانی عرضه شده ظاهراً تا حدی عملکرد تعاملی گوشی را بهبود می بخشد. منبع: مرجع موبایل ایران (mobile.ir) |
دو سیمکارتههای جدید نوکیا
دو سیمکارتههای جدید نوکیا |
دو سیمکارتههای جدید نوکیا - نوکیا X۱-۰۱
دو سیمکارتههای جدید نوکیا - نوکیا X۱-۰۱ |
دو سیمکارتههای جدید نوکیا - نوکیا C۲-۰۰
دو سیمکارتههای جدید نوکیا - نوکیا C۲-۰۰ |
آپدیت
سلام
ببخشید من نمیدونستم این موضوع رو کجا باید بنویسم واسه همین دیدم اینجا در مورد آپدیت نوشتین من هم درخواستمو اینجا ارائه کردم. من هفته ی گذشته یه گوشی نوکیت سی7 خریدم که از اول روش فارسی ساز بود و منوهاش کلا فارسی بود. ولی امشب که با نرم افزار Nokia Ovi Suite آپدیتش کردم متاسفانه زبان فارسیش از بین رفته و از توی منو فقط سه تا گزینه برای انتخاب هستش که یکی اتوماتیکه یکی انگلیسی و یکی هم فیلیپینی! حالا من برای اینکه دوباره بتونم زبان فارسی رو به گوشیم برگردونم باید چی کار کنم؟! |
اکنون ساعت 02:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |