تاتیانا جون خواهش میکنم فیلم هایه کره ای دوبله به فارسی بزار.. من عاشق فیلم کره ایم اما چون زبونشونو نمیفهمم بهم مزه نمیده... اونایی هم که زیر نویس فارسی دارن..جداگانه هستند و همراه با فیلم نیستند... ممنون از زحمات و تلاشهایت
سلام من تازه عضو شدم خواهرسيندرلا زيرنويس فارسيشو ندارين(منزيرنويس فارسي ميخوام.هم اينكه سريال كره اي انسان خوب كه چند سال پيش از تلويزيون ايران پخش شد رو ندارين براي دانلود.آخه اون هم سريال خيلي خوبي بود.ممنون
با سلام
دوستان من در ایران نیستم و سریال های کره ای را از طریق دوستان به دست می اورم ولی الان مشگل پیدا کردم
دانگ پی قسمت های 21-22-23-24 ان خالی هست دوقسمت ان را از سایت شما دانلود کردم ولی 23 و 24 ان را چگونه می شود دانلود کرد
در ضمن اولین سایتی هست که خقیقتا لذت بردم از دین این سایت
من در مورد زیرنویس و تبدیل فایل ها به دی وی دی تجربه کمی دارم اگر احیاجی داشتید یا سئوال من در خدمت هستم
هومی
با سلام
دوستان من در ایران نیستم و سریال های کره ای را از طریق دوستان به دست می اورم ولی الان مشگل پیدا کردم
دانگ پی قسمت های 21-22-23-24 ان خالی هست دوقسمت ان را از سایت شما دانلود کردم ولی 23 و 24 ان را چگونه می شود دانلود کرد
در ضمن اولین سایتی هست که خقیقتا لذت بردم از دین این سایت
من در مورد زیرنویس و تبدیل فایل ها به دی وی دی تجربه کمی دارم اگر احیاجی داشتید یا سئوال من در خدمت هستم
هومی
حدود چند ماهی هست که این درخواستو کردم کسبی جوابر نداده هنوز فکر می کنم برم زن کره ای بگیرم زودتر فارسی یاد میگیره و برام ترجمه می کنه http://p30city.net/images/smilies/ghizha.gif
ویرایش توسط SHeRvin : 03-28-2011 در ساعت 11:33 AM
دلیل: اصلاح کلمه
با عرض پوزش به خاطر تاخیر...
اول از همه داشتن دو ای دی در سایت ممنوعه
دوم اینکه اگه جوابی به شما داده نشده به این خاطره که لینک درخواستی شما موجود نبوده...
قبل از اینکه خانم کره ای فارسی یاد بگیره من برای شما قسمت های درخواستی رو قرار میدم