نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramin abi
سلام اميرجان ، من هم سال نو را به شما و همه دوستان خوبم در فروم تبريك ميگم و اميدوارم سال خوبي داشته باشيد . ضمناً عزيز دل برادر چرا ناراحت ميشي وقتي مي بيني ما به دوستان 20 ميديم . من كه به شما قبلاً 20 داده بودم . همچنين شما در هر درس و در هر كلاسي نمره ات بيسته البته با 19 نمره ارفاق كه اون هم توسط بعضي از دوستان سفارش شدي . اعتراض هم مورد قبول نيست . التماس هم نكن لطفاً .
|
طنز = برعکس کاملا مشخصه جنابعالی هم ناراحت شوی هم حسودی کردی[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
علتش هم اینه من از مارول در تمام آیتمهایی که گفتم بیست گرفتم حضرتعالی از بهنام شونزده و هیجده و اینا گرفتی...[IMG]****************************/112.gif[/IMG]
خودت قضاوت کن...[IMG]****************************/110.gif[/IMG]
حالا کی باید التماس کنه[IMG]****************************/248.gif[/IMG]
جدی = مشتی منظورم اینه تاپیک رو از اول با مدلی که فرق داشته باشه بچینیم...[IMG]****************************/301.gif[/IMG]
چهل تا فرومه همه جا هم همین شکلیه... بیایم برای اولین بار یه تاپیک بزنیم با جزییات آبدارتر...[IMG]****************************/247.gif[/IMG]
موضوع رو بسط بده داداش... نه از اون بشط های کشیدنی داداژ...[IMG]****************************/294.gif[/IMG]
از این بسطهای گسترش دادنی داداش [IMG]****************************/122.gif[/IMG]