جواهراتی در قصر [IMG]****************************/50.gif[/IMG] [IMG]****************************/50.gif[/IMG] [IMG]****************************/39.gif[/IMG] [IMG]****************************/39.gif[/IMG]
خبر: اخيرا يک CD غيراخلاقي که بازيگر نقش زن آن چهرهاي شبيه به بازيگر سريال جواهري در قصر (لييانگاي) دارد، روانه بازار غيرقانوني CD شد که البته با سرعت عمل نیرویانتظامی، همچون دیگر CDهای غیراخلاقی عرضه شده در ماههای اخیر از تکثیر گسترده باز ماند!! (منبع: عصر ایران)[IMG]****************************/60.gif[/IMG]
خبر رسید که سیدی غیر اخلاقی منتسب به بازیگر سریال جواهری در قصر به بازار آمده و از فروش خوبی هم برخوردار شدهاست.[IMG]****************************/42.gif[/IMG]
به همین مناسبت، گروهی از خوانندگان کرهای که حسابی جوگیر شدهبودند ضمن تکذیب این خبر و با اعلام اینکه بازیگر فیلم غیر اخلاقی با بازیگر سریال نرگس –ببخشید سریال جواهری در قصر - فقط تشابه ظاهری دارند ترانه زیر را سروده و خواندهاند.[IMG]****************************/76.gif[/IMG]
این ترانه را با سبک رپ بخوانید لطف[IMG]****************************/174.gif[/IMG]
ا (خوانندگان: کیم دونگ یاس و ایل چونگ آمین):
هیشکی نگفت یه دختره تنها توی آشپزخونه[IMG]****************************/52.gif[/IMG]
با نقشه بانو چویی چطوری سالم میمونه؟[IMG]****************************/68.gif[/IMG]
چه حالی داشت وقتی که دید سیدیش به بازار اومده [IMG]****************************/37.gif[/IMG]
همه با هم داد بزنین: بانو چویی خیلی بده [IMG]****************************/65.gif[/IMG]
بانو چویی اینو بدون اگر که گیرت بیارم [IMG]****************************/51.gif[/IMG]
پای چشای خوشگلت کلی بادمجون میکارم [IMG]****************************/50.gif[/IMG]
(در نسخه اصلی بهجای کاشتن بادمجان از اعمالی غیر اخلاقی نام برده شدهبود که به دلیل مراجعه افراد زیر 18سال به این فروم، از ذکر جزئیات اعمال غیر اخلاقی مورد اشاره معذوریم - مترجم )
بدون دروغ نیست این حرفا داره صحت
همه به یانگوم تهمت میزنن بیجهت
ماییم وارث درد ماییم باعث مرگ
غیرت کرهایها رو صاعقه زد [IMG]****************************/293.gif[/IMG]
(متاسفانه مساله غیرت در کرهجنوبی کاملا رنگ باخته و به فراموشی سپرده شدهاست. چند هفته پیش در سینماهای این کشور فیلمی به نام نقاب اکران شد که مصداق کامل ترویج بیغیرتی بود - مترجم)
دختر کرهای ناموس تو ناموس من [IMG]****************************/278.gif[/IMG]
حالا که کسی نمیبینه بده یه بوس به من [IMG]****************************/310.gif[/IMG]
چطوری دلمون اومد با آبروی یه دختر بازی کنیم؟
بهتر نیست عوض اینکارا بریم توی خیابون دختربازی کنیم؟ [IMG]****************************/283.gif[/IMG]
حالا کنج آشپزخونه تکیه داده تنها
حسودی میکنن بهش همه زنها
گفت به خدا ای خدای من فقط یه خواهش
دلم تنگه واسه مینجانگهو و روی ماهش [IMG]****************************/299.gif[/IMG]
کاش می شد بیسانسور بکنمش بغل [IMG]****************************/281.gif[/IMG]
باهاش برم هر چه زودتر من ماه عسل [IMG]****************************/303.gif[/IMG]
(ظاهرا صدا و سیمای کرهجنوبی ید طولایی در سانسور دارد. راویان میگویند در نسخه بدون سانسور سریال، گاهی اوقات اتفاقات خاصی میافتد! - مترجم)[IMG]****************************/59.gif[/IMG]
پس کجا رفته غیرت مردای این شهر سئول؟
چرا واسه خرید سیدی یانگوم نمیدید پول؟
این سیدی ها داره حق کپیرایت
مفتی دانلود نکنی از اینترنت و سایت
(تکثیر غیر مجاز سیدی و عدم رعایت کپیرایت در کشور کره به صنعت سینما و سایر صنایع این کشور لطمه شدیدی وارد کردهاست. همین چند روز پیش بود که هنرمندان کرهای در موزه سینمای کره نسبت به تکثیر غیر مجاز آثارشان اعتراض کردند - مترجم)[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
یانگوم کلی زحمت کشید تا شد یه طبیب
چطور دلتون اومدید دادینش فریب؟
اون بود یک جواهر در قصر
خوشگلتر از اون نیست حتی در ولیعصر [IMG]****************************/55.gif[/IMG]
(توضیح مترجم: این خیابان ولیعصر با آن خیابان ولیعصر که در تهران وجود دارد متفاوت است. در خیابان ولیعصر سئول، حوالی ونک، پارک ملت و تجریش، دختران زیبایی به چشم میخورند اما یانگوم یهچیز دیگهاست) [IMG]****************************/43.gif[/IMG] [IMG]****************************/43.gif[/IMG]
عوض دیدن فیلم غیراخلاقی یانگوم
بشینید به تماشای فیلم غیر اخلاقی گیومیونگ
با تلویزیونهای 80 اینچ سامسونگ [IMG]****************************/48.gif[/IMG]
سینما را به خانه بیاورید![IMG]****************************/40.gif[/IMG]
(ببخشید که اینجوری شد! پیامهای بازرگانی کره هم گاهی اوقات پابرهنه وارد سریال می شود. ظاهرا اینها هم از مهران مدیری و باغ مظفر یاد گرفتهاند - مترجم)[IMG]****************************/44.gif[/IMG]
اگه نظر منو میخوای یونسنگ خیلی خوشگلتره [IMG]****************************/43.gif[/IMG]
اما افسوس واسه من خورد نمیکنه تره [IMG]****************************/80.gif[/IMG]
(خداییش دیگه! من اگه جای این مینجانگهو بودم یونسنگ رو انتخاب میکردم - مترجم) [IMG]****************************/76.gif[/IMG]
بحثو عوض نکنیم وقتمون کمه
من دارم میگم به همه
دیدن سیدی کپی داره مشکل شرعی [IMG]****************************/103.gif[/IMG]
همیشه اوریجینالشو ببین نه جنس فرعی [IMG]****************************/103.gif[/IMG]
میگم به اونایی که واسه باقی حرف تشنهان [IMG]****************************/218.gif[/IMG] [IMG]****************************/218.gif[/IMG]
کپی غیر مجاز سیدی رو بشکن [IMG]****************************/217.gif[/IMG] [IMG]****************************/216.gif[/IMG]
من نمیشکم / بشکن / بشکن بشکنه بشکن [IMG]****************************/227.gif[/IMG] [IMG]****************************/227.gif[/IMG]
اینجا بشکنم یار گله داره / اونجا بشکنم یار... [IMG]****************************/303.gif[/IMG] [IMG]****************************/303.gif[/IMG] [IMG]****************************/303.gif[/IMG] [IMG]****************************/303.gif[/IMG]
(در اینجا شما می توانید جوگیر شده و به حرف خواننده عمل کنید - مترجم) [IMG]****************************/263.gif[/IMG] [IMG]****************************/263.gif[/IMG]
نکته۱: اسم سریال را گذاشتهاند جواهری در قصر اما تا جاییکه بنده سریال را دیدهام نه یکی دوتا که دهها جواهر در این سریال به ایفای نقش پرداختهاند. بنابراین توصیه میشود در اسرع وقت، نام این سریال را به جواهراتی در قصر تغییر دهند. [IMG]****************************/222.gif[/IMG] [IMG]****************************/222.gif[/IMG] [IMG]****************************/222.gif[/IMG] [IMG]****************************/222.gif[/IMG]
نکته۲: من تنها چند قسمت از سریال را دیدهام. بنابراین اگر در تلفظ اسامی شخصیتهای سریال ایرادی میبینید به حساب کمسوادیام بگذارید. [IMG]****************************/281.gif[/IMG] [IMG]****************************/281.gif[/IMG]
اینم عکساش