![]() |
گريزانم از اين مردم كه بامن
به ظاهر همدم و يكرنگ هستند ولي در باطن از فرط حسادت به دامان ام دو صد پيمانه بستند. |
اي دوست دلت هميشه زندان من است
آتشکده عشق تو از انه من است . آن روز که لحظه وداع من و توست آن شوم ترين لحظه پايان من است . .... . |
در پيش چشم دنيا
دوران عمر ما يك قطره دربرابر اقيانوس در چشمهاي آنهمه خورشيد كهكشان عمر جهانيان كم سوتراز حقارت يك فانوس افسوس ! |
حرفهاي عاشقانه اي نمانده ..نه بين من و تو و نه بين من و او ...همه ي حرفهايم بوي نفرت ميدهد ...ميخواهم به گونه اي ديگر بيانديشم...
از سحر به شب بگرايم ...از نور به ظلمت ...از خوبي به بدي ..از صداقت به فريب..از سادگي به دغل ...از همه ي زيبايي به زشتي .. ....................................................... باز هم خيال خام در ذهن پروراندم ..تو پي بردي هجوياتم از روي خستگيست اي خبير {پپوله} |
آری جرم ما هم عاشقی است آری اما آنکه آدم هست و عاشق نیست کیست؟ زندگی بی عشق اگر باشد ، همان جان کندن است دم به دم جان کندن ای دل کار دشواری است، نیست؟ زندگی بی عشق اگر باشد لبی بی خنده است بر لب بی خنده باید جای خندیدن گریست زندگی بی عشق اگر باشد هبوطی دائم است آنکه عاشق نیست هم اینجا ، هم آنجا دوزخی است عشق عین آب ماهی یا هوای آدم است می توان ای دوست بی آب و هوا یک عمر زیست؟ |
دستم به دامانت مرو آتش نزن بر جان من جانم به قربانت بیا امشب بمان مهمان من سر در گریبانم مرو مشتاق و حیرانم مرو یارا پزیشانم مرو برهم مزن سامان من یک روز میایی که من دل کنده ام از جان و تن می جوییم از پیراهن کو یوسف کنعان من ؟ ای نازنین ای بی وفا دیر آمدی حالا چرا ؟ دیگر نمیایی مرو جانا رها کن جان من دیروز و امروزم ببین حال شب و روزم ببین چون شعله میسوزم ببین کو ابر من باران من ؟ |
رویای با تو بودن...
رویای با تو بودن... |
می نویسم |
در بتخانه خيالم از تو بتي ساخته ام كه هيچ ابراهيمي حاضر به شكستنش نيست.
|
عزيزم دلم، ...(821)
آرزو دارم دلت از غصه ها خالي شود سهم تو از زندگي، يك عمر خوشحالي شود |
اکنون ساعت 03:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |