![]() |
مە لێوان
|
قطار
|
|
|
گورانی کوردی : ئیمه گیانیکین له دو جه سته دا ئیمه گیانیکین له دو جهستهدا وهک شیعروئاواز له یهک بهسته دا ما یک روحیم در دو جسم مثل شعرو آواز دریک رسته ایم دونیاش ناتونی لیکمان کاتهوه مهگهر خوا بو خوی بمان باتهوه دونیاهم نمیتونه مار ازهم بگیره مگه اینکه خداما راپیش خودش ببره ئیمه پهروهردهی یهک خول وئاوین بو تهنیا ساتیک بی یهکتر نابین ما پروردۀ یک آب و خاکیم حتی برای یه ساعت ازهم جدا نمیشیم ئهگهر لهو دونیاش زیندو بینهوه ریبواری یهک ریین جیا نابینهوه اگر اون دنیا هم زنده بشیم مسافر یک راهیم جدا نمیشیم پهیمانمان داوه تا له ژینا بین بو تهنیا ساتیک بی یهکتر نابین عهد بسته ایم تا زندهایم حتی یه لحظه بدون هم زندگی نمیکنیم ئاشقی پیروزی ئیمه واهایه ههتا خواوندیش لیمان رهزایه عشق پاک ما این جوریه حتی خداوند هم ازما راضیه ئیبراهیم خه یات |
له چهشنی شووشه ناسكه ئهو دڵهی خۆم |
شعر کردی باترجمه فارسی
فارسى چقدر میترسم چقدر میترسم وقتی که باز میگردم خبری بد را با خود داشته باشی چقدر مىترسم وقتی در آغوشت میگيرم بوی غريبی با خود داشته باشی چقدر میترسم وقتی که باز میگردم دستور زبان چشمان ترا با هجايی ديگر بخوانم چقدر میترسم نياز و گرمی دستانت مانند وقتی که تو را ترک کردم نباشد و بيش از هر چيزچقدر میترسم، همه کسم، همراهم،وقتی که بر میگردم، تو خود باشی و من ديگری . كوردى چهند دهترسم چهند دهترسم که ديِمهوه ههواليکی تالت پی بی چهند دهترسم که باوهشِت پى دا دهکهم بونی نا مويهکه ت لی بی چهند دهترسم که ديمهوه گرامهری زمانی چاورينويسی هجات گورا بی چهند دهترسم چلهيِس گهرمی پنجهکانت وهک به جيم هيشت وا نهمابی لهمهش زياترچهند دهترسم، کهسم، هاوريم،که ديمهوه،تو وهک خوت بيت، من بگوريم يك شعر كردى بود از عبدالله پهشيو با ترجمهى فارسى |
یاوران مسم
یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) مِن مَسِ مَخمور باده ی اَ لَسِم(من مست مخمور باده ازلی هستم) لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم(لطف دوست امد و محکم دستم را گرفت) شوئله ی نارِ عِشق پَر چی ﮊََه پُوسِم (شعله اتش عشق از پوستم بیرون زد) شوئله ی نارِ عِشق پَر چی ﮊََه پُوسِم (شعله اتش عشق از پوستم بیرون زد) خالی ﮊَه خاکی مَملو ﮊَه دوسِم(از چیزهای خاکی و دنیوی خالی شدم و حالا وجود دوست تمام وجودم را فرا گرفته است) یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) مِن مَسِ مَخمور باده ی اَ لَسِم(من مست مخمور باده ازلی هستم) لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم(لطف دوست امد و محکم دستم را گرفت) ************** یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) مِن مَسِ مَخمور باده ی اَ لَسِم(من مست مخمور باده ازلی هستم) لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم(لطف دوست امد و محکم دستم را گرفت) لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم(لطف دوست امد و محکم دستم را گرفت) فَرماوَه ساقی بلوا مینای مِن(ساقی گفت از مینای من بنوش ) سَرشار که سا غَر بِدهَ پَیا پِی (ساغر جام لبریز را پیاپی بده) پَیا پِی پِر کِرد پَیا پِی نوشام(پیاپی پر کرد و پیاپی نوشیدم) تا کِه دیده ی دِل هِجرَ دوس نوشا (تا چشم دل دوری دوست را احساس کرد) شوئله ی نارِ عِشق پَر چی ﮊََه پُوسِم (شعله اتش عشق از پوستم بیرون زد) شوئله ی نارِ عِشق پَر چی ﮊََه پُوسِم (شعله اتش عشق از پوستم بیرون زد) خالی ﮊَه خاکی مَملو ﮊَه دوسِم(از چیزهای خاکی و دنیوی خالی شدم و حالا وجود دوست تمام وجودم را فرا گرفته است) یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) یاوَران مَسِم(من مستم دوستان) مِن مَسِ مَخمور باده ی اَ لَسِم(من مست مخمور باده ازلی هستم) لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم(لطف دوست امد و محکم دستم را گرفت) لوتفِ دوس هاما مُوحکَم گِرد دَه سِم(لطف دوست امد و محکم دستم را گرفت) اِی دِل تا کَسی چُو خوم نای وَ جوش (ای دل تا کسی مانند خم نجوشد) اِی دِل تا کَسی چُو خوم نای وَ جوش (ای دل تا کسی مانند خم نجوشد) حَلقه ی بَندَگی عِشق نَه کِی وَ گوش (و حلقه بندگی عشق را به گوش نکند) مَحرَمِ نمو هرگز وَ اَسرار (هرگز محرم اسرار نمیشود) مَحرَمِ نمو هرگز وَ اَسرار (هرگز محرم اسرار نمیشود) نَخلِ ئومیدِش دوسی نایِر بار(نخل امیدش میوه دوستی نمی گیرد) نَخلِ ئومیدِش دوسی نایِر بار(نخل امیدش میوه دوستی نمی گیرد) نَخلِ ئومیدِش دوسی نایِر بار(نخل امیدش میوه دوستی نمی گیرد) ترانه یاوران مه سم ازآلبوم حیرانی استاد شهرام ناظری |
آه باران...
|
|
اکنون ساعت 04:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |