![]() |
نقل قول:
نقل قول:
اناهیتا جان مگه نمیدونی چی شده؟ رئیس کنفدراسیون فوتبال ایتالیا در نشست اخیر اعلام کرد که شماره موبایل شروین رو گم کردم ..برام پیدا کنید جایزه ویژه رو بهش بدم و و یک ورزشگاه هم به اسمش افتتاح کنیم :21: ایتالیا گفتم همیشه میدون رو میده به تیمای کم تجربه .. مثل منتخب پیسی سیتی یا اسپانیا یا مالدیو :d نقل قول:
منم ترسیدم وقتی پست جواد جان رو خوندم .. :d نقل قول:
جیگیلی هم اومد به ایتالیا رای میده |
هی وای من نبودم چه خبر بوده ؟
نمیدونم چرا بازیا رو دنبال نمیکنم یکی بیاد بگه چرا اسپانیا 4تا بیشتر رای آورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شروین چند تا ربات استخدام کن به ایتالیا رای بده چه معنی داره ایتالیا این قدر عقب باشه؟{قاط} ما ها ایتالیایی باشیم و این قدر عقب باشیم؟ وای خیلی افت داره واسه ی ما امشب هم که لاجوردی پوشا میبرن شکی نیست |
نقل قول:
سلام آقا محمد عزیز نقل قول:
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید نقل قول:
بزن بشد :d نقل قول:
خب وقار رو حفظ کردیم وضع داوری این شده دیگه نقل قول:
صد در صد منتظر ستاره های جدید هستیم نقل قول:
اسپانیا بیشتر رای آورده چی نی |
نقل قول:
___________________________ پسردایی درکمال احترام همون فامیلی و اینا، سر این یه مورد کوتاه نمیام!{داش مشتی} شما تهرونی تیکه اومدی منم به زبون شیرین خودم میگم: فقط اسپانیا! هی اینه که هَس!:p:d ولی ایتالیایی ها هم خوشتیپ اند ها!:d ولی آخه غذای اسپانیایی خیلی خوشمزه اس!:d ای بابا منو تو این موقعیت قرار ندین!:d ____________________________ چیه خوب؟ خیلی هم معیارهای خوبی اند!:d به قول پسرخاله کلاه قرمزی : مگه چیـــــــــــــــه!:d |
میگن مهد فوتبال دنیا انگلیسه :21: ایتالیا ثابت کرد که تنها تیم در اروپا هست که 4 ستاره (یعنی قهرمانی در جام جهانی ) داره اگه به فینال هم نرسه باز مهد فوتبال دنیا رو برده{جشن پتو} اینم سالهایی که در جام جهانی اول شده :d ( البته بخاطر جنگ جهانی یک دوره حضور نداشته ) http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1826871_w2.jpg |
خیلی حیف شد ، بازی آلمان و ایتالیا باید میشد فینال
من که بازیشون رو نیگاه نمیکنم آلمان و اسپانیا میرن فینال ، جام قهرمانی هم آلمان میبره ;) |
سلام دوستان
دیگه از ما گذشته بیاییم کل کل ما در مقام کارشناس میشینیم بازی رو اگر میلمان کشید نقد می نوماییم امشب که بازی ایتالیا و انگلستان رو نگاه می کردم متوجه چند مطلب شدم 1- معتقدم که اکثر چپ پاها پنالتی های حساس رو خراب می کنند بهم ثابت شده بود بازهم ثابت شد از حامد کاویانپور تا روبرتو باجو و صدالبته اشلی کول علتش هم فکر کنم در کم بودن تعداد افراد چپ پاست و خوب روی تصمیم گیری و اعتماد به نفس تاثیر میذاره 2- انگلستان بازیهای باشگاهی عالی و بازی ملی مزخرفی داره همیشه اینجوری بوده حداقل تا زمانی که من یادم میاد... خداوکیلی یه هافبک راست و چپ که بتونند تیم حریف رو دور بزنند و پاس تو در بدن نداره.... گلرشون خیلی انرژیک بود ولی توپها رو 50 - 50 میرفت واسه همین پنالتی گیر نبود 3- ضربه پنالتی آندره آ پیرلو (کسی که شاید روبرتو باجو دوم باشه) بازهم ثابت کرد اعتماد به نفس پر رو بودن یا وقیح بودن یا جسور بودن و نترس بودن لازم نداره.... اعتماد به نفس تجربه تحمل شکستهای متنوع و مکرر و غلبه بر احساس شکست رو لازم داره... پیرلو عمدا با اون ضربه آهسته چیپ تیم حریف رو تحقیر کرد... ناخوادآگاه یاد یحیی گل محمدی افتاد یه بار پنالتی چیپ زد وسط دست دروازه بان!! 4- سرمربی انگلستان (روی هاچسون) خیلی پیر بود... به نظرم بهتر بود می رفتند سراغ یک سرمربی جوانتر...راستش منظورم پیر از نظر سن و سال نیست... از نظر انرژی واسه قهرمانیه... مشخصا روی هاچسون انرژِی زیادی به تیمش از رو نیمکت منتقل نمیکنه... خیلی شل و ول و خونسرده و دقیقا برعکس فردی مثل فرگوسنه که با دیدباز و در سن 70 سالگی دقیقا مثل یک 50 شایدم 45 ساله بازی تیمش رو دنبال میکنه 5- امیدوارم آقای کفاشیان این بازیها رو ببینه و صدالبته چندتا نکته یادبگیره.... دفعه بعد هم که ایران نتونست به اهدافش برسه کفاشیان موقع مصاحبه اون نیشخند احمقانه رو از رو لبش پاک کنه 6- باقی یقایتان.... انگلستان اوت شده فدایتان |
اوفیش دلم خنک شد این انگلیس افتاد
به امید 5 تن ایتالیا آلمانم بزنه بیشتر دلم خنک بشه |
|
سلام بر دوستان و عزیزان
نقل قول:
خانم الویری یکدفعه شخصیت شما برای من خیلی جالب و هیجان انگیز شد خیلی تمایل پیدا کردم صاحب چنین ذهن دقیق و حافظه خارق العاده ای رو از نزدیک ببینم بله تقریبا جمله عادل فردوسی پور اینطوری بود که شما درج کردید» http://enibaba.com/?p=65938 در نهایت دو تیم در پایان وقتهای قانونی و اضافه به تساوی یک بر یک رضایت دادند تا تکلیف تیم صعود کننده از این مرحله به ضربات پنالتی کشیده شود. علی دایی، مهدوی کیا و نکونام سه ضربه نخست خود را به گل تبدیل کردند ولی ژائو جونژه ضربه دوم چینیها را از دست داد. همه چیز به سود تیم ایران در جریان بود تا مبعلی ضربه چهارم تیم ایران را به هدر داد. شائو جیایی ضربه پنجم چینیها را به گل تبدیل کرد اما یحیی گل محمدی ضربه پنجم ایران را با ضربه “چیپ” به سمت دروازه چینیها نواخت که دروازهبان آنها در حالتی بدون تعادل این ضربه را مهار کرد تا تیم ملی کشورمان از راهیابی به فینال باز بمانند. هنوز صحبتهای عادل فردوسیپور پس از این ضربه تازگی دارد:” این چه موقع چیپ زدن بودن آقای گل محمدی”.ممکنه روزی افتخار میزبانی شما و همسر محترم و خانواده ارجمندتون به بنده و همسرم هدیه بشه تبریک میگم شما بانویی هستید با خصوصیات دقیق فکری و ثبت کامل جزییات واقایع و حوادث دوستان ما تازه داریم گرم می شویم:cool: مردیم از حس کارشناسی:21: یکی از عناصر معلوم الحال کل کل سرا (مثلا شروین گردن خورد:d) لطف کنه برنامه بازیهای پیش رو را درج کند من الان حس می کنم دکتر صدر رو گذاشتم جیب بقلم... شاید جیب بغلم چجوری می نویسند این بقل رو؟؟ بغله بقله؟؟ چیه اصلا بقغل رو ولش کن بیا تو همون آغوش!!!!!:21: بابا کار داره به رفتارهای خودمونی میکشه خیلی حرکات خاص شد!!:21: آقا رضایت بدین به جیب کاپشنم!!:cool: |
اکنون ساعت 12:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |