شهرداری تبریز1 -1 استیل آذین پاس1 -2 فولاد صنعت نفت1 - 1صبای قم ملوان1 -2 استقلال سایپا1- 1تراکتورسازی راه آهن1 -1 پیکان ذوب آهن3 -1 نفت تهران پرسپولیس1 -2 سپاهان شاهین1 - 2مس |
شهرداری تبریز1 -0 استیل آذین پاس1 -2 فولاد صنعت نفت3 - 2صبای قم ملوان1 -1 استقلال سایپا1- 2تراکتورسازی راه آهن1 -0 پیکان ذوب آهن3 -1نفت تهران پرسپولیس2 -2 سپاهان شاهین1 - 2مس |
شهرداری تبریز1 -0 استیل آذین |
شهرداری تبریز 2 -1 استیل آذین |
نتایج هفته 16 :
نتایج پیش بینی دوستان: |
اين تيم سپاهان است...
|
ایول امید جان
تبریک میگم خیلی خیلی خیلی حال کردم بالاخره ژنرال مربیتونه خسرو و فابیو رو هم دارین باید هم ببرین به همه ی ژنرال دوستان تبریک میگم |
به به خوب شد سپاهان برد و آقا اميد تشريف آوردن
به جز اينكه بهتون تبريك بگم كاري ازم بر نمياد خدايي بد باختيم_:2: ولي خودم به جاي پرسپوليس صدر نشينم:21: |
برد استقلال يك طرف ، باخت پرسپوليس يك طرف ، خداييش پيش بيني اين هفته من هم يك طرف . يواش يواش دارم ميرسم به صدر . آي صدر نشين ها خطر تهديدتون ميكنه . |
من ته ته جدول هم باشم برام مهم نیست.
مهم برد استقلاله که اونم برد .دمش گرم |
از پس فردا هفته 17 شروع میشه فولاد - شهرداری تبریز صبای قم - ملوان استقلال - پاس نفت تهران - شاهین مس کرمان - راه آهن تراکتور سازی تبریز - صنعت نفت پیکان - پرسپولیس سپاهان - سایپا استیل آذین - ذوب آهن *********** پیش بینی فولاد 2 - 1 شهرداری تبریز صبای قم 1 - 1 ملوان استقلال 3 - 2 پاس نفت تهران 2 - 2 شاهین مس کرمان 3 - 1 راه آهن تراکتور سازی تبریز 1 - 1 صنعت نفت پیکان1 - 2 پرسپولیس سپاهان2 - 1سایپا استیل آذین 0 - 2 ذوب آهن |
فولاد 1 - 1 شهرداری
صبا 1 - 1 ملوان استقلال 2 - 2 پاس نفتتهران 0 - 1 شاهین مس 2 - 1 راهآهن تراکتورسازی 0 - 1 نفتآبادان پیکان 1 - 2 پرسپولیس سپاهان 2 - 1 سایپا استیلآذین 2 - 2 ذوبآهن |
فولاد 1 - 1 شهرداری تبریز صبای قم 1 - 0 ملوان استقلال1 - 0 پاس نفت تهران 0 - 0 شاهین مس کرمان2 - 1 راه آهن تراکتور سازی تبریز2 -1 صنعت نفت پیکان0 - 1 پرسپولیس سپاهان1 - 0سایپا استیل آذین 0 - 1 ذوب آهن |
فولاد 2 - 1 شهرداری تبریز صبای قم 2 - 0 ملوان استقلال 2 - 1 پاس نفت تهران 2 - 2 شاهین مس کرمان 2 - 1 راه آهن تراکتور سازی تبریز 1 - 1 صنعت نفت پیکان 0 - 1 پرسپولیس سپاهان 2 - 0 سایپا استیل آذین 1 - 2 ذوب آهن |
فولاد 2 - 0 شهرداری تبریز صبای قم 1 -0 ملوان استقلال 3 - 1 پاس نفت تهران 2 - 1 شاهین مس کرمان 2- 1 راه آهن تراکتور سازی تبریز 2- 0صنعت نفت پیکان1 - 0پرسپولیس سپاهان4 - 1سایپا استیل آذین 1- 1ذوب آهن |
فولاد 2 - 1 شهرداری تبریز صبای قم 1 - 2 ملوان استقلال 3 - 1 پاس نفت تهران 1 - 2 شاهین مس کرمان 2 - 1 راه آهن تراکتور سازی تبریز 3 - 1 صنعت نفت پیکان1 - 2 پرسپولیس سپاهان3 - 1سایپا استیل آذین 0 - 3 ذوب آهن |
امتیازات تا اینجا |
من نبودم 3تا بازیو ازدست دادم اونم ملوااااااااااااااان نفت تهران 1 - 1 شاهین مس کرمان 4 - 2 راه آهن تراکتور سازی تبریز 1 - 1 صنعت نفت پیکان1 - 2 پرسپولیس سپاهان1 - 0سایپا استیل آذین 1 - 4 ذوب آهن |
نفت تهران 0 - 1 شاهین
مس کرمان 2 - 1 راه آهن تراکتور سازی تبریز 2 - 1 صنعت نفت پیکان1 - 2 پرسپولیس سپاهان2- 0سایپا استیل آذین 0 - 3 ذوب آهن |
نتایج هفته 17
نتایج هفته 17 :
نتایج پیش بینی دوستان: |
:dعجب رقابت تنگاتنگ وفشرده اي |
اين شكوفه خانوم ما بلده همه بازيها رو درست پيش بيني كنه الا تيم محبوبش پرسپوليس . البته اين تيم پرسپوليسه كه با ايشون هماهنگ نيست . |
|
|
|
هفته هجدهم پنجشنبه 18 آذر-ساعت 15 استيل آذين 0 - 3 فولاد خوزستان تراکتور سازي تبريز 2 - 1 پیروزی فولاد مبارکه سپاهان 2 - 1 راه آهن پيکان 2 - 2 ذوب آهن نفت تهران 1 - 0 ملوان بندر انزلي جمعه: 19 آذر صباي قم 2 - 2 سايپا مس کرمان 2 - 1 پاس همدان استقلال 2– 1 شهرداري تبريز نفت آبادان 1 - 0 شاهين |
پنجشنبه 18 آذر
استيل آذين 1 - 2 فولاد خوزستان تراکتور سازي تبريز 2 - 1 پیروزی فولاد مبارکه سپاهان 2 - 0 راه آهن پيکان1- 2 ذوب آهن نفت تهران 1 -1ملوان بندر انزلي جمعه: 19 آذر صباي قم 5 - 1 سايپا مس کرمان3- 0 پاس همدان استقلال 4– 1 شهرداري تبريز |
استيل آذين 0 - 1فولاد خوزستان
تراکتور سازي تبريز 1 - 1 پیروزی فولاد مبارکه سپاهان 2 - 1 راه آهن پيکان0- 2 ذوب آهن نفت تهران 1 -0ملوان بندر انزلي جمعه: 19 آذر صباي قم 2 - 1 سايپا مس کرمان1- 0 پاس همدان استقلال2– 1 شهرداري تبريز |
بعضی از دوستان بازی شاهین رو پیش بینی نکردن.... |
استيل آذين 2 - 2فولاد خوزستان تراکتور سازي تبريز 3 - 1 پیروزی فولاد مبارکه سپاهان 3- 1 راه آهن پيکان1- 1 ذوب آهن نفت تهران 0 -1ملوان بندر انزلي صباي قم1 - 1 سايپا مس کرمان3- 1پاس همدان استقلال3– 1 شهرداري تبريز نفت آبادان 2 -1 شاهين |
استيل آذين 1 - 2فولاد خوزستان تراکتور سازي تبريز 1 - 2 پیروزی فولاد مبارکه سپاهان 3 - 1 راه آهن پيکان0- 2 ذوب آهن نفت تهران 1 -1ملوان بندر انزلي صباي قم 2 - 1 سايپا مس کرمان3- 1 پاس همدان استقلال2– 0 شهرداري تبريز |
امتیازات دوستان تا این 4 بازی |
نفت آبادان1 - 0شاهين
اینم پیش بینی من:d میگم دسیسه ای درکار است من چرا صفر؟؟؟؟؟؟؟:confused: ای بابا یعنی چه؟{قاط}{قاط} |
نقل قول:
چون از من copy گرفتین :p البته منم ازیکی دیگه شکوفه خانوم خودتونو ناراحت نکنین خلاصه ما باید شما رو بگیریم دیگه ◘▬▬▬▬▬ ރޯޒ ▬▬▬▬▬◘ نفت آبادان3 - 1شاهين |
نتایج هفته 18 :
نتایج پیش بینی دوستان: بازی استقلال - شهرداری بعد از انجام بازی نتیجه اش اعمال میشه |
|
با اين پيش بيني كه من جديدا" ميكنم آقا رامين نه تنها شما به من ميرسيد |
|
این چه وضعیه؟
این چه مدیریتیه؟ مسخرشو در آوردن ساعت 13:15 بازی ساعت 15 رو لغو می کنن من از شهرمون پا شدم رفتم تهران که بازی رو ببینم اونوقت ساعت 13:15 بازی رو لغو می کنن هوا آلوده بود؟آره بود ولی چطور روز قبلش بازی استیل انجام شد؟ بدتر از اون تو راه برگشت بود بچه ها زنگ زدن گفتن فردا بازی انجام میشه خب این یعنی چی؟همون موقعی که لغو می کردین می گفتین فردا انجام میشه می موندم خب این چه مدیریتیه؟ وای خدا اعصابم داغونه امروز یعنی هوا پاک شده یه دفعه؟ |
با توجه به تساوی 0-0 استقلال و شهرداری تبریز که هیچ کدوم از دوستان نتیجه درست رو پیش بینی نکردند. جدول امتیازات تا هفته 18 تغییری نمی کند. |
اکنون ساعت 10:27 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |