ز دست بخت گران خواب و کار بيسامان
گرم بود گلهاي رازدار خود باشم |
نقل قول:
نقل قول:
امیر نظرتو در مورد نظرم در مورد شعرت ! نگفتی شعر سرکار خانوم آیا در نگارش متفاوتی از دیوان سعدی اینطوری نوشته یا اشتباه کردین ؟ نه راه است که بگذاری مرا بر خاک و بگریزی شجریان که اینطوری میخونه جاهای دیگه هم من اینطوری دیدم این مرا گویی :D مولوی همه ش با میمه میدونم یه بار یکی از عزیزان باهاش مشاعره کرد من 2 بیت میزنم که تکراری نشه مرا گویی که رایی من چه دانم چنین مجنون چرایی من چه دانم مرا گویی بدین زاری که هستی به عشقم چون برآیی من چه دانم |
مگر گشايش حافظ در اين خرابي بود
که بخشش ازلش در مي مغان انداخت نخواستم بزنم تو ذوقت با اینکه اینجا تاپیک مشاعره است و تاپیک چت نیست خوب شما لهجه داری نمیتونی درست بخونی مشکل از خودته برو خودتو درست کن شعر به اون باحالی شعر ماری خانم هم اینه درستش نه راه است اين که بگذاري مرا بر خاک و بگريزي گذاري آر و بازم پرس تا خاک رهت گردم |
خوب من چیکار کنم ؟؟؟؟ این نسخه از حافظ که ما توی خونه داریم اینجوری نوشته! اصلاً حالا که اینطوری شد درستش همینه که من نوشتم! :33:
-------------------------------------------------------------------------------------------- تو عمر خواه و صبوری که چرخ شعبده باز هزار بازی از اين طرفهتر برانگيزد |
دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس
که چنان زو شده ام بی سر و سامان که مپرس میبینی کوروش خان چه اشتباهی کردی؟ خوبه دو روزه فعالش کردی پس فردا منو تو رو هم میندازه بیرون:eek: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بدان امید دهــــم جان که خاک کوی تو باشمسعدی |
من اینقدر حواس پرتم با اول بیت مشاعره میکنم !
سرو چمان من چرا میل چمن نمی کند ----- همدم گل نیمشود یاد سمن نمیکند تا دل هرزه گرد من رفت بچین زلف او ----- زان سفر دراز خود عزم وطن نمیکند |
درين بلا که منم با وجود ضعف قوا
به جز جلاي وطن نيست هيچ درمانم |
مکن تکیه بر مُلک دنیا و پشت---که بسیار کس چون تو پرورد و کشت
|
تا تواني هيچ درمانم مکن
هيچ گونه چارهي جانم مکن ممنون داش علی دعوتم رو قبول کردی خوش اومدی |
اکنون ساعت 12:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |