![]() |
نقل قول:
:) ســــــــــلام به همه سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . ئه ستیره خانم فقط شما نیستی که به اینجا سر میزنی بیشتر بچه ها در روز چندین بار میان سر میزنن ، مثلاً خود من که به طور متوسط 4 بار سر میزنم ولی رغبت نمیکنم پست بزنم ( قابل توجه ادمین محترم ) . در مورد همشان . . . هم حرفی نمیزنم ، در ضمن من روی پست های شما دقت داشتم چون گفته بودین کرمانشاهی نیستین و فقط علاقمند به زبان کردی هستین به همین دلیل از اولین پست شما تا الان همه ی پست هاتون رو خوندم از بس استعداد شما بالا بوده که ماشالا کردی یاد گرفتین هیچی به لهجه هم مسلط شدین یه کم مشکوک میزنین ;) !!! چرا رو نمیکنین اون کلاس کجاس میرین نمیدونم !! ;) به هر حال آفرین . . . بلاخره شما با پست هایی که زدین یه فضای خاصی توی تالار ایجاد کردین . |
نقل قول:
:) ســــــــــلام به همه سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . آناهیتا خانوم من در روز بارها به تالار کرمانشاه سر میزنم ولی . . . نظر شما چیه ؟ واقعاً فکر میکنین چرا پستی زده نشده ؟ ادمین عزیز نظر شما چیه ؟ |
حالا این جریان ادمین چیه هی میگید؟!؟!
خوب من الان یک سال هست که با دوستای کوردم در ارتباطم! اشعار کوردی هم گوش میدم! اینجا هم که بچه ها با لهجه زیباشون مزین میکنن! دیگه باید یاد گرفته باشم بعد یکسال دیگه!!! خو تو خونه هم ییه وقتا به شوخی با لهجه حرف میزنم :d البته شما لطف دارید:) اینجا فضای خاصی داشت مارو هم کشوند اینجا ;) |
منم که از بس سر میزنم به این تاپیک سردرد گرفتم:d
از سپاسهایی که پای پستاتان میزنم مشخص نیست؟:p ای بی انصاف;)ا |
خو سپاس چیه خاله رزیتا!!!
پاشو بیا یه کم پست بده اینجا که از سوت و کوری در بیاد!!! هه هه مرسی که همیشه سپاس گزاری;) ما هم میگیم سپاس ده که م ;) |
خو سلام
هی هاوار ا دس همتان !! مه روزی 600 بار میام سر میزنم به ای تاپیک هیشکی نیست خو هی منو ئه ستیره اینجا تلپیم هی هی ای آناهیتام بعد از نود و بوقی برگشت نمیاد سربزنه بشمانمرافه ادمینم که افتخار نمیده ای ورا بیاد{قاط}{قاط}{قاط} اصن آقا مه میگم بریم ترورش بکنیم_چپله_چپله |
عسل بانو خو تو حرص نخور خاصه گیان...:d
ببینم از این ادمین خبری نیست هاااا!!مشکوک میزنه! فک کنم باز رفته اصفهان:d |
منالگانم منم هستم :d
|
خودا بین ایجا چه خه وه ره.:eek::eek:
چه شلوغه؟ ما که ایجا هی ئه ستیره و آناهیتا و هه نگویین خانم و سه ر به هه وا رو میبینیم، مابقی مناله یل هانه کو؟ خوبن، خوشن، ساق و سلامه تن ؟ راسی ای کوروش دیاری نیه؟ خودا خوی زانیت، ای کورشه سه ری شلوغه. راسی، مناله یل؟ ای کورش بازم نه چیه سه ژن خواستن؟ ای کورشه، فره مه شکوکه، :39::39::39: هو کوروش هووووووووو{قیژه} هایته کو کورش هووووووو؟{قیژه} |
کره ئه ستیره اسم اصفهانه نیارین خطریههه
دوباره ادمین اعصابش داغان میشه پستامانه پاک مکنه هی هی {قاط}{قاط} |
اکنون ساعت 02:45 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |