عاشق ومعشوقش هيچ عاشق خود نباشد وصل جو كه نه معشوقش بود جوياى او تشنگان گر آب جويند از جهان آب هم جويد به عالم تشنگان ليك عشق عاشقان تن زه كند عشق معشوقان خوش و فربه كند حاصل آنكه هر كه او طالب بود جان معشوقش برو راغب بود .. |
وصل
می ده گزافه ساقیا تا کم شود خوف و رجا گردن بزن اندیشه را ما از کجا او از کجا امروز مهمان توام مست و پریشان توام پر شد همه شهر این خبر کامروز عیش است الصلا هر هستییی در وصل خود در وصل اصل اصل خود خنبک زنان بر نیستی دستک زنان اندر نما .. |
پریشان خا طرم از خاطرات گذشته ام از هستی خویش ازبودنم از ته جاده های خاموش زندگی ام . از تاریکی از غم "شایدهم از شادی که جز غم هیچ برای من نداشت . از صدای جر جر پا یه های چوبی زندگی ام از نم ناکی اتاق تنهاییم از خدا از زمین " از همه چیز خسته ام از چشم های بی احساس از واقعیت های دروغین از عشق های بی سروته از بی دردی بلبلان ترانه خوان"که ترانه ی درد وناتوانی سر می دهند گرسنه ام گرسنه از سیربودن تشنه ام از سیراب بودن . شهوتم" ان هم کور شده "چون درد همه ی وجودم را فرا گرفته دیگر جایی برای شهوت و حوس نیست . دیگر جایی برای خوشحالی نیست باید گریست دیگر جایی برای زندگی نیست باید مرد " مرد .............. |
ساقیا خدمت شمس حق و دین یادگارت ساقیا باده گردان چیست آخر داردارت ساقیا ساقی گلرخ ز می این عقل ما را خار نه تا بگردد جمله گل این خارخارت ساقیا جام چون طاووس پران کن به گرد باغ بزم تا چو طاووسی شود این زهر و مارت ساقیا کار را بگذار می را بار کن بر اسب جام تا ز کیوان بگذرد این کار و بارت ساقیا تا تو باشی در عزیزیها به بند خود دری میکند ای سخت جان خاکی خوارت ساقیا .. |
تو جفاکن که از اينسوي وفاداري هست
طاقت و صبر مرا حوصلهي خواري هست با دلم هر چه توان کرد بکن تا بکشد کز من و جان منش نيز مددکاري هست |
عروسي مي كني شويت مبارك
بهاره دخترعمو! حنا بر دست و بر مويت مبارك بهاره دخترعمو! مرا از كوي خود راندي به خواري بهاره دخترعمو! رقيبم بر سر كويت مبارك بهاره دخترعمو! بهاره دخترعمو! لاله زاره ! بهار موون و تو شبهاي تاره! دوتار - حسین سمندری - البوم خون پاش و نغمه ریز - موسیقی خراسان...... (تربت جام ) چیزی که استاد ابراهیم شریفزاده با اون صدای محزون و خش دار خودش میخونه اینه با تکرارهاش اینه ... که استاد سمندری با دوتار همراهی میکنه عروسی میکنی شویت مبارک بهاره دخترعمو لاله زاره دختر عمو حنا بر دست برمویت مبارک بهاره دخترعمو لاله زاره دختر عمو مرا از کوی خود راندی به خواری بهاره دختر عمو لاله زاره دختر عمو اين دوبيتي را هم به آواز اجرا مي كند كه البته با فضاي كار تناسب دارد: خداوندا دو تا نور آفريده زن و مردر به دستور آفريده زن و مردر به دستور الهي به تاك خشك انگور آفريده ریتم "بهاره دختر عمو"یی که در مازندران خوانده می شد کمی تندتر از این اجراست دانلود:قطعه ی بهاره دختر عمو با صدای استاد ایراهیم شریف زاده و دوتار خونین استاد حسین سمندری |
عروسی
مبارک باد بر ما این عروسی خجسته باد ما را این عروسی چو حوران بهشتی باد خندان ابد امروز فردا این عروسی نشان رحمت و توقیع دولت هم این جا و هم آن جا این عروسی نکونام و نکوروی و نکوفال چو ماه و چرخ خضرا این عروسی خمش کردم که در گفتن نگنجد که به سرشت است جان با این عروسی |
دل نه مرد آنست که با غمش برآید
مگسی کجا تواند که بیفکند عقابی ؟ |
عقابی
ته پای جان شکاری دل من به خون زند پر چو کبوتری که افتد به تصرف عقابی همه خرقهی صلاحم شده خارخار و گل گل ز میی که داغ آن می نرود به هیچ بابی |
خوش آمد گل و زان خوشتر نباشد
که در دستت بجز ساغر نباشد زمان خوشدلی دریاب دریاب که دایم در صدف گوهر نباشد |
اکنون ساعت 07:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |