آنا حالم بده!
بیشتر از دل شکستن، خودم شکستم! اما طبق معمول بریم دعوا و شوخی! حسین نبودی من با کی دعوا می کردم! نقل قول:
آنا چرا همتون عوض شدین؟ نقل قول:
شکوفه جون آنا مهمون داری سخته! ما وقتی مهمون داریم، مامانم غذا رو درست می کنه دیگه بقیه اش منم! خواهر هم ندارم! سالاد هم تخصص خودمه! ظرفای شام هم مال منه! البته همراه با کنسرت! من کاری به سختی ظرف شستن رو بدون موسیقی انجام نمی دم! :d اگه مهمونا بشورن که هیچ، وگرنه من تا دو روز بعد از مهمونی میرم رو استندبای! نقل قول:
نقل قول:
نه که من نیام نسیم می ذاره اصلا نبودم معلوم باشه!:20: من دو روز نیام کلا به نفع نسیم می شه! اصلا همون که گفتم زنگ می زنم بیاد ببردت!:20: (وای خدا جون عجب بازیگری ام! نیگا چه خوشگل دیالوگ درام از خودم درآوردم!:d:41:) نقل قول:
یه جورایی دلم سوخته! اما بازم شادم! شکر! یه چیزای خوبی هم پیدا کردم! نقل قول:
اینقدر بغضم گرفته که به همین دو خط پستت هم داره اشکم در میاد! نقل قول:
سلیقه که نداره!(خاله جونم پیشرفت کردم! متلک دوجانبه بود!:d) نقل قول:
نقل قول:
:confused: نقل قول:
خودت بگو کجا بودی؟ آنا یعنی چی من خواهرزاده دار نمیشم بقیه دارن؟{قاط} |
آنا این تاپیک انگلیسیه نبود من غمباد می گرفتم!
غزل خیر ببینی! شده دفتر ژورنال شخصی من! حالی میده خدایی! وقتی می نویسم اصلا انگار دارم تو دفتر شخصی خودم می نویسم و به همین خاطر دوسش دارم! |
بچه ها پی سی سیتی تِمِش عوض شد شما هم همینو میبینید ؟
|
نقل قول:
نقل قول:
نوترون ذره خیلی مهمی هست میدونستین عامل انفجار هسته ای همین نوترون هست پس از این مواظب باشیم شما عصبانی نشی ! نقل قول:
من تک پسرم خاک تو سرم هستم ! :d خوش به حال پارسا تک فرزند هست میتونه از این سالهای زندگیش لذت ببره من تا دبیرستان مجبور بودم از وسایل خواهرم استفاده کنم نقل قول:
نقل قول:
|
اقا ترا خدا نقل قول کردن رو یاد بگیرید کدش و چهره ی پستها رو خراب نکنید
اگر هم اشتباه میکنید خب ویرایشش کنید . |
و برای مهدی و سهراب عزیز چون خیلی از بیشتر بقیه دوستتون دارم جداگانه براتون پست میدم
سهراب جون من بیشتر چاکر خاتم :53: مهدی جان من نصیحت تو رو گوش کردم و اتفاقاً جواب داد مرسی واقعاً گاهی اوقات فراموش میکنه مشکلاتم خیلی ساده با ی مشورت با دیگران حل میشه ممنون مهدی جون :53: |
|
|
چه فاجعه ای رخ داد اومدم پستم رو ویرایش کنم تمام نوشته ها رو دیلت کردم :mad:
|
نقل قول:
با عرض معذرت از دوستان . گفتم یه کم در گیر کار مدرسه ی دخترم بودم فکر کنم یه دو سه روز بعد از تعطیلات هم کار داشته باشم انشاالله بعدش وقتم آزاده ..بیشتر میام :) |
|
نقل قول:
|
حسین بدو درستش کن!{B Adabi}
نقل قول:
من که هیچ تغییری نمی بینم!:d نقل قول:
آقا ممد ماها اشتباه می کنیم که برای شاد بودن دنبال دلیل می گردیم! پاک بودن همینه که زمینه اش باشه ولی اشتباه بزرگ پیش نیاد دیگه! در ضمن من خودم یه برادر کوچیکتر از خودم دارم، درسته اولا بیشتر چیزای دست اول مال من بود، اما تقریبا همه پایه های درسی رو من از اول باهاش خوندم خواهرها همیشه به برادر کوچیک به چشم برادر کوچیک نگاه می کنن! یعنی هرچقدر هم شماها مرد بشین، ماها هنوز نگرانیم! همیشه همیشه! نقل قول:
آره پسردایی این یکی بامزه تره! همش همینو بگو!:d نقل قول:
نقل قول:
از آخرین باری که جدی عصبانی شدم خیلی می گذره! اما قشنگترین جمله ای بود که این چند روز شنیدم! پتانسیل انفجار!!!!!!!:39: نقل قول:
آره پسردایی پست طولانی خیلی کیف داره! همچین ابهت داره! ---------------------------------------------------- نه دیگه پسردایی اینجا همه می خونن، همه هم که فارسی راحتشونه، یهو دیدی لو رفتم!:d اونجا کسی نمی ره بره هم حوصله انگلیسی ترجمه کردن نداره! ---------------------------------------------------- ما دعوامون ناقص موند با این پست درخشان حسین! ----------------------------------------------------- دوتاییتونو زیر بگیرم!:39: اینم ایده ایه ها!:) نه بابا اتفاقا حرف جالبی زد درباره نوترون! |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
جان من تازه دو روزه از دستش نجات پیدا کردم . نزنگیا !!!!!_:2: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بین هر چهار تا عدد یه بعلاوه بذار بعد جمعش کن . نقل قول:
اولش فک کردم خودم خرابکاری کردم تنظیمات دسکاری شده ! نقل قول:
-بیگی آخرش منو مجبور میکنی اون کپی شناسناممو آپلود کنم :mad: -اون سیگار رو مطمئنی از ته آتیش نزدی بیگی ؟ بیگی جون من در حد لالیگا بهت ایمان آوردم . الحق که پرفسور پی سی هستی . نسبتی با بالتازار نداری ؟ :21: نقل قول:
نقل قول:
1971 :mad:1971:mad:1971:mad: چِلا اااا ؟:21: |
کاربران حاضر در انجمن
کاربران حاضر در انجمن : , MAHDI, حسین, SHeRvin, 'goli, مهدی, masoud131, امیر عباس انصاری, pantamed, آناهیتا الهه آبها, majik280 خوش اومدین :53: اینم تقدیم به دوستان http://blog.basidoon.ir/wp-content/uploads/00000008.jpg |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سر چی بجنگیم؟ نقل قول:
پاکشوما؟ پاکسان؟ داروگر؟ -------------------------------------------- آنا از شوخی گذشته اونایی که قراره ولنتاین برای کسی کادو بخرین، برای خودشون بخرین لوازم خونه خریدن مناسبت نمی خواد نقل قول:
شماره 110 چنده؟ من بزنگم بیان ببرنت! به نفع من نیست! به نفع نسیم هم که نیس، به نفع کیه پس؟:21: نقل قول:
کامل توضیح دادم؟ نقل قول:
خوب خودت نوشتی 1971! از ما می پرسی؟ آها دعوا! حالا دیگه شما خودت کد پیچیده هم میذاری ما باید جواب بدیم! {قاط} این برای شروع خوب بود!:d |
صبا این دعواها تکراری شده دیگه حسش نبود نقل قول بگیرم باید برای گیر دادن و دعوا کردن سوژه جدید پیدا کنیم .
اول از همه این امضات اصلا هم قیامت نیست بلکه پرفکته . ( نه اینم قدیمی شده ) مهدی کجایی بیا یه کاری کن ، سوژه دیگه نداریم به هم گیر بدیم . |
از شوخی گذشته مگه عصابی بشم یه کاری بکنم!
به قول استادمون زدم صحرای کربلا! خنثی! بی حس! گیج و منگ! |
صبا خانوم پاشو بیا بازی رکورد بزن من تا الان تو هلیکوپتر 7 ام شدم تو بولینگ 5 ام |
چی شدم یک ساعت بازی کردم سرم درد گرفت ! قبلنا 4 ، 5 ساعت بازی میکردم الان مثل اینکه تا عادت کنم یک مقدار زمان لازمه هر چند یه امروز گفتیم واسه تفنن بازی کنیم !
|
نقل قول:
معمولا" منم خونه مامانم باشم ظرفا مال منه (عجب تفاهمی);) نقل قول:
نقل قول:
من چقدر از این موضوع حرص میخورم نقل قول:
ولی نمیشه بعضی وقتا باید خورد ;) ولی سعی میکنیم نخوریم دیگه منم ی بار برام پیش اومد اصلا" دیگه بیخیال پست زدن شدم ولی نمیدونستم با اینکار برمیگرده اگه این طور باشه باز جای امیدی هست :) ......... این تم فروم کمی برام غریبه نمیدونم شاید نداشتن عادته دلم براتون تنگیده بود:53: |
صرفا شوخی
جواد جان دستت درد نکنه بابت گلها :53::53: |
ای مهدی بی معرفت
منو ننوشتی من با چی میام باهات قهرم{قاط} خودم مینویسم من میام با ی عالمه گل گاو زبون و لیمو ترش و چای سبز و البته دستور العمل آشپزی:d برای یادآوری دوباره با مهدی قهرم |
|
نقل قول:
|
نقل قول:
خیلی بهترم خدا رو شکر آنا یعنی من 2000 سال دیگه که ازدواج کنم هم ظرفای خونه مامانم مال منه؟_:2: نقل قول:
کدوم کد ها؟ آنا نیسان مال آخرشه که من میزنم امیر حسینو میکشم! فعلا یه فکری برای اولاش بکنین لپا! اگه فلانی باعث جنگمون بشه ممنون میشیم! آنا هیجان انگیزه! نقل قول:
|
من میگم مهدی با این رنگ و لعاب و خصوصا این اواتارش خیلی شبیه ساقی شده ..
گاهی وقتی تند اسکرول میخوره صفحه و میاد پایین و از روی شمایل مهدی رد میشه یهو احساس میکنم ساقیه ... |
ادمین وژدانن این چیزه ای یه خط یه خط پست می ذاری و میری؟{B Adabi}
بعد مه میگم باید یکی از ماها قرمز باشه میگین نه! باز دوباره اینجا خلوت شد حواسمان هست ها از این بعد اگر خدا بخواد یه سر این کامپیوتر دستمه یعنی هر سی ثانیه دوبار حضور غیاب (یکی از دلایل محال بودن این جمله سرعت توپ تایپ کردن منه!)! بیا خاله رزی من کم آوردم سر چی دعوا کنم!{قاط} پرشه شرم میاد! آنا من مثلا امروز می خواستم دانشگاه نرم که بشینم به سلامتی توخونه روی پروژه ام کار کنم، 9 بیدار شدم یه لحظه بعد به خودم گفتم من که سرجمع تو روشنایی روز بازدهی ندارم چه کاریه، خوابیدم توپ بچه ها افتاده بود روی پشت بوم ما، حالا احتمالا بازیکنشون به قوت شوت های استارت کاسیاس(قشنگ معلومه چرا از این همه کاسیاس!:53::53::53::53::53::53:)بوده که افتاده طبقه دوم، به هر حال اول صبحی رفتم پشت بوم دنبال توپ مردم و شدیدا هم پرشه شرم میاد!{قاط} آنا در ضمن هم فرکامو کردم! با اسبم و شمشیرم میام مهمونی!:d |
آنا این یه کوچولو اطلاعاتو که کنار اسماس دیدین؟
من چه خسیسم! 981 بار از مردم تشکر کردم 1060 بار ازم تشکر شده! نتیجه می گیریم من متعلق به همه ام! لطف دارین! و نهایتا بچه ها متشکریم!:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: یکی نیس بگه نه به دیروزت نه به امروزت! آنا دیروز دلم برای جومونگ تنگ شده بود! امروز به این نتیجه رسیدم که : 1- 360=180!(اینم دعوا!) 2- باید برم سربازی! ---------------------------------------- برم فعلا صبحانه بخورم میام پس!:d |
نقل قول:
360 رو که دور بزنی باز بر میگردی اول ؟{قاط} من اصلا قبول ندارم . بیگــــــــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صبا حتما امروز دفترچه اعزام به خدمت رو پست کن آخه الان صبحانه میخورن ؟ الان که موقع نهاره !! :d:d |
نقل قول:
آنا من یه خود آموز فرانسه گرفتم، یه جمله اش خیلی به درد بخور بود : ژُ نُ کَمپ قان پَ : یعنی متوجه نشدم چی گفتین! اینو گفتم داشته باشین بیشتر از هر جمله دیگه ای به درد می خوره! حسین آقا Gracias Señor اسپانیایی خالص!به زبان همه بازیکن های بارسلونا! بازم یاد آوری می کنم شما تو یه ناحیه زمانی مختلف زندگی می کنی به من چه؟ درضمن یار کشی نداریم! دعوا تکیه! چند نفر به من؟ از این همه ممد چرا؟ مگه وقتی کمک خواست تو تاپیک انگلیسی رفتی کمکش؟ (این نه تنها دعواس دو به هم زنی هم هست!:d) |
نقل قول:
|
چی میگین شماها سر صبحی ! چقدر هم سر صبحه من امروز صبح ساعت 8 بودم دانشگاه و آزمایشگاه ارتعاشات داشتم استاد هم اومد تشکیل هم شد همون اول هم پدرمون رو درآورد ! صبا خانوم شما مگه درس نداری ؟ پروژه نداری ؟ دوباره تلنبار میشه ها ! البته یکی باید به خود من بگه برم درس بخونم :d رکورد زدم تو هلی کوپتر دوم شدم البته دوست خروس بی محلم زنگ زد موقع رکورد زدن بود سر 1035 برای اینکه با موبایل به این جواب بدم با یه دست دیگم تخخخ خوردم به صخره اینقدر اعصابم خورد شد ! حسین تو چیکار میکنی بولینگ خیلی راحته من وقت نمیزارم ببین رازش اینه کلیک چپ موس رو نگه میداری بعد با سرعت به سمت جلو موس رو حرکت بده فاصله زمانی که کلیک چپ رو نگه میداری و موس رو به سمت جلو حرکت میدی نباید بیشتر از یک ثانیه بشه همینطوری خود به خود رکوردت بالای 100 میشه ! ------------------------------------------------------------------------------------------------ از اینا گذشته این مهرگان خانوم چی شده ؟ |
نقل قول:
درود بیگی جان مرسی از راهنماییت چپ کلیک رو همینجوری که گفتی گرفتم . بعد با سرعت به سمت جلو حرکت کردم ، الانم دنبال یه پارچه میگردم میزم رو پاک کنم موس رو زدم به لیوان چایی ، اینم عواقب بازی . {قاط} |
نقل قول:
نقل قول:
شد ترکیبی از فرانسه و اسپانیایی بعد به اسپانیایی جوابیدم چی شد دوباره؟ حسین آقا تو دعوا باید داد بزنی ها! با شکلک نمیشه! نقل قول:
الآن کجایی پس؟ آنا دیشب زنگیدم گفتن نمی رن منم نرفتم! من تو روشنایی روز اصلا مغزم کار نمی کنه باید شب باشه! خاکش می کنیم ایشالا! آها راستی خودت بخون! یکم از شلدون یاد بگیر! |
نقل قول:
خوب لیوان چایی رو در راستای موس نزار ! حداقلش اینه که تجربه میشه برات دیگه چایی رو اونجا نمیزاری یا شایدم موس ! |
نقل قول:
ژله بذار کنار دستت که نریزه!:d |
نقل قول:
صبا من صدام از این بالاتر نمیره ولی تا کرمانشاه که میرسه :d:d |
نقل قول:
صبا خانوم شما احیاناً تو بخش بازی نمیاید ؟ بیاید اون جا دو سه تا رکورد بزنید گرد و خاک کنید . آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا آنا یعنی چی؟ من دقت کردم از هر دو طرف مییشه آنا خوند ! این کلمه خیلی جالبن بعد اگر به جای ن دو طرف الف بود میشد نان ! که این هم از دو طرف یکجور خونده میشه آنا یا اسم دختر هست ؟ یا بمعنای "توانا" و "پاک" میباشد ! یا به معنی رفیق یا عزیز خلاصه راهنمایی کنید صبا خانوم |
نه حسین یه بار دیگه داد بزن!
آنا من دارم اسپانیایی گوش میدم جاتون خالی! بایلینگوال شدم خلاصه! نقل قول:
آنا فقط یه پیشونده سر جمله که صداقت بقیه اش اثبات بشه!دوستانه بشه! درضمن "آ" اولش کلاه داره دومی نداره پس از اول و آخر یکی نمیشه!;) |
اکنون ساعت 04:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |