![]() |
میشه پرنده باشی با صدای معین و سیاوش قمیشی
میشه پرنده باشی با صدای معین و سیاوش قمیشی میشه پرنده باشی اما رها نباشی میشه دلت بگیره اسیر غصه ها شی حالا که آسمونم دنیای تازه ای نیست اون وفت یه جا بشینی محو گذشته ها شی ترسیده باشی از کوچ اوجو ندیده باشی واسه یه مشت دونه اهلی آدما شی تو سایه ها بمونی درگیر سایه ها شی مفهوم زندگی رو از یاد برده باشی دلت بخواد دوباره از ته دل بخونی از ترس ریزش اشک غمگین و بی صدا شی |
شبانگاهان تا حریم فلک چون زبانه کشد سوز آوازم |
آینه میبینم صورتمو تو آینه، با لبی خسته میپرسم از خودم : این غریبه کیه ؟ از من چی میخواد ؟ اون به من یا من به اون خیره شدم ؟ باورم نمیشه هر چی می بینم ، چشامو یه لحظه رو هم می ذارم ، به خودم میگم که این صورتکه ، میتونم از صورتم ورش دارم! میکشم دستامو روی صورتام، هر چی باید بدونم دستام میگه، منو توی آینه نشون میده، میگه: این تو ای، نه هیچ کس دیگه! جای پاهای تموم قصهها، رنگ غربت تو تموم لحظهها، مونده روی صورتات تا بدونی حالا امروز چی ازت مونده به جا! * آینه میگه: تو همون ای که یه روز میخواستی خورشیدو با دست بگیری، ولی امروز شهر شب خونهت شده، داری بیصدا تو قلبات میمیری! میشکنم آینه رو تا دوباره نخواد از گذشتهها حرف بزنه! آینه میشکنه هزار تیکه میشه، اما باز تو هر تیکهش عکس من ئه! عکسا با دهنکجی بهام میگن: چشم امید و ببر از آسمون! روزا با هم دیگه فرقی ندارن، بوی کهنهگی میدن تمومشون! فرهاد |
برای من همین خوبه که با رویات می شینم
تو رو از دور می بوسم تو رو از دور می بینم برای من همین خوبه بگیرم رد دنیاتو ببینم هر کجا میرم ازونجا رد شدم با تو همین که حال من خوش نیست همین که قلبم آشوبه تو خوش باشی برای من همین بد بودنم خوبه به این که بغضم از چی بود به اینکه تو دلم چی نیست تمام عمر خندیدم تمام عمر شوخی نیست برای من همین خوبه بدونی بی تو نابودم اگه جایی ازت گفتن بگم من عاشقش بودم برای من همین خوبه که از هرکی تو رو دیده شبی صد بار می پرسم ازم چیزی نپرسیده همین که حال من خوش نیست همین که قلبم آشوبه تو خوش باشی برای من همین بد بودنم خوبه به این که بغضم از چی بود به اینکه تو دلم چی نیست تمام عمر خندیدم تمام عمر شوخی نیست گوگوش |
پیشکشم برای تو ... یه سبد محبته :)
وای خیلی شعرهای قشنگی نوشتید همه تون ... خیلی دوست داشتم :) {پپوله}
چی به پای تو بریزم لایق پای تو باشه چی بخونم که بتونه جای حرفهای تو باشه پیشکشم برای تو یه سبد محبته از تو یک تبسم هم واسه من غنیمته اگه کار من تمومه تو شروع دیگه هستی تو برای غم گساری سنت من رو شکستی من که سفره دلم پیش تو بازه ای که عشق تو همیشه چاره سازه دوست دارم فدات کنم هر چی که دارم اما قلبت از محبت بی نیازه من پر از مضمون عشقم واژه های تازه تازه بی بی عشقم برای اون که میخواد دل ببازه گرمی قلبم رو از دست تو دارم اگه جونم رو بخوای حرفی ندارم من حروف عشق از تو یاد گرفتم هر چی دارم از تو دارم از تو دارم اگه کار من تمومه تو شروع دیگه هستی تو برای غم گساری سنت من رو شکستی پیشکش - گوگوش |
مثل باد سرد پاییز، غم لعنتی به من زد |
دوستان ازتون میخوام سعی کنید اطلاعاتی هم از ترانه سرا ، نام خواننده ، نام آلبوم ، سال ساخت و... کنار اشعار درج کنید
بعد از چند صد پست خواهید دید که یک دایره المعارف خاص ساخته ایم متشکرم |
متن آهنگ زیبای خاطره از ستار + لینک دانلود
نام آهنگ: خاطره خواننده: ستار ترنه سرا: علیرضا حسینی آهنگساز: مدوید لطیفی به دلم افتاده امشب / که به یاد من نشستی همه ی خاطره ها روپلک تــو سنگین خوابه / اما چشماتــونبستی به دلم افتاده امشب / که دلت هوامو کرده میون خاطره هامون /داره دنبالم می گرده دوره کن .....مثل من امشب تــو به خواب من تنها نازنین سر بزن امشب شبا هرشب یه دل سیر/خالی از بغض تــو میشم همه ی خاطره هاروعکس تــو بغل می گیرم / آخ که جاتخالیه پیشم دست من نیست اگه دستم / همش از تــو می نویسه اگه دلتنگم و چشمم /هرشب از یاد تــو خیسه |
بوی تنهايی - حسین زمان
خالیه سفره زمین، دست سخاوت تو کو |
میشه نوازشم کنی وقتی گرفته حالم
میشه ببندی بالمو آخه شکسته بالم میفهمی چی میگم بهت میبینی خستگیمو میشه بزارم پیش تو چند روزی زندگیمو میشه بشینی پیشمو ی شعر برام بخونی؟ امشب ی کم تنها شدم میشه پیشم بمونی؟ انگار ی بغضی تو گلوم داره شکسته میشه اینجوری که پلکای تو هی باز و بسته میشه میشه نوازشم کنی وقتی گرفته حالم میشه ببندی بالمو آخه شکسته بالم خواننده: سیاوش قمیشی |
اکنون ساعت 04:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |