چون لیوانی نیست که نیمه پرشو ببینن یا خالیشو
زندگی اجباریه؟ |
زندگی رو باید انجام داد همین.تو بدنیا اومدی تا بهترین زندگی که می تونی انجام بدی.پس تمام سعیتو بکن که از زندگی لذت ببری
برعکس لیوان هم هست که بیشترشم پره |
من که چیزی نمیبینم
شما چه طور؟ |
آره باید نیمه پر لیوان و دید اصلا حدیث داریم در این مورد آیه هم هست که باید شکر داشته ها مونو بجا بیاریم و گناه که از نداشته ها بنالیم
چرا بعضیها ذاتا بدبینن؟ |
چون عینکه بدبینی زدن
چرا تو دیگه زیاد نمیای؟ |
دیروز که عروسی بودم دیشب دیر وقت اومدم تا صبح پست آموزش گرامر و اصلاح میکردم خیلی خیلی خسته شدم
خوشبینی بهتره یا بدبینی ( تو جامعه امروزی که برادر به برادر اطمینان نداره؟) |
به نظرم آدم باید تو زندگی خوش بین باشه تا بتونه زندگی کنه وگرنه زندگی واسش جهنم میشه
مبارکه ایشالا عروسی پسرت ما هم تو مهر سه تا عروسی داریم دو تا پسر خالم و دختر عمم جاتون خالی عشق و حال و صفا چرا دخترا و زنا بیشتر از مردا عروسی رو دوست دارن؟ |
بهت تبريك مي گم دلتنگ جون ...
چرا از هيوا خبري نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
مرسی ممنونم هیوا معمولا شبا میاد
چرا دخترا و زنا بیشتر از مردا عروسی رو دوست دارن؟ |
مرسی دلتنگ جون
مبارکه ایشااله همیشه به عروسی چون دخترا و زنا تو عروسی خوشگلتر میشن آرایش مارایش دیگه چرا بعضیا تو عروسیاشیون اینقدر خرجای الکی میکنن؟ |
اکنون ساعت 10:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |