چه جالب نمیدونستم !
ولی صبا خانوم نگفتید میاین تو بخش بازی های آنلاین ؟ نه مثل اینکه ما خودمون داریم بازی میکنیم به اندازه کافی باعث آبروریزی هست دانشجوی مملکت دیگه یکی دیگه رو هم بگیم بره بازی کنه خنده داره :d نه صبا خانوم درستون بخونید باز فردا اگه نمرتون کم شه که انشاءالله نشه (گفتم نشه دیگه :d) تقصیر ما نشه ! |
محمد هلیکوپتر خیلی سخته اصلا نمیشه کنترلش کرد
|
من دیگه پاشم برم سراغ جزوه هام چند روز دیگه ارشد هر چند آزمایشی هست ولی دیگه اینقدر بیخیال باشم پررو میشم فعلاً بروبچز ! الان یک مشت خاک رس میخوام تا بریزم رو سرم هیچی نخوندم !:d |
نقل قول:
به قول یکی از رفیقام باید دستت آچار کشی بشه بعد بری سراغ دو الان با همون هلی کوپتر اولیه برو در ضمن این یکی از رازهای موفقیتش این هست که بیشتر از اونجاهایی که تنگه و مکان کمی برای عبور داره عبور کنی ! و کلیک چپ رو طوری نگه داری که هلی کوپر حرکت کانگورویی داشته باشه حالت پرش کوتاه همین باعث میشه موفق بشی ! بعد میدونی که کلیک چپ باید نگه داری تا هلی کوپتر بالا بره دیگه ! |
بیگی جون من یه گلدون اینجا سالم مونده میترسم کلیک چپ بگیرم موس رو شلیک کنم به جلو دوباره خرابکاری بشه . :d
|
حسین اون گلدون رو بدون من بشکنی ازت نمی گذرم!
ظرف و ظروف و اینجور چیزا می خواین بشکنین تخصص خودمه! تازه می تونم گم هم بکنم اگه نشکست! ممد جون شروع کنم دیگه باید تا آخرش برم! شر میشه! حسین فکر کنم ممد راهنمایی انحرافی داد ها! هلی کوپتر چطوری مث کانگورو می پره آخه!:21: |
نقل قول:
- توصیه میکنم هیچ وقت به ظروف شکستنی دست نزنی :d -محمد دست فرمونش حرف نداره ، به کوروش بگم توی بازیهای آنلاین نیسان با بار بیشتر از صد تن هم بذاره برا محمد. :21: -بیگی جون این کانگورو که میگی یه نوع پرندس دیگه ؟! :24: |
نقل قول:
گلدون کاکتوس+کامپیوتر+لیوان چایی+ برگه های کاری+ موس!:d من که میگم ادمین پول بگیره از اینایی که زیاد بازی می کنن! اگه هرچی رو که خوب می پره پرنده تصور کنی کانگورو یه پرنده بی نظیره!:d نه خدایی ها! اینجا رو نگا:کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (1 عضو و 5 مهمان) Saba_Baran90 |
نقل قول:
هر شیءی که بتونه یه متر از زمین جدا بشه از این پس پرنده حساب میشه . کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (1 عضو و 5 مهمان) حسین |
نقل قول:
اون شکلک چیه؟ها؟ بدم جومونگ اینا اساسی میزتو به هم بریزن؟ حالا جایزه چیه؟ اینو چی میگی: کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (1 عضو و 8 مهمان) Saba_Baran90 :p:p |
نقل قول:
میزم خودم ترتیبش رو دادم ، آخر نظم هستم من . اینجا مانیتور به این بزرگی گم میشه روی میز قابل رویت هم نیست {داش مشتی} کاربران در حال دیدن موضوع: 10 نفر (1 عضو و 9 مهمان) حسین |
نقل قول:
معلومه ترتیبشو دادی: چایی که ریخته، گلدون که شکسته مانیتور هم گم شده فقط کیبوردو گم نکنی! آها ماوس هم نگه دار! فکر کردی من حواسم نیست؟ 6 نفر ، 1 عضو و 9 مهمان؟ یعنی 1+9=6! صبح که پی برابر شد با دوپی که این خودش مثلثات رو برده زیر سوال!معنیش اینه که یک برابر با 2 که آی ارسطو کجایی! الآنم که 1+9=6! |
نقل قول:
صبا الان یه سری به پست بالا بزن به من هیچ اعتباری نیست :21: |
|
نقل قول:
دیده دوست ندالم :d |
حسین جان باز خوبه می بیننت |
نقل قول:
:d |
|
آقا مهدی راستگو، راست میگه تاثیر داره در حد لالیگا:d
|
رزیتا خانوم نمره انضباط منو کم نکن اینا شیطونن منو از راه راست اخراج کردن :d
الان میرم میرم تو بخش خودم ! یه گرد و خاکی کنیم بیایم ..! مخصوصاً حسین و صبا خانوم هر دوتاشون اینا باید حتماً نمره انضباطشون کم شه چقدر اینا همه جا رو آتش میزنند هی من بهشون نصیحت میکنم ای بچه های خوب این کارها رو نکنید اینا هی حرف منو گوش نمیدن ! |
سلام به دوستان گلم
انشاالله که حال همه دوستان خوب باشه انظباط همه دوستان 20-20-20- ته :cool::cool::cool::cool::cool: |
من هم سلام عرض میکنم خدمت دوستان.:cool:
نقل قول:
|
نقل قول:
مگه دستم به رئیستون نرسه!{قاط} نقل قول:
این ایشت نشت فرشت برشته شم هست؟:d ------------------------------------- ادمین که نمیاد اینجا که!:d -------------------------------------- فرانسوی یه چوچولو بلدم امروزم خودآموز ایتالیایی گرفتم :d چون یاد گرفتنش راحته و بعدش یادگرفتن اسپانیایی راحت تر میشه ---------------------------------------- اسمس دادم به مهرگان خوبه خدا رو شکر اون میره سر کلاس درگیر دانشگاس مثل من که نیس که!:d نقل قول:
اگه حسینه الآن میره از دل نسیم در میاره!:20: نقل قول:
پس از طرف من بیستویکی از نمره حسین کم کنین به نمره ممد اضافه کنین!:d نقل قول:
این شیطنت هاش از اوناس که بخاطرش معلم ها آدمو یه پایی تو هوا نگه می دارن! (برگه ای چایی ریخت روش که یادته!منو ضایع میکنی؟{B Adabi}:d) نقل قول:
هرچند قهریم اما دلیل نمیشه من از پشت بهش خنجر بزنم(ببین خانوم محترمو!)! تو این مورد من با حسینم! خاله حرفمو پس گرفتم! از ممد کم کن به حسین پس بده! (هنوز هم همونه ها! آشتی نیستم!) ---------------------------------- بچه ها اگه از این شوخی ها ناراحت میشین نشین! دوستون بدالم!:) |
صبا خانوم من الان برای خودم مردی هستم ! بزرگ شدم الان 21 سالمه
الان یکی ندونه فکر میکنه من ابتدایی ، راهنمایی هستم نمیدونم چرا وقتی شما صحبت میکنی یاد خواهرم میفتم که پس گردنی میزد بهم !:d هم قبل نصیحت هم بعد نصیحت !کلاً فرقی نداشت باید پس گردنی رو میخوردم ! در هر صورت قدر برادر رو بدونید تو دنیا همه چی هست و به دست میاد الا یه برادر کوچولو خوب برادر نعمتی هست که نصیب هر کسی نمیشه قدر بردار کویچکتون رو بدونید نمیدونم چرا یکدفعه یاد برادر افتادم این ادمین من نمیدونم کوروش چرا نمیای یه سر اینجا ما این همه خبرتو میگیرم ؟؟ ------------------------------------------------------------------------- |
سلام بچه ها خوبین
خدا رو شکر معلومه سرحال هستینم وای من دیشب ساعت سه مثل مهمون نه به اسم خودم تا صفحه407 خوندم الان اومدم دیدم شده411 صفحه انا نه کل روز بخوام خیلی حرف بزنم سره وتهش به اندازه یه پست صبا جونم حرف میزنم شکوفه جون مقدمات مهمنیو که فراهم کردی;) اقا مهدی از وقتی لبتابمو برداشتم یادم نمیاد کجا برداشتم:d مهبا گل کجاس غزلی خودم من اسم فبلیتو بیشتر دوست دارم{پپوله} انا گلبرگم که دوباره پایتخت نشین شده خاله رزیتایه عزیز الان خوبه دیگه راستی شکوفه جونم انشالله پویانت (درست گفتم اسم عزیز دلتو) زنده باشه و بتونی همچنان موفق باشه و بهترین مدارج علمی کسب کنه:53: اقا حسین اقا محمد اقا جواد و دیگر دوستان همیشه شاد باشن راستی اقا محمد شما هم اسم تو عوض کن و به جایه بیگ بنگ یه اسم خوشگل بزار:) |
|
|
مثلاً اسم من چی باشه خوبه ؟ مردتنهای شب ، یوگی و دوستان ، محمد خوشگله ، غضنفر، خراب رفاقت ، آرنولد و دیدی این ممدشه ، ممد وارد میشود ، گوجه محلی ، بتمن ! ،سوپر من ، پدیده قرن 21 ، روغن موتور فقط ایرانول ، سوخت و احتراق ، مکانیک ، مارمولک ، موذمار ،برجک ، بهادر ، بوقق ، لوس ، داره مرد میشه ، هنوز مرد نشده !،همزاد انیشتین منتها تو زمان گیر کرده یه مقدر دیرتر اومده ! ، ماداگاسکار ، حاجی ، سلیمان ، .......................................... شما بگین چی باشه من که میگم آدم با لباس سفید میره با کفنم میاد بیرون ×! البته این مال خانوماست ولی خوب در نفس قضیه تغییری ایجاد نمیکنه ! من از همون اول بیگ بنگ اسمم بود اصلاً کاملاً بی دلیل انتخاب کردم همینطوری هم موند پیشنهادی دارین بگین |
نقل قول:
شک ندارم بزرگ شدی این چه حرفیه؟ انرژی معصومانه ای توی پست هاته منم اینجوری حسیدم و جوابیدم و اینا دیگه! ز نصیحت خوشم نمیاد! بیشتر از درددل و نظر خواهرانه(خدایی!)چیزی به برادرم نمیگم چون خودم هم از نصیحت فراری ام! ببخشید اگه باعث شدم حس کنی دارم نصیحت می کنم اما مطمئن باش اینطوری نبوده!من چی می دونم خودم که بخوام کسی رو نصیحت کنم! گفتی خواهر بزرگ داری منم داداش کوچیک دارم شد دیگه!:d نقل قول:
کلاس اول بودم تا آخر دبیرستان، هر وقت معلم ها مامانمو می دیدن کلی ازم تعریف می کردن بعد آخرش می گفتن ولی خیلی حرف می زنه! بخاطر درسم نبود پرتم می کردن بیرون! نقل قول:
آره این از نیسانه هم باحال تره! ممد می خوای قهر کنیم هیجانش بیشتر بشه؟ خدا رو شکر که خوب بود وگرنه اونم مثل من می زد صحرای کربلا! پسردایی به توانایی زبانت افتخاریدم اندندندندی!:d ایشالا که کسی ناراحت نشه اگر هم جایی می دونین از حدودش پا اونورتر می ذارم حتما بهم بگین قبل از اینکه خاله رزی منو تحویل بازداشتگاه بده!:d نقل قول:
خدایی عجب تخیلی داری! تشوییییییییییق! شلدونو از قلم انداختی!:d |
ماشاله زیاد نوشتید سخته خوندنش
فقط ی نمره بیستم به من بدید. خدا برکت ;) |
به مامان صبا و مامان شکوفه حسودیم شد:d |
رزی جون اینجاس که دو چیز به درد آدم میخوره
1- دوست خوب 2- همراه خوب (منظور تلفن همراه میباشد) سفره که پهن شد و شروع کردین به خوردن ی پیامک بده بگو نیم ساعت دیگه زنگ بزنه زنگ که زد پامیشی میری اتاق دیگه شروع میکنی به صحبت کردن حالا اگرم حرفی برا گفتن نداشتی میتونه قطع کنه خودت داستان بیژن و منیژه خسرو شیرین یا هرچی اصلا در مورد یارانه حرف بزن خودتم باورت میشه کسی پشت خطه چه برسه به دیگران کارا که تموم شد ی عذر خواهی خرجشه:24: خواهر برا این روزا خوبه آبجی جون من که همین کارو میکنم;) پ ن پ آستینامو بالا میزنم ظرف ده نفرو میشورم :21: |
نقل قول:
خودم ی خواهر دارم چی بگم ;) اصلا" به روی خودش نمیاره ناراحت نشو جوونای این روزی همینن ولی من قدیما هم همچنان آی کار میکردم ولی الان تو خونه هم یکی نیست آب دستم بده پارسا که فقط دستو میده باباش هم ی وقتایی دیگه دلش ممکنه بسوزه ی کار کوچولویی بکنه ولی بی خیال من عادت کردم ;) ........... در ضمن رزی جان با خود مهدی قهر بودم :d الان باید برای خودش سبیل بکشه:21: نقل قول:
......... ماشالا چقدر نوشته بودین همه رو خوندم ایشالا در بازی های آنلاین موفق و موید باشید منم همیشه وقتی پای کام میشینم چایی یا قهوه میخورم برای همین ی کیبورد سوزوندم چون چایی ریخت روی کیبورد:p |
سلام بروبچ :53:
اصل حالتون چطوره خوبید ایشالو:65: میبینم که چند روزی من نبودم بهتون خوش گذشته حسابی پیشروی کردید:41: خیلی خوب خوش باشید نمیگم من کجا بودم تا اونایی که سراغی از ما نمیگیرن(شیرازیها)دلشون بسوزه آی به ما خوش گذشت آی خوش گذشت :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21::21::21::21: درضمن حواسم بهتون هست شما نباید یه زنگ به من بزنید در جریان باشید دارم برای همتون{قاط} |
سلام هاژی جون خوبی چه خبر نیستی
نکنه رفتی حج دوباره اخر ترورت میکننا :53: |
نقل قول:
من که این چند روزه که حال و اوضاعم نوسانیه خیلی بدتر از قبلم باهمه بیشتر از همه هم شرمنده این سه نفرم که برام از همه مهم ترند خدا کمکم کنه آدم شم براشون جبران کنم (به کسی نگین ها ولی خاله اومده الآن با مامانم حرفیدن و به این نتیجه رسیدن که من عاشق شدم!:d برم ببینم کسی هم برام پیدا کردن یانه! من که خودم یادم نمیاد اینطوری شده باشه اما حالا که هر دوشون مطمئن اند شاید بوده من نفهمیدم! برم ببینم کیه؟:24:) من وقتی ظرف می شورم اینقدر سر وصدا میکنم که لحظه شماری میکنن تموم شه!:d نقل قول:
خوش برگشتی! نقل قول:
|
وای فرانک چه بامزه بود این روشی که گفتی :24: |
وارونه
سلام بر دوستان {پپوله} رزیتا جان جدیدا دخترای امروزی همین جورین .. ولی من دخترم کوچولو ه ولی از حالا ازش می خوام کارکنه . ( البته کارهای کوچولو ) بمیرم قشنگ گوش به حرفم میده ....
ولی خودم نه :d سالی یه بار میرم خونه مامانم دست به سیاه و سفید نمی زنم .. گاهی یه غذایی درست کنم ... بقیه کارها رو زنداداش هام انجام میدن .نمی ذارن من کار کنم . .{شیت شدن}. ( آخه نه که یه خواهر شوهر بیشتر ندارن :21:) ولی بجاش هر وقت می خوان برن خرید .یا بیرون گردش.. همراهی شون می کنم ...کار از این سخت تر هم هست خدا وکیلی ..:d. |
|
سلام به همه امیدوارم خوب باشید من یک مقداری خواب آلود هستم نمیدونم چرا!! ولی میرم که بخوابم خوابم نمیبره مالیخولیا به همین میگن خلاصه شما ها چطورین ؟ مهدی جان چطوری ؟ آریانا کجایی ؟ بعضی ها شما کجا هستید ؟ بعد احوال ادمین چطوره ?؟ امیر عباس که آخر شبا میاد دانلود میکنه میره چطوره ؟ آقا شروین که اصلاً نمیبینه ما رو چطوره ؟ |
اکنون ساعت 04:54 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |