![]() |
[quote=Hiwa;144756]کسی که به زبان و گویش فرهنگ خودش اعتقادی نداشته باشه و فرهنگ و زبان دیگه اییه برتر بدانه به نظرم مشکل از حد عدم آگاهی هم
منم معتقدم ملتی تا زمانی زنده است که زبانش زنده باشه. کردای اینجا همه اشون ادعا دارند کردند ولی حتی نمی تونند یک کلمه هم کردی حرف بزنند چه برسه به اینکه بنویسند. ولی خوب ما باید کار خودمون و انجام بدیم. اگه ما هم دست رو دست هم بذاریم دیگه چیزی از زبان کردی برامون نمی مونه. فکر می کنید چند نفر مثل شما به این فکر کردن که مردم ما زبان خودشون و قبول ندارند؟ خیلی ها... ولی همه دست رو دست هم گذاشتند و هیچ کاری نمی کنند. حرف زدن و ادعا کردن خرجی برامون نداره. باید از یه جایی شروع کرد بهترین زمان برای انجام هر کاری همین حالا ست. |
له پریوکیان پاوهنه یل یهی گهز زوان گیان دامه سه گه رده چیوانه یل لچ نامه سه و بان شوونه زه خمه گان ماره یل زه حاک پا دامه سه گه ز ئرای جارانه یل جیاواز ئرای ژانه یل ژیوژا و هاوکور ده م هه لپیچامه له دروه یل سریوت و بالیوت *** له پریوکیان پاوه نه یل یه ی گه ز زوان له ئه وه ل کور که لیمه یل بی کهلاوه له کی وه ت کی وه ت دیوه ته یل لیوه ت له قه یاره له ده خیل له بنه لبن تیه ریک تاریخ هه یمان وا تی هه یمان زاتی هه یمان شا تی هه نای مه لیوچگ کلیله ، هه نای هساره به سیاس هه نای دار خه فتیه هه نای واران تاتیله، کاکیله ی کام که مچان کوومیه یدهو؟! *** یه یشهو له بیوشه یل ئه ولای ئاسمان سهرتاشیای ئه ژنه فتم: فریشته یل له بوو سریوت و بالیوت ده م هه لپیچانه و گه رده چیوچانیگ منه ی کاکیله ی که مچانه یل کوومیای کرد!... جلیل آهنگرنژاد سلام دوستان لطفا اگه تونستید این شعرو ترجمه کنید با تشکر |
نقل قول:
|
سلام به همه بچه های کرمانشاهی
یه سلام مخصوص به خانمهای کرمانشاه خانمای گل دلم میخواد یه قرار بزاریم یه ساعت یه جایی مثلا میدان فردوسی دور هم جمع بشیم هم با همدیگه بیشتر آشنا بشیم هم چند تا کتاب از طرف دانه جون بهتون بدم هر کی موافق بود لطفا اعلام آمادگی کنه تا وقتشو مشخص کنیم |
فرانک جان من چی؟!:(
نمیشه کتاب هارو آن لاین معرفی کنی؟!:d شاید مفید بودا!!!ببین نمایشگاه کتاب نزدیکه شاید به درد خورد!;) |
فرانک من آماده ام :d
|
من جمعه دانشگاه دارم(همون حسنی به مکتب نمی رفت خودمون!!) ولی اگه بتونم و تایمش به کلاسام نخوره می آم خدمتتون
|
پس بقیه ؟
عسل فرگل آناهیتاو بقیه ؟ بیاین دیگه دعوت خصوصی میخواین؟ روناک خانم کی گفت جمعه ؟منم میدونم جمعه و شنبه و چهار شنبه کلاس داری من ندونم کی بدونه؟؟؟ |
نجمه جون اینو باید از دانه بخوای ولی میتونی شماهم بیای یه بستنی خوشمزه قیفی هم برات میخرم;)
|
سلام همشهریا
هییییییییییی کسی اینجا ما رو یادش هست ؟؟؟؟؟؟ |
اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |