مايوس مباش; زيرا ياس مرگ است.
با روزگار سازگار باش , هنگام شادي مغرور و گاه محنت مغموم مشو , زيرا دير يا زود هر دو سپري گردند. امام علي (ع) |
من آموخته ام که گاهي تمام چيزهايي که يک نفر مي خواهد، فقط دستي است براي گرفتن دست او و قلبي است براي فهميدن وي |
زندگي شاید همین باشد: یك فريب ساده و كوچك! آن هم از دست كسی كه فكر می كردی همه چیز توست، همه كس تو... |
بگذار تاشیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید هرچند آنجا جز رنج وسختی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل مکن
|
تو را هیچگاه نمی توانم از زندگی ام پاک کنم چون تو پاک هستی می توانم تو را خط خطی کنم که آن وقت در زندان خط هایم برای همیشه ماندگاتر میشوی و وقتی که نیستی ، بی رنگی روزهایم را با مداد رنگی های یادت رنگ می زنم .
|
مزار
بر سنگ مزارم بنويسيد / آشفته دلي خفته در اين خلوت خاموش
او زاده غم بود و ز غمهاي جهان گشت فراموش :rolleyes: |
فرقي نميكند گودال آبي كوچك باشي يا درياي بيكران ، زلال كه باشي آسمان در توست
|
هر شكست لااقل اين فايده را دارد كه انسان يكي از راههايي را كه به شكست منتهي ميشود را ميشناسد. " لاودس " |
هر بار كه كودكانه دست كسي را گرفتم، گم شدم.
آنقدر كه در من هراس گرفتن دستي هست، ترس از گم شدن نيست!!! |
هر که هستی فقط خودت باش.
|
اکنون ساعت 04:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |