نقل قول:
بچه های امروزی هم واقعا توقع شون بالاس دختر من هم می گه لپ تاپ ام اس آی می خوام ( توجه کردی ؟ مارکش رو هم در نظر می گیره ) الهی همیشه سلامت باشن اون هم براشون می خریم :21: |
نقل قول:
سلام بر همه چه سحر خیزم من :d |
بچه ها تهنا تهنا غذا خوردین؟؟!!!!!!
بابا ماروهم دریابین که خیلی گرسنمه!!!!!!!!!!!!!!!!!:24: |
میترا خانم خوش اومدی . اینجا ماشالا نه خیلی بچه ها فعالیت دارن یا ناهار یادشون میره بخورن یا اگر یادشون باشه میشه عصرونه دیگه :d
|
میترا خانوم خوش اومدی .... کجا غذا دیدی ؟؟؟ هنوز خیلی مونده تا غذا :rolleyes:
|
ممنون داداش تو اولین نفری هستی که بهم تبریک گفته.پس واسه من هم غذا هست مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟؟:cool:
|
والا اینم یه حرفه حسابه ........بچه ها غذا چی داریم ؟؟!؟؟؟!؟!؟!؟:)
|
سلام
همچنان دعوا خانوادگیه لزومی برای دخالت نمیبینم:d میترا جان خیلی خوش امدی انا الان ساعت 3 من ساعت 4 کلاس دارم دیگه یواش یواش برم اماده شم برم;) |
اولا که :کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, حسین
آنا دلتون نخواد دارم لواشک می خورم و به یاد کودکی هر جوری دلم می خواد! قیافه ام دیدنیه!:24: میترا خانوم خوش اومدی!:cool: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ختم روزگار!.... آره والا! نسیم و سایه و ... فردا هم مهتاب و آفتاب بهش اضافه می شه کلا دورهم خوش بگذرونیم!:24: این لوازم آرایشی رو هم خودت یاد بگیر تا نسیم یادت نداده!:24: نقل قول:
نقل قول:
والا! |
سلام به رفقای عزیز خودم جای ادمین رو خالی میکنم با یک پپسی http://5.mshcdn.com/wp-content/uploa.../pepsi-can.jpg همراه اولمون که فعلاً خاموش هست موبایلمو شارژ نکردم هنوز هیییی روزگارhttp://www.shootonline.com/go/thumbn...2eb0319ddf.jpg به یادتیم داداش فکر نکن تنهایی -------------------------------------------------------------------------------------------- حسین چقدر پست زدی ؟ .........!آقا نسیم و آفتاب و سایه و اینا خیلی خز و خیل شده حسین با این چیزا عصبانی نمیشه :d باید به یه چیز دیگش گیر بدیم :d ولی کلاً تبریک انشاءالله حسین جان به پای نسیم پیر شی ایشالله مبارکت باد :41: من هم برا خودم یه قناری یا مرغ عشقی میخرم باهاش سر میکنم مامانم برگشته :d خوش به حال من نمیدونم چرا اینقدر خسته ام خوابم میاد برم بخوابم دوباره میام فروم الان دارم اینارو مینویسم چشمام همینطوری شهلایی میشه :d صفحه مانیتور رو خوب نمیتونم ببینم برم بخوابم فعلاً ------------------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم برو درستو بخون دوباره تلنبار میشه ها ( به سربازی من گیر میدی>؟ {داش مشتی} حالا ببین اگه معافی رو نگرفتم) دختر ها همه باید درس خون باشن اگر پسر تنبلی کنه اشکال نداره تو ذاتشه :d ولی دخترا نه باید اصلاً 20 بگیرین کمتر از 20 نمره پسراست راستی بابت تبریک شما مرسی من که مامانم اومده خوشحالم -------------------------------------------------------------------------------------------------------- میترا خانوم خوش آمدید ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- مهدی جان حضورتو کم رنگ میبینم عزیز ممد پست های تو چهلچراغ اینجاست جییگر --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ترنم خانوم از شما چه پنهون ما خودمون هم به زور اینجا فامیل کردیم :d |
بارون میاد نم نم
سلام به دوستان :53:
گوش شیطون کر .. اینجا یک ساعتیه داره بارون میاد .. چقدر خوش به حالمون شده یه نیم ساعتی هم رفتیم زیر بارون :) |
یکی گفت من نباید اینجا کل کل کنم منم گفتم چشم:)
میترا جون خوش اومدی عزیزم قوانین رو رعایت کن و دو تا پست متئالی و کوتاه نزن که ممنوعه. فدات:53: |
آنا داشتم مجله می خوندم پر اسمس های تپل بود
این یکی رو گفتم اینجا بذارم چون یاد اون پست بلندبالا در مورد پیچیدگی های شخصیتی خانوم ها افتادم: لبخند می زنم و فکر می کند بازی را برده و هرگز نمی فهمد من با کسی رقابت نمی کنم! بقیه شونم قشنگ بودن گذاشتم تو وصف حال خودت با زبان شعر دوس داشتین بخونین حسین یه دونه اش که ایتالیکه یه جورایی به نظرم ادیت شده امضاته! جالب بودن خیییییییییییییلی! |
بارندگی
سلام و شب بخیر خدمت تمامی دوستان:53: ما همچنان بارندگی داریم {شیت شدن}
|
نقل قول:
خوش بحالتون اینجا بارندگی تموم شد و حالا هوا خیلی سرد شده کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) MAHDI, مهدی, Ali.p80 ساعت 23:00 روز شنبه 29/11/1390 |
سلام و شب بخیر خدمت عزیزان ;)
|
نقل قول:
سلام علی آقا خوبی داداش؟ |
صرفا شوخی
|
نقل قول:
مخلصیم آقا مخلصیم...:53: |
salam.man saba hastam, az mashhad taze ozv shodam
|
نقل قول:
محمد و سهراب فردا پیداشون میشه بقیه هم که فعلا افتخار نمیدن{قاط} |
مهدی من گفتم چشمم شهلایی میشه یعنی با ناز و قمیش بسته میشه
شهلا کیه بابا :d ------------------------------------------------------------------------------- میبینم که جمع همه جمعه به به به به ------------------------------------------------------------------------ میگم صبا خانوم شماچقدر مفهومی صحبت میکنی یه مترجم بیار حرفات رو معنی کنه بابا من هیچی نمیفهمم !{قاط} زیر دیپلم صحبت کنید ما هم بفهمیم چی میگید دیگه ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- خانم توکلی شما کل کل کنی من تو دسته شما هستم از همین الان اعلام آمادگی میکنم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
حامد پاشو بیا پست بده هی همش نگاه میکنه بیا دو کلمه حرف بزن ببینیم چند چند هستی ؟> برای کنکور در چه حالی >؟> |
|
نقل قول:
به طور خلاصه بگم که همیشه مساوی هستم. {پپوله} کنکور رو جمعه دادم. بد نبود. خوب هم نبود. آماده نبودم. {قاط} فقط از نکات جالبش این بود که توی کلاسی که بودم آدمای جالبی داشت. نمی]خوام بگم سن بابابزرگ اما سن بابام رو حداقل داشتن :cool: نقل قول:
|
|
نقل قول:
ممنون :53: اگه بتونم بیشتر میام. فقط چون غیبتهای زیادی داشتم خیلیا رو اونطور که باید نمیشناسم. یاد جوونیهای خودم افتادم. {پپوله} یه زمانی همزمان توی چندتا فروم و سایت فعال بودم و هیچی از دیدم پنهان نبود. به به... {شیت شدن} |
|
سلام سلام |
سلام، نیمه شبه و فقط منو جیگیلی هستیم |
سلام صبح بخیر دوستان
انشاالله حال واحوالتان خوب وسر حال باشین انشاالله روز خوبی داشته باشین نقل قول:
|
صبح بخیر
سلام و صبح بخیر خدمت دوستان :53:
انشاالله روز خوب و پر نشاطی داشته باشید {پپوله} |
نقل قول:
جدی ۴۵؟ اصلا بهتون نمیخوره. خیلی خوب موندید. بزنم به تخته. |
سلام دوستان عزیز
نقل قول:
داش ما مخلصتیم نقل قول:
شهلا بشه |
سلام
صبح روز برفي همگي بخير ، اميدوارم تو اين روز سرد دلاتون گرم و آفتابي باشه . منم پست زدم كه نگن ميان و فقط مي بينن و پست نزده مي رن . ميترا خانم خير مقدم ، خوش اومدين . :53: |
سلام به همه |
نقل قول:
ولی ما دیگه نداریم! نقل قول:
برا ما هم همینطوره! اینقدر بدم میاد ها! دو تا دونه برف میاد، بعدش تا یه هفته بخبندونه!{قاط} نقل قول:
باشه نیگا می کنم! راستی گفتی یادم افتاد: چقدر جمله های پشت ماشین ها باحال اند خدایی!{داش مشتی} نقل قول:
نقل قول:
چقدم زود خودشو لو داد! بابا شما ها چتونه؟ تا یه هفته پیش خبری نبودها!{قاط} یهو شهلا و نسیم و سایه و آفتابو! خاله رزی اینا حبس ابد می خوان ها! نقل قول:
آخه اونجا که ننوشته وصف حال خودتون با موبایل! نقل قول:
نقل قول:
الآن منم که یک دانشجوام نمی تونم زیر دیپلم بحرفم! نقل قول:
نقل قول:
|
سلام بچه ها صبح بخیر....خوبین؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟؟
ممنونم بخاطر خوش آمد گوییتون.راستی یه روز خوب دیگه شروع شده ها!!!!! ازش خوب استفاده کنین.;) |
خوش امد گویی
سلام ، میترا خانم ، خیلی خوش اومدین یه گل دیگه:53::cool: |
سلام میترا خانم خوش امدی :53:
|
اکنون ساعت 05:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |