نقل قول:
|
نقل قول:
چشم;) [QUOTE=مهدی;251615]
نقل قول:
حامد آقاست یکی از بهترین های فروم پی سی نقل قول:
دوست داریم با گیس سفید هی ارشد بدیم:d نقل قول:
دو تا یار دارم کم کم قدرتمو به دست آوردم:53: نقل قول:
گل پراکنی می کنی در صحن علنی فروم؟!:d ووووووی |
|
رزیتا جان یادم رفته بود کیسه های پر از پول مجتب رو :21:منم اسفناج دوس ندارم :p |
اولا |
سلام بر همه |
|
|
نقل قول:
منظورم این نبود. ما جوانان دست پیشکسوتان عزیز را میفشاریم و به آنها احترام میگذاریم. {پپوله} تازه خودم تا حالا ۵ بار سر جلسه کنکور ارشد بودم. حالا پیدا کنید پرتقال را. نقل قول:
برای محکمکاری یه دوتا مشت هم به دیوار میزنم. نقل قول:
|
نقل قول:
دوما همشو شرکت کردی یا چندتاشو ناظر بودی؟:d نقل قول:
آره شکوفه جون! منم که یک دانشجو ام :d و مهندس کامپیوتر کارم زیاد میفته به این جعبه جادو! در ضمن تو خونه ما این کامپیوتر از جذاب ترین بخش های خونه اس! نقل قول:
زود عسسکاشو بذار وگرنه با خاله رزی به این متهمت می کنیم که معتقدی شهر ماخوشگل نیست!{داش مشتی} آنا به خاله رزی بگم همش برای موبایل تبلیغ می کنی؟ نترس نمی گم! فامیلیم هرچی باشه!:d همه نیسان دارن فقط اسم من بد در رفته!{قاط} می خوای من قطار بخرم خلاقانه تر باشه! والا! جا هم برای همه هست!:21: نقل قول:
اولا که برای خط آخر پستت: به قول خودم باشششششششششش! دوما که گلی جون تعارف میکنی؟ حالا که نیسان من هست! بطلبه می خوام قطار بخرم!:24: نقل قول:
ما خونوادگی معصوم و ساکتیم اصلا پسردایی؟ معلوم نیست بچه ها؟:65: نقل قول:
اینا استعداد فامیلیه!(صرفا در تایید پسردایی!):d شکوفه جون یکی میگرن داشته باشه و سینوزیت و در هنگام عود میگرن فشارش بیفته معافیت تحصیلی بهش می خوره به نظرت دکتر جون؟;) نقل قول:
فقط حیف من دیگه مهمون نبودم!_:2: فکر کنم تازه یه عالمه پست نقل قول نگرفتم، نمی دونم! اما اینو می دونم که: من ادعا نمیکنم که همواره به یاد کسانی که دوستشان دارم هستم، اما می دانم زمانی هم که به یادشان نیستم دوستشان دارم! |
|
نقل قول:
همشو تک و تنها شرکت کردم! {قاط} تنها نکتهش همین بود که چندتاش ۲ مرحلهای بود {شیت شدن} |
نقل قول:
آنا شروین هم عوض شد:کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, SHeRvin_kale, مهدی |
|
سلام به همه دوستان عزیز همفکری پی سی سیتی :53::53: |
سلام به همه اینترنتم امشب مشکل داره نمیتونم خوب بیام ولی فعلاً دست و پا شکسته یه چیز بنویسم تا بعد من نمیدونم داستان چیه مثل اینکه هر وقت من نیستم اینجا شلوغ میشه ! ------------------------------------------------------------------------------------------------ مهدی جان من چاکرتم شهلاتیم داداش :d اصلاً هر چی تو بگی شهلا و مهلا ، مه لقا ...........! همه اینا در مقابل یک تار موهات :d -------------------------------------------------------------------------------------------- سهراب جون بفرما دستور عمل شهلایی کردن ابتدا چشمها رو تا حد ممکن بهش بی خوابی میدی تا یه مقداری قرمز بشه بعد عین آدمهای ندید بدید میشینی پشت کامپیوتر شونصد تا سایت باز میکنی بعد آخر سر میای اینجا تو فروم که یک گپی بزنی 4 تا پست بدی چشات که سنگین شد با حرکت ابرو موج مکزیکی میزنی بعد دو سه تا موج خودش راه میفته:d در مراحل پیشرفته تر چشات اسمال آقایی میشه که چون مهارت نداری از شهلایی شروع کن تا من مراحل بعدی رو بهت یاد بدم -------------------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم تهدید نکن میتونی تهدیدتو عملی کن :d ما پوستمون کلفته کتک خورمون هم ملسه از اعدام ما رو نترسون که چند بار پای چوبه دار رفتیم برگشتیم یادش بخیر :rolleyes: در ضمن من دانشجوجه ام :d هنوز دانشجو نشدم ! تازه فوق لیسانس بگیریم میگن طرف مهندسه ! ادبی صحبت میکنید دیگه من اصلاً هیچی نمیفهمم تا اطلاع ثانوی من تصمیم دارم با حسین همکاری کنم و جنگی تمام عیار بر علیه شما راه بیندازیم زره و کلاه خود را آماده کن برای نبردی بزرگ . ---------------------------------------------------------------------------------------------- از اونجایی حضور فرماندهان فروم از جمله رزیتا خانوم ، خانوم توکلی ، شکوفه خانوم ادمین و شروین در اینجا رویت شده من به شما هشدار میدم کوروش میخواد دوباره ترق تروق کنه !:d خلاصه از ما گفتن بود ------------------------------------------------------------------------------------------- حامد من ایمان دارم تو به چیزی که میخوای میرسی شک نکن اصلاً ! من هم میخوام برا ارشد دیگه تمام انرژیمو بزارم دیگه هر چی باداباد ----------------------------------------------------------------------------------------------- |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
یه نفر بیاد یه مهمون مهم اومده خیلی هم عصبانیه میگه یه دست کله پاچه از شروین برام بگیرین بیارین اینجا ساعت 03:15 صبح روز دوشنبه اول اسفند ماه 1390 |
نقل قول:
چشم ما انجام نمیدیم ازین کارای بد عمرا اصلا این کارا خطرناکه حسن در ضمن اسفناج بخور خوبه پر آهنه مگه ملوان زبل و ندیدی؟:d نقل قول:
گفتم این ماه آخر سال و خوش اخلاق تر باشم :p الان به راز فامیلی پی بردم :21: نقل قول:
ببین چه حرف گوش کنم الان نقل قول گرفتم بقیش هم داره میاد(یعنی خدا میرسونه) :d نه عسیسم معافیت بهش نمیخوره دلتو صابون نزن :d نقل قول:
اره یاد تخت ماساژ هم افتادم هی منم فقط پیاده روی میکنم از همه چی بهتره نقل قول:
ولی کجان؟:45: نقل قول:
حالا مهدی حوصله ی نوشتن نداره:d:d نقل قول:
نقل قول:
|
چرا یکدفعه همه پنچر شدین هیشکی هیچی نمینویسه !{قاط} حسین و مهدی شیرازی از شما بعید بود این جا بیاید هیچی ننویسید !@ مهدی خودمون هم که پیداش نیست امیر هم که اصلاً کلاً بیخیالش نمیاد اینجا ! آریانا رفته نیومده هنوزم معلوم نیست کجاست چی کار میکنه ؟ غزل خانوم هم که رفت (خوش به حال من :d) مهرگان خانوم و صبا خانوم این دو نوگل شکفته :d من نمیدونم اینا چی کار میکنن کلاً به چشم نمیان قبلنا بیشتر پست میزدند ! مینا خانوم گلبرگ از کارت اینترنت دوستت استفاده نکن حالا که استفاده میکنی همشو استفاده کن :d ارشد هم خوش بگذره یه 4 تا درس رو بیفتید ما دلمون خنک شه اینقدر برا ما کلاس میزارید شما {قاط} من اصلاً شاکیما ! چه معنی داره من نمیفهمم ادمین رفته پیداش نیست شروین کله پزی زده با تغییر نام کاربری ما رو دعوت کرده بریم کله پاچه صبح جمعه کرج من اتوبوس کرایه کردم با مهدی جان هماهنگ کنید بریم سیراب شیردون بزنیم تو رگ برگردیم در ضمن اگر هزینه اضافی هم بدید شروین براتون گیتار هم میزنه کله پاچه با گیتار چه شود ! من هم براتون شعر گوسفند خوشگل رو میخونم سهراب پسر خوبی هست و الان مفهومی شده داستان چیه سهراب >؟> نکنه تو هم عاشقی چیزی شدی ؟ کلاً تیریپ تنها میزنی ایول خوبه همینطوری ادامه بده دیگه واست باید زن درست کرد شکوفه خانم شما فرمانده هستی منتها در پست نامحسوسید (به هر حال این مو رو تو آبرنگ سفید نکردم که !) رزیتا خانوم من ثبت نام کردم اگر میخواید دعوا کنید اینا رو دعوا کنید اینا ثبت نام نکردند ! |
سلام به هههههههههههممممه دوستتتان گل گل گل {پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
وضعیت خیلی از ماها !
|
جان حسین تو دیگه مفهومی نشو :20::102: دیوانه شدم از دست شما ! الان با کی بودی تو ها ؟ من که خودت میدونی عشق فقط برام مهمه :d مثلاً خود تو اون با اون سیبیلت میخوای بگی پول واست مهم نیست {داش مشتی} پول نداشته باشی هیچکی تو رو تحویل نمیگیره هر چند اونایی که تو رو تحویل میگیرن به خاطرت پولت تحویلت میگیرن ! ولی خوب هر چیز خوبی بدی هم همراه خودش داره من میگم آدم باید به یک نقطه ای برسه که مشکل مالی تو زندگیش معنی نداشته باشه ! همین مردها ساخته شدن برای کار کردن برای پول درآوردن ذات ما وظیفش پول در آوردن هر چند تو جامعه خانوم ها هم کار میکنند ولی وظیفشون نیست وظیفه ما هست که پول در بیاریم |
نقل قول:
طفلک این مردهای بیچاره :21: |
سلام دوستان
بیگی جون ، نمیدونم چرا اصلا حرفم نمیاد !!
. |
سلام دوستان
چطورین انا حرفیدن منم نمیاد غزلی غیبتات زیاد شده ها ولی اقا بیگ بنگ من اصلا حرفتو قبول ندارم یعنی الان این که بگیم وظیفه مرده پول در بیاره کامل درست نیست مگه فقط بگیم مرده یه جورایی براش زشت باشه (اونم فقط ازنظر خودش نه بقیه) چون هرکسی برای خودش زندگی میکنه از درامدخانومش تو زنذگی استفاده کنه |
سلااااااااام!
نقل قول:
حالا می خوای با من بجنگی بسم الله! بخخدشم مگه ما مهندس نیستیم، بازم ادبی می حرفیم! وایسا ببینم الآن خواستی بگی خانوم ها مهندس نمی شن؟ بزنم بشد دوباره؟ با مترو تهدید می کنم: متروخورت هم ملسه؟;) این دستور العمل شهلایی شدن قیامت بود!;) نقل قول:
آنا این بار من نبودم اما کله پاچه می خوام!{داش مشتی} نقل قول:
نقل قول:
آفرین دیگه میگم میاد طول پست هاتون هی کم نیست اما نقل قول نداره همچین تپل نمیشه! با نقل قول حالش میاد سرجاش! آنا شکوفه جون معمولا خسته میشم (این چند روز دانشگاه به خصوص) سردردمیگیرم، طوری که نفسم بند میاد! بعد با سینوزیت که همزمان میشه ناخودآگاه اشکم درمیاد! (نه گریه کنم ها! اینقدر که چشام می سوزه) اینا رو گفتم شما بری صحبت کنی اگه راه داره این یه ترمو بیخیال ماشن ما بریم زندگیمونو بکنیم!:d نقل قول:
بعدشم ها: الآن که دارم پست می زنم کجایی بعدش میای داد و هوار راه می اندازی؟{قاط} حسین داره یه کاری می کنه من حس کنم خیلی بدرفتاری کردم که نمیاد نمی دونه اینطوری من با خیال راحت تر پشت سر نسیم می حرفم!دختره بووووووووق!:mad: غزل بدو بیا ببین این ممد بهت چی گفت؟ ممد خودت برو اون پایین پاتوق دوتا پاتو با یه دستت بگیر تو هوا! مداد هم نبری اون پایین بتراشی! به خاله رزی میگم!:d منو مهرگان جون هر روز همدیگه رو می بینیم حرفامونو رو در رو می زنیم!(الآن حسودی حسودی!) بعد دانشگاه هم چون سربازی نمی ریم از هم درو نمی افتیم هی هی هی هی همش همدیگه رو می بینیم!:d نقل قول:
یه چیزی هم برای بعد سربازی بذار که دلت به برگشتنش خوش باشه! نَکَن اون موهارو!{B Adabi} یاد این جمله افتادم: پول خوشبختی نمیاره اما بی پولی حتما بدبختی میاره! پول اینقدرش تو زندگی خوبه که نبودنش کاری نکنه حواست از چیزای مهم تر بره به سمت چیزایی که همیشه می ترسیدی دامن اتفاق ویژه تو بگیره! اولویت بندی تو زندگی خیلی مهمه! رفاه شرط لازم و کافیش پوله اما خوشبختی و آرامش خیلی بیشتر از پول لازم داره! خوشحالم فمنیست شدی!:p ما همیشه به این زندگی لطف داشتیم، کار کردنمون هم یه جورشه! نقل قول:
الان میگن تسسسسسسسسسخیر صباس اینقدر حسینو کتک زد دیگه نیستش!:mad: آنا این پسردایی من کو؟ |
|
|
درود بر دوستان خوب و عزیزم :53:
امیدوارم که خوب و خوش و خرم باشین نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
قرار شد بریم همون جایی که محمد گفت کله پاچه رو بزنیم تو رگ;) |
نقل قول:
آقامهدی کجا رو گفت ممد؟ ممد ماشین میاری یا من مترو بیارم؟:24: آنا حاضر! ممد نگا کن الآن من هستم پسردایی هست شما هم هستی خودت نمیای پست بزنی بعد نگی چرا من هستم هیشکی نیست ها!{قاط} |
بیچاره شروین اینقدر بهش گفتیم نام کاربریش رو دوباره عوض کرد
ولی شروین اینجا تو اسمتو هر چی بزاری ما بهت میگیم شروین کله شک نکن ! :d شوخی میکنم ! ولی میخواستی کله ندی میگفتیی لازم نبود نام کاربریتو عوض کنی ! --------------------------------------------------------------------------------------------- مهدی شیرازی برنامه کله پاچه با مهدی هست به مهدی بگو هماهنگ کنه که مهدی و حسین و جواد میان بعد من از مهدی میپرسم که حالا مهدی میاد اون یکی مهدی هم میاد یا نه بعد مهدی بهم میگه که به مهدی بگو خیالت راهت فقط مهدی و مهدی ! :d اینقدر دوست دارم شما 2 تا رو با هم قاظی کنم ولی نمیشه چکار کنیم دیگه !:d برنامه کله پاچه به دلیل تغییر نام کاربری شروین کنسل شد ! ----------------------------------------------------------------------------------------------- ترنم خانوم مرد یعنی کار یعنی سختی یعنی مشکل مرد باشی و رنگ آسایشو ببینی باید به خودت شک کنی ! حداقل تو جامعه ما که اینطوری هست به خاطر همین هست وقتی اسم ازدواج هم میاد مو رو تنمون سیخ میشه اول پول ، اول کار ، تحصیلات اینا رو اگه نداشته باشی بدبخت میشی اما خانوم ها نه اونها موظف به انجام کاری نیستن اونها بعد از ازدواج اجباری به انجام هیچ کاری ندارن دارم خود زنی میکنم:d ولی تو اسلام میگه زن حتی وظیفه انجام دادن کار خونه رو هم نداره تازه باید بهش حقوق ماهانه هم بدی بالای سرت هم بزاری این حقوق قانونی خانم هاست من به قانون کشورمون کاری ندارم ولی حقیقت اسلام همینه ، هر چند من خیلی وقته که دور این چیزا رو خط کشیدم تنها شدم زخمی شدم زخمی خوردم که جانم رو هر روز در میاره میرسونه به لبم نمیدونم چه ربطی داشت پارازیت بود :o خلاصه این که باید این حقیقت رو هم بپذیرید که اکثراً مردها موفق تر هستند چون کار خشونت بیشتر ، نظم بیشتر ، و خشکی و بی روحی بیشتری داره که گاهی اوقات تحمل این محیط برای یک خانوم سخته بگذریم امیدوارم موفق باشید ------------------------------------------------------------------------------------------------ صبا خانوم بیا با مترو از رومون رد شو هر سلاحی که دارید رو کنید :d من کلاً تا الان داشتم شکسته نفسی میکردم وگرنه با یک اشاره همتونو حریفم فوتینا ! چی فکر کردین همچین مییگه غزل خانوم بیا اینجا ببین ممد چی میگه منم حالا وای وای ترسیدم !:21: بچه میترسونی صبا خانوم ؟ اصلاً بیاید همتون با هم بریزید سرم حریف میطلبم همتونو ریز میبینم زپرتینا ! اتفاقاً میخوام موهامو ماشین کنم ببنیم دنیا از دید آدمهای کچل چه شکلی هست شما دخترا که این همه ادعاتون میشه جرئتشو ندارین یک بار کچل کنین :d در ضمن من فمیسنیت نیستم به من برچسب نزنین !{قاط} حالا این فمینیست که میگی فحشه چیزی خوبیه بدیه ؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------- بیا از اونجایی که ما دو ممده شدیم حالا دو تا صبا هم تو فروم داریم دارم دیگه این حقیقت رو مپذیرم این فروم یه رابطه ای با اون جزیره داخل سریال لاست داره :d ولی دور از شوخی به نظر شما من شبیه کدوم شخصیت لاست هستم تو روخدا نگید هیوگو ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دانشجوی کامپیوتر باشی سرعت تایپت پایین باشه بعد تازه بخوای با این سرعت تایپ هم کل کل کنی وای وای :21::d -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- میبینم که مینا خانوم (گلبرگ) هم تشریف آوردن انشاءالله 4 تا درس بیفتید ما دلمون خنک شه بله :d ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دو سال بعد بعضی ها همچنان در حال تایپ کردن میباشند ! |
نقل قول:
مثلا مهدی گفته بود که اگه بخواین برین بدون اون یکی مهدی نمیاد!:d دوما که موهاتو ماشین کن اگه خودت واقعا مرد و مردونه این کارو کردی ما هم دنبالت راه .... نمیفتیم!:d اول سر خودتو کچل کن بعد سیبیل حسینو بزن بعد بده به خاله رزی هرکی رو داری کرد همین کارو باهاش بکنه!:21::d و جالب انگیز تر از همه اینکه خودت خودتو لو دادی! بهترین سلاح من که در همه حال ازش می ترسی اینه که زنت بدم! حالا شما با مترو سواری خودتو سرگرم کن! منم بگردم یکی برات پیدا کنم که کاری کنه قدر این تنهاییتو بدونی!{داش مشتی} زپرشک! و اینم میشه: زپرشکینا!{داش مشتی} نقل قول:
والا بعضیا داشتن همزمان با جوابیدن با صدای بلند بری باخ گوش می دادن صدای تلفونو نشنیدن! بعدمامانشون که داشت ظرف می شست یه جیغ بنفش زد که برن تلفنونو بجوابن و وقتی جوابیدن دیدن خاله شون پشت خطه 6 دقیقه منتظر نگهش داشتن تا مامانشون بیان! |
خدا رو شکر بلاخره صبا خانوم پست خیلی زیادش رو بعد از یک ساعت فرستادند !:d
میگم میخواین یه تایپیست استخدام کنید براتون تایپ کنه میترسم کم بیاریدا ! خلاصه از ما گفتن اما میرم کلمو میاشین میکنم فکر میکنید میترسم من اصلاً شوخی ندارم میخوای همین الان برم سلمونی کچل کنم خودمو ! جدی میگما (تو رو خدا بگین نه :63: ) من اصلاً مترو سوار نمیشم محیطش بسته هست با روحیات من سازگار نیست ! :d شما بگرد اگه پیدا کردی به من هم بگو ! البته باید کیسش مناسب باشه :21: صبا خانوم تلاش کن تو میتونی -------------------------------------------------------------- مینا خانوم گلبرگ دوباره سیاست سکوت رو در پیش گرفتند :65: -------------------------------------------------------------------------- 3 تا مهمان هم اومدند که معلوم نیست چی از جون این فروم میخوان اگه می خوان بیاین بیاین اگه نمیخواید نیاید محفل فامیلی هست مهمون غریبه راه نمیدیم ! بزار ببینم کیا تو فروم هستند شکوفه خانم در حال زدن پست هستند داش شروین داره ایندکس سایت رو تماشا میکنه صبا خانوم همچنان محو قدرت تایپ من هست هنوز داره تماشا میکنه مرسی مرسی ! مینا خانوم هی همش میاد هیچی نمینویسه مهدی شیرازی هم داره اون بازی ماهی رو بازی میکنه خوب گزارش لحظه به لحظه تعداد مهمانها از 3 به 1 کاهش پیدا کرد اون یه دونه با زبون خوش خودت پاشو برو :d ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ حالا من شدم شبیه چارلی یعنی من معتادم یعنی هیچکی بهتر نبود مرافه |
|
به بیا همزاد خودم اومد ممد جون تو رو خدا ایندفعه ضایعمون نکن جواب سلاممون رو بده :d همین الان 2 تا تلفن جواب دادم هیچکی نبود تازه کلی هم حرف زدم صبا خانوم جدی برو یه دونه از این کلاسهای فنی حرفه ای آموزش تایپ هزینه ای نداره خیلی افتضاحه سرعت تایپتون !:d ------------------------------------------------------------------------------------------------- بیا دوباره رفت جواب سلاممون رو هم نداد جناب ممد آقای شیرازی سلام مستحبه جوابش واجب |
نقل قول:
الآنشم برو سلمونی من به عموه میگم خیلی چچلت نکنه! یا ولش کن وقتی رفتی سربازی خودشون برات کوتاه میکنن! رفتم کمک مامانم! شما پسرا از کار خونه معافین بسه تونه باید سه دور سه دور سربازی برین! می خوای بیا شما کمک که من با خیال راحت تایپ کنم کامپیورتم رو اسلیپ بود اصلا!!!!!! اما بذار برای پست ها همین طوری هیجان داشته باشی!:d:p نقل قول:
آره فک کنم به درد بخوره شما که سرعتت خیلی توپ شده!:d برای یکی مثل چارلی عالیه!:p |
با این سرعت تایپ من انگیزه رو از دست دادم اصلاً برا کل کل ! خدا نصیب نکنه :d هر کی بود هم ظاهراً فراری دادم من اعم از مهمان و میزبان و ممد و مینا خانوم هم که دوباره گذاشت رفت و داش مهدی هم که نیستو شروین هم که 4 گوشه اینجا رو بوس کرده کنار گذاشته ما پاتوق نشینا صفا داریم دلمون اندازه دریاست همه توش جا دارن حتی اگه اینجا نیان ای بابا ! |
خب راست میگی الآن که اومدی بجواب!
من نمی دونم موندگار هستم اینجا الآن یانه! مامانم عصبانیه بگه دو دور سینه خیز تا سرکوچه برو باسرعت نور می رم برمیگردم! قوفونش برم!_باوش فعلا که هستیم! بدو جا موندی! کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (3 عضو و 3 مهمان) Saba_Baran90, Afsaneh- roj, shokofe شکوفه جون امکانش هست بزنی تو سرکچل بعضیا یهو میگرن بگیرن؟:24: |
هوا خوبه ، همه چیز امن و امانه ؟ چی بگم خوب زدین انگیزه رو گرفتین دیگه ! ولی کم آوردین راستشو بگید :d اشکال نداره شما هم یه روزی سرعت تایپتون خوب میشه :d الان همون آهنگ چیه می باخ رو گوش بدید فکر کنید تو چه چیزی باید با ممد کل کل کرد و موفق شد هر چند به نتیجه نمیرسید ولی برای روحیه دادن خوب هست ! |
سرچی نداره داداش کوچولو!
سر سر کچل! سربازی! اینکه من تصمیم دارم با خواهر گلت همدست شم اساسی کلچت کنم! |
اکنون ساعت 08:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |