![]() |
متن آهنگ خدا کنه که خوابم نبره
دو سه شبه که چشمام به دره |
بزن تار
بزن تار که امشب باز دلم از دنیا گرفته |
طعم عشق تو
[ خسروشکیبایی ] |
صدای بارون
بوي موهات زير بارون بوي گندمزار نمناک |
و بس که گردیم دس و بان دس
قرب ئرام نمن چو میوه نارس جواو سلام نیشنوم له کس بیکار چو ایمه له ایران فره س خوش و حال هرکس مردیت آسودس دکتر مصدق تکلیف مان چه س نیمی له ملت دچار دردن له صب تا غروب بیکار مگردن و گسنه یی وینه ی زعفران زردن مرد مبارز روز نبردن زر ئرای ئیوس شر ئرای ایمه س دکتر مصدق تکلیف مان چه س نیمی له ملت چو گای پرواری هر خون و خفن له سمن کاری سرمستن و جام باده بی عاری همیشه هفت رنگ و سفرشان هس دکتر مصدق تکلیف مان چه س ئوشن چل هزار بیکار و پاتخت عمر گرامی مگذرن و سخت بی جا و مکان بی لباس و رخت سه وعده غذا کردن و یی وخت ئاخر ئوانش هم نوع ئیوس دکتر مصدق تکلیف مان چه س یسه چوار روژتر هم زمستانه زوخال نابوده هیزم گرانه صدای زیل و بم بفرو بارانه شقه ی دنان تی چو مسگر خانه داش! نانوایی نی کفیده دس دکتر مصدق تکلیف مان چه س غصه کسادی سفید کرد ریشم له صوب تا غروب خمیازه کیشم من وه انتظار مشتری نیشم بازرس یل هرسات مکن تفتیشم چه بکم ئرای تلکه ی بازرس دکتر مصدق تکلیف مان چه س مشتی زر پرست سکه ی زر شناس هیچ دینی نیرن غیر از اسکناس مه مجلس ریا و روضه ی قارداس تا نشان بین اسپاب و اثاث یه روضه نیه، یش یی جور حقه س دکتر مصدق تکلیف مان چه س سه ماهه حقوق پاسبان شار نیرسید نیده ی دس طلبکار مر جرات دیرن بچنه بازار یه چری آقا! ئو داد کی سرکار دس مایه نیریم حساوکت بار و دینت قسم نقدو نسیه س دکتر مصدق تکلیف مان چه س اوضاع مملکت درهم برهمه وینه ی زلف یار پر پیچ و خمه نیمی له ملت دچار غمه رشته زندگی خیلی محکمه ورنه و آسان گیان مدن و دس دکتر مصدق تکلیف مان چه س دست و پای مردم پیچاسه و هم گش و کساتی دچارن و غم له هر کس پرسم ئوشی چه بکم و گیان شامی هر له کیسه خوم من ئوشم بخوین تا ئوری که هس دکتر مصدق تکلیف مان چه س شاعر شاه مراد مشتاق معروف به شامی |
ترانه گل ناز حسن شماعی زاده
|
ترانه طلاق گوگوش
|
One Republic - Counting Stars
|
آهای مردم دنیا
آهاي مردم دنيا، آهاي مردم دنيا |
مگه تو نگفته بودی / عشق و زندگی قشنگه |
اکنون ساعت 05:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |