![]() |
/همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
امتياز استفاده از توپ جابولاني فقط براي آلمان نبود خبرگزاري فارس: يك مقام كمپاني سازنده توپهاي جام جهاني گفت: توپ جابولاني پيش از جام جهاني علاوه بر آلمان در اختيار كشورهاي بسيار ديگري نيز قرار گرفت. http://media.farsnews.com/Media/8903...7/A0867427.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، توماس فالشيك يكي از سخنگويان شركت آديداس اظهار داشت: توپ جابولاني پيش از جام جهاني تنها در اختيار آلمان قرار داده نشد؛ بلكه علاوه بر بازيهايي كه در بوندسليگا انجام گرفت، اين توپ مورد استفاده آرژانتينيها، آفريقاي جنوبيها، روسها، اتريشيها، سوئيسيها، بلژيكيها، پرتغاليها و فرانسويها قرار گرفت. اين اظهارات در حالي از جانب نماينده كارخانه سازنده عنوان شد كه برخي از مقامات تيمهاي حاضر عنوان كردند شركت سازنده توپ جابولاني كه در آلمان مستقر است اين توپ را تنها در اختيار ژرمنها قرار داده و براي آنها پيش از جام، امتياز قائل شده است. فالشيك افزود: با توجه به اينكه بسياري از تيمها در سراسر دنيا از توپ جابولاني استفاده كردند انتقاد مسئولان تيمها در مورد امتياز قائل شدن درست نيست. |
همگام با جامجهاني2010-آفريقايجنوبي/
جام جهاني مانع طلاق زوج اتريشي خبرگزاري فارس: يك زن و شوهر اتريشي به خاطر جام جهاني از طلاق منصرف شدند. http://media.farsnews.com/Media/8903...4/A0864105.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اشتاندارد، آقا و خانم هرتسر كه از چند ماه قبل دچار ناسازگاري شده و با هم اختلاف پيدا كرده بودند، به علت شيفتگي زياد به فوتبال و شب زندهداري در شب موعود براي حضور در دادگاه بخاطر تماشاي مسابقات جامجهاني، از فكر طلاق منصرف شدند. خواب ماندن و به موقع نرسيدن به دادگاه، سبب شد آخرين جريان قضايي اين دو به تاخير افتد. در كنار آن برخي از وابستگان خانوادگي اين دو آخرين سعي و تلاش خود را براي چشمپوشي از طلاق بكار بردند تا در نهايت اين زوج نسبتا جوان تصميم به ادامه زندگي گرفتند و اگر به خاطر فوتبال در جلسه دادگاه غيبت نمي كردند از هم جدا مي شدند. |
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/
مولر: شكست مقابل صربستان يك اتفاق بود خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي آلمان گفت: شكست برابر صربستان يك اتفاق بود كه قابل جبران در ديدار آتي است. http://media.farsnews.com/Media/8903...5/A0865858.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فيفا توماس مولر اظهار داشت: وقتي حريف يك بازيكن بيشتر از شما در زمين دارد و در اين حال شما مجبوريد مقابل توپهاي بلند آنان صفآرايي كنيد، براي كسب مساوي با مشكل مواجه ميشويد. با اين حال من اعتقاد دارم كه باخت از صربستان يك اتفاق بود كه ميتوان آن را جبران كرد. وي افزود: همه ديدند اخراج كلوزه درست نبود و نبايد اين اتفاق روي ميداد، چون خطاي خشني مرتكب نشد كه جريمهاش كارت زرد يا قرمز باشد. او ادامه داد: مطمئنم در بازي بعد ميتوانيم جبران مافات كنيم. اين بازي ديگر تكرار نخواهد شد. در هر بازي از تيم ما اخراج بازيكن بيدليل صورت نخواهد گرفت. اكنون بايد تلاش كنيم با تمام قوا روي بازي با غنا متمركز شويم. به 3 امتياز اين بازي نياز داريم تا بتوانيم باخت روز بازي با صربستان را جبران كنيم. |
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010- آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
/همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ |
من يك امتياز از هلند وژاپن و 1امتياز هم از كامرون كه گفتم مي بازه گرفتم_چپلهحالا پيش بيني امشب:
پاراگوئه2 اسلواكي2 ايتاليا2 نيوزلند1 برزيل3 ساحل عاج1 عجب بازي هاي هيجاني وپر گلي مي شه امشب(به پيش بيني من) ولي فقط آرژانتين با اسطوره فوتبال مارادونا ولي خداييش بعد از آرژانتين تيم دوم ايتالياست اون شب نفس همه رو گرفت تا گل مساوي رو بزنه .اين دوره هنوز خودشو نشون نداده ولي آقا اميد اگه آرژانتين نشه واقعا اميدوارم ايتاليا قهرمان بشه:rolleyes:آرزوي خوبيه |
تا اینجا امید 4 امتیاز
من و شکوفه خانم 2 امتیاز یه فرانسوی هم مثل تیمش آخر جدول با یه امتیاز:d(natanaeil) هر کی می خواد سریعتر پیش بینی کنه هنوز خیلی بازی مونده و امتیاز خاصی هم کسی نگرفته در ضمن شکوفه خانم تا ایتالیا هست آرژانتین کیلویی چنده؟ فقط ایتالیا |
آقا رضا با احترام به ايتاليا ولي چه كنم كه جام رو تو دست:65: آرژانتين خواهيد ديد
در ضمن امير خان آرژانتيني كم داريم بيا وطرفدار آرژانتين باش:39: ايتاليا هم خوبه:63: |
اکنون ساعت 11:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |