من باور دارم ...
که دعوا و جرّ و بحث دو نفر با هم به معنى اين که آنها همديگر را دوست ندارند نيست. و دعوا نکردن دو نفر با هم نيز به معنى اين که آنها همديگر را دوست دارند نمىباشد... |
هيچ چيز غرور مرد را مثل شادي زنش ارضا نميكند; چون هميشه آن را مربوط به خود ميداند .
|
;)ببين
ببين فرصت نيست فرصت براي بودن نيست پس سعي كن تا درخت را احساس كني سبزه را بشنوي و بوسه دادن را از گل سرخ بياموزي تا شايد توانسته باشي درخت را تا مرز انار تعقيب كني (تاري) |
سلام
من تاري هستم تازه عضو شدم داشتم بخشي از مطالب ارساليتون رو ميخوندم خيلي قشنگ بود ولي خوب بعضي مطالب هم آدم رو هم توي فكر ميبرد و هم ناراحت ميكرد ميخواستم بگو عزيزانم خداوند هميشه يه چيز نوراني رو در دلهاي ما ادمها گذاشته كه اون فقط مال خود ماست و همه چيز بسته به اونه آره اميد واژه كه خيلي ها ديگه آون گم كردن اميدوارم اميد هميشه در دلهاي همه شما دوستان پر نورتر از هميشه بتابه و تاريكترين زواياي دلهاي پاكتون رو روشن نگه داره موفق باشيد و سبز تاري |
معرفي و تشكر
سلام
من تاري هستم تازه عضو شدم داشتم بخشي از مطالب ارساليتون رو ميخوندم خيلي قشنگ بود ولي خوب بعضي مطالب هم آدم رو هم توي فكر ميبرد و هم ناراحت ميكرد ميخواستم بگو عزيزانم خداوند هميشه يه چيز نوراني رو در دلهاي ما ادمها گذاشته كه اون فقط مال خود ماست و همه چيز بسته به اونه آره اميد واژه كه خيلي ها ديگه آون گم كردن اميدوارم اميد هميشه در دلهاي همه شما دوستان پر نورتر از هميشه بتابه و تاريكترين زواياي دلهاي پاكتون رو روشن نگه داره موفق باشيد و سبز تاري |
انسان ها به نسبت هر ظرفيتي كه براي كسب تجربه دارند عاقلند نه به نسبت تجاربي كه اندوخته اند
|
علم بدون تكامل اخلاقي خطرناك و نابود كننده است.
|
نا تا نا ئیل عزیزم
کاش بزرگی در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری... ا ز کتاب مایده های زمینی مایدهای اسمانی آندره ژید |
خرد برترین هدیه آسمانی است
|
سلام ، من تازه عضو شدم اسمم سوزانه و از سایتتون خیلی خوشم اومده. مرسی.:53:
|
اکنون ساعت 01:30 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |