صبا جون من اومدم چاق سلامتی کنم ... یکی از دوستام زنگ زد .. طفلک این تلفنه سوخت .... بعد که اومدم بنویسم اتوماتیک وار خارج شدم :d فکر کنم پی سی رو عصبانی کردم .. حرصش در اومد :21:
دوستان گللللللللللللل سلام:53: ایشاالله شب خوبی داشته باشید {پپوله} |
نقل قول:
|
سلام برو بچ چند روزی نبودم دلم براتون تنگ شده بود
ای این قهوه خونه ی پی سی هم بد جور خماری داره من که بد خمارش شده بودم من حاضرم |
نقل قول:
سربازی هم نخواهم رفت ! نقل قول:
نقل قول:
فعلاً که اینجا خبری نیست که تو بخوای خمارش بشی هیچکی نمیاد اینجا هم تار عنکبوت بسته ! ظاهراً هوا سرد رمق بر و بچز آب رفته ولی ما خودمون گرمش میکنیم ! |
سلام
به قول حسین جان حرفم نمیاد.... |
اولا سلااااااااااااام!
دوما:کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (2 عضو و 3 مهمان) Saba_Baran90, SonBol نقل قول:
نقل قول:
صداشو در نیار!:d سلااااااااامت باشی!:cool: بیاین سر بزنین تند تند تا پی سی این دفعه از اونور عصبانی شه!:d نقل قول:
برادر یکی بود یکی نبود میای ها!{B Adabi} خب زود زود بیا که کار به خماری نکشه هاژی جون! البته مصرف زیاد از حد پی سی هم اعتیاد شدید میاره میشی من!:d روزی صدبار میای! تازه باهات دعوا هم میکنن!(الآن اشکم در میاد!:d) نقل قول:
اینجوری دعوا می کنن! چجور مردی هستی که از سربازی گریزونه! مرد باشی سربازی نری؟:d پسردایی اسمتو زدن پشت در ها! صدبار دزدکی رفتم کندمش اما دیگه داره لو میره! غیبت طولانی اونم غیر موجه! اگه به آنا نگفتم!{قاط} از حسین هم همین الآن 6 تا ستاره کم شد! |
نقل قول:
دیگه نه تو قهوه خونه میان نه دیگه تو بخش مشاعره کککککککجج{قیژه}ججاییییین رزیتا خانم- شراره خانم -صبا خانم -مهدی خودمون -مهدی رنگی -هاژی -امیر احمدی - سنبل خانم-افسانه خانم -اقا جاویدان -و اقاحامد و ........................................ |
جانم؟
سلام داد نزن گلم هستیم جوونا میان که منم دعا گوی شماهام:53: |
بیگی جون بسات آتیش بازی حاضره هر وقت گفتی روشن کنم :d:d:d
|
نقل قول:
|
یکی میخواست امشب بهم پیشنهاد ازدواج بده مامانم اومد نشد اه اه اه من اگه شانس داشتم کارخونه آدامس داشتم {قیژه}
|
سلام به همه دوستان تمام پستها که 3 صفحه می شد خوندم |
نقل قول:
دیدین {قیژه} جواب داد -همه دوستان امدند. :24::24::24::24::24::24::24: :24::24::24::24::24::24::24::24::24: |
نقل قول:
نقل قول:
|
نه الان ارشد ها هستن شر میشه گیر میدن بزار یه موقع اینا نباشن قشنگ در و بچسبونیم به تخته بعد بندازیم گردن مهدی نیست ارشده کسی کاری به کارش نداره ! :d ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- بیا مهدی هم رفت همتون بابا بزرگید ! |
پس این خبر رو داشته باش یکی از بچه های سایت داره متاهل میشه
البته قرار بود من لو ندم دیدم سوت وکوره گفتم خبرو میگم ولی اسم شخص رو میزاریم یه مسابقه هرکی بگه یه جایزه توپ پیش من داره هر نفر تو هر پست فقط یک اسم میتونه بگه فاصله ی بین پستها هم باید یک پست باشه حداقل؟؟؟ |
باید شیرازی باشه ! حسین !:d |
|
نقل قول:
نقل قول:
اگر از شیرازی ها باشه شک نکنید که حسین من با شما موافقم{شیت شدن} |
حسین داره دوماد میشه ایشاالله مبارکش باد !{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
هاژی جون خودت متأهلی؟ شاید خودت باشی!
حیف می گن خواهی نشوی رسوا مردمو رسوا کن وگرنه می گفتم ممده چون من و آبجیش قراره زنش بدیم! پس منم میگم حسینه! مهدی شیرازی چطوره؟:65::d متأهله؟ (هاژی تقلب نکردم ها حدس نبود! فقط از ته صداقت احوال پرسیدم!) آقا محمد 90 من که هی هستم داداش! فقط منم که هی هستم! هاژی شایعه نیست که؟ نکنه الآن داری سعی می کنی سایت مردمو بسوزونی!{داش مشتی} فقط اگه جدیه بگین زودتر اقدام کنه این ممد ما قراره به زودی کچل شه!:d نقل قول:
کاش حسین تو استان مرکزی عروسی بگیره وگرنه ما دوریم! مگه نه ممد! آخه نه که یه جا زندگی می کنیم!:d کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهبا, mohammad.90 |
سلام بر همگی :53:
من اومدم رفتم کرمانشاه امتحان دادم و برگشتم نزاشتم ده روز بشه دلم براتون تنگ شده بود امیدوارم همگی شاد و سرحال باشین خیلی دوستتون دارم :53: یعنی واقعا حسین داماده من یه کم شک دارم شاید مهدی شیرازی باشه :rolleyes: |
سلام مهبا جونم
خوبی؟ دیدی؟منم به مهدی شیرازی شک کردم! این هاژی اومد یه حرفی انداخت دهن ما خودش رفت! کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهبا, bigbang, mohammad.90 |
نقل قول:
|
پست به اون رعنا و رشیدی!
منم زنت میدم تا قدر بدونی!:mad: در ضمن:کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, mohammad.90 |
منم شَکَم به همین دوتا هست ولا غیر |
منم موافقم مرخصی و این برنامه ها رو فعلاً بزاریم کنار بزار اول مشخص شه طرف کیه ! صبا خانوم شما پستت رو بعداً ویرایش کردی من اصولاً خیلی به موهام حساسم ! نیست افشونه ولی نه دور از شوخی اگه ناراحت شدین یک جلسه غلط کزدم میزارم همه چی درست شه ! |
نقل قول:
دیگه مگه دست خودشه دوست نداشته باشه! به قول شما پسرخوبی بود! دو دیقه حواسمون بهش نبود ببین چی شد ها!:d از این به بعد باید حواسمون بهش باشه؟ واااااااااااااااااااااای! وایسا ببینم! نکنه نسیم باشه؟! حالا چیکار کنم من؟ نمیام! نه! میام ببینمش! نه خوشم نمیاد ازش آخه! اصلا تا وسط راه میام بقیه شو شما برین من بعدا از عروس داییم جزئیاتشو به دقت خانوم ها می پرسم!:d باز این حسین برا من دردسر درست کرد! ببین ها! اونو دیدین اینم ببینین:کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, bigbang, Hamed نقل قول:
ممد اینکه می بینی ویرایش شده پستهام مال کنتور آخرشه به استثنای این یکی که این توضیحو بهش اضافه کردم |
یکی هست اینجا بهم بگه:
نونت نبود آبت نبود، نصف شب کیک درست کردنت چی بود؟! {قاط} در ضمن تبریک میگم اون وصلت فرخنده رو :53: |
اخ جون عروسی.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم میام .....حالا عروس کیه داماد کیه.....؟؟؟؟؟
|
حامد جون نونت نبود آبت نبود کیک درست کردنت چی بود؟:d
|
|
من نمیتونم راهنمایی کنم ولی شاید شیرازی نباشه
4روز فرصت (تا سلعت 7صبح روز شنبه)دارید قرعه کشی بین اونایی انجام میشه که جواب درس رو بگن |
حامد جون عزیز اون وصلت فرخنده نه این وصلت فرخنده :d باز تو داری کیک درست میکنی منو بگو که رفتم پلو دم کنم واسه شام سوخت ! بعد نصف پلو قهوه ای بود راستشو بخوای منم هم رنگ پلو شده بودم تنها هم بودم هیچی نداشتم بخورم ! گرسنه نذاشت خدا ما رو البته اون شب ! الان که واسه خودم کدبانویی شدم ، دیگه باید شوهرم بدن :d |
سلام صبا جونم مرسی :53:
من اینقدر سرم درد میکنه تا رفتم قرص خوردم اومدم چقدر حرفیدین حالا که جامعه آماری رو افزایش دادی هاژی شک سر کار گذاشتنمون بیشتر شد |
نقل قول:
اینو شما باید بگی که کدوم یکی از کاربران دارن متاهل میشن شرکت کن شاید برنده تو باشی مهبا جون سرکار نیستی مطمئن باش |
سلام به همگی چطورین؟؟
کرمانشاهیمان هه یه؟؟؟؟{داش مشتی} |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اولین بارمه کیک درست کردم. یه حسی نمیذاشت تا صبح صبر کنم. {شیت شدن} الان گذاشتم سرد بشه تا چی از آب در بیاد. منم میگم که وقتشه شیرینی شما رو هم بخوریم :21: |
سلام مهیاجون
تازه واردم کمکم کن انچه راکه دوستش داری ازادش بگذاراگرسوی توبازگشت بدان که مال توست اگربازنگشت بدان که هرگز مال تونبوده |
نقل قول:
حالا شما بیا، راه میفتی ! نقل قول:
|
اکنون ساعت 08:04 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |