![]() |
دعا كردم كه بيائي ولي هنوز تنهايم
احساس مجنون دور از ليلي دمپايي جدائي بر فرق سرم زرشك تمشك هويج |
زرشک حوشمزه اس
تمشک خوش مزه تره :D هویج ... خرگوش میخوره ! آناناس.. گیلاس.. بادکنک.. |
زرشك........ترشه
تمشك.......خوشمزس هويج......نارنجیه دست......... پا.............. سر........... |
دست.....دست از طلب ندارم
پا.......بر روی آرزوهام پا گذاشتی سر......سر پر هس شود خاک در سرای تو راز محبت سی دی خام |
راز.........درون تورو هنوز نفهمیدم
محبت......... دلیل نمیخواد سی دی خام...............بگیر امشب بپزیم :21: لبو............ سرمه........... نونوایی........... |
لبو............خیلی دوست دارم برام بگیر.
سرمه...........تا حالا استفاده نکردم. نونوایی...........خستم کرده، دیگه نمیرم نون بگیرم. مسافرت...... دلفین...... با هم...... |
مسافرت......لازمه برام
دلفین......خیلی قشنگه با هم...... بیا بریم سفر صورت............... نگاه................ دیروز.................. |
صورت...............حساب دیروزمو گم کردم.
نگاه................کن به اون عقاب تو آسمون. دیروز..................خیلی روز بدی بود. قفس..... دوست..... قیمت..... |
قفس.....هرچقدر هم بزرگ باشه بازم قفسه
دوست.....ت دارم قیمت.....مهم نیست هر چی دوست داری بردار مهمون من فیلم........... افسوس............. اگر............... |
فیلم..........ی که دادیم خراب بود، هیچی نشون نداد..
افسوس.............که تو درک نمی کنی. اگر...............امشب بیای هرچی بخوای برات میگیرم. حکایت...... تو...... شوخی...... |
اکنون ساعت 01:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |