پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ایران ما (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=161)
-   -   کلوپ بچه های استان تهران و شهر طهران (کلوپ برو بچز استان پایتخت) تهران بزرگ، شمیرانات، ری، دماوند، ورامین (http://p30city.net/showthread.php?t=27476)

آريانا 09-24-2011 12:37 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 224761)
غرب تهران
مگه جایی که شما هستید بارون نیومد؟

ما شرقیم هفت حوض...اینجا بارون نیومد ...آخه من از صبح بیرون نرفتم ,شایدم اومد...
من اصلا با غرب تهران حال نمیکنم...نه اینکه چون بچه اینورم این حرفو میزنم.غرب یکم خلوته همش اتوبانه..حس خوبی ندارم

shokofe 09-24-2011 12:43 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 224763)
ما شرقیم هفت حوض...اینجا بارون نیومد ...آخه من از صبح بیرون نرفتم ,شایدم اومد...
من اصلا با غرب تهران حال نمیکنم...نه اینکه چون بچه اینورم این حرفو میزنم.غرب یکم خلوته همش اتوبانه..حس خوبی ندارم

میدونی چیه کلا" تو تهران همینه شرقی ها از غرب خوششون نمیاد و برعکس(منظورم محله هاست نه آدما)
من که وقتی میرم شرق تهران (از رسالت به اونور) انگار وارد ی شهر دیگه شدم اصلا" بلد نیستم چی به چیه
شرق تهران برای خودش ی فرمانروایی دیگه ای داره:d

آريانا 09-24-2011 12:49 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe77 (پست 224765)
میدونی چیه کلا" تو تهران همینه شرقی ها از غرب خوششون نمیاد و برعکس(منظورم محله هاست نه آدما)
من که وقتی میرم شرق تهران (از رسالت به اونور) انگار وارد ی شهر دیگه شدم اصلا" بلد نیستم چی به چیه
شرق تهران برای خودش ی فرمانروایی دیگه ای داره:d

آره میدونم ...اما شرق بهتره با قدمت تره:p:d
رسالت به اونور منظور کدوم ور ؟ من خودم با بعضی محله های شرق تهرانم نمیتونم رابطه برقرار کنم...خیلی داغونن... اینجا نمیشه نام برد اما داغونن دیگه خودشون میدونن:d

SHeRvin 09-24-2011 02:26 AM

داره بارون میاد اریانا خودت میدونی هاهاهاهاهاهاها

یادش بخیر{داش مشتی}

شکوفه خانم غرب تهران بارون میاد ولی جایی که هستم بارون نمیاد منو اریانا باهم رفتیم ورامین

:d

آريانا 09-24-2011 02:38 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط SHeRvin (پست 224777)
داره بارون میاد اریانا خودت میدونی هاهاهاهاهاهاها

یادش بخیر{داش مشتی}

شکوفه خانم غرب تهران بارون میاد ولی جایی که هستم بارون نمیاد منو اریانا باهم رفتیم ورامین

:d

چطوری شروین؟ مالاگا داره بارون میاد همین الان خبر رسید بهم... فقط نصف شبا میشه تورو پیدا کرد... چرا یه تاپیک بره ورامین نمیزنی ؟ توو تاپیک بچه های تهران چی کار میکنی؟ :d

SHeRvin 09-24-2011 02:43 AM

اخه این تاپیک هم شامل ورامین میشه:21:

حومه حومه... شروین اریانا در حومه حومه :d

shokofe 11-08-2011 02:09 PM

سلام بچه ها
خوبین ایشالا؟

دل همتون آب بشه تهرون ما یک برفی از صبح زود گرفته و حسابی هم نشسته در حد ساختن یک آدم برفی گنده:15:
امسال خیلی زود زمستون شروع شد ی جورایی اصلا" پاییز نداشتیم ولی خوبه عاشق زمستونم_باوش
قدیما وقتی برف میومد از پشت پنجره تکون نمیخوردم میترسیدم بند بیاد مامانم میگفتن تو برف و برای تعطیلی مدرسه دوست داری حالا که بزرگ شدم مامانم میگن پس معلومه واقعا" برف و دوست داری

من وقتی برف میاد مثل بچه ها میرم برف بازی :d
خلاصه کلی پارسا حال میکنه و من باید منت اونو بکشم تا بریم برف بازی چون میگه سردش میشه :39:(چه بچه ای من دارم پاستوریزه و هموژنیزه):p
خدا کنه تا شب برف بیاد و شب بریم تو کوچه برف بازی
وای چه خوشی بگذره امشب{شیت شدن}

kiana 11-08-2011 09:03 PM

این برف زیبا با زود امدنش همه را خوشحال کرد علی الخصوص قشر کوشا و درسخوان محصل را.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که منتظرن تقی به توقی بخوره مدرسه ها تعطیل بشه...
واقعا تهران با این برف زیبا شده....بعد از یک هفته بارش مداوم حالا هم این برف زود رس پائیزی .جای همگی خالی.من که امروز ظهر رفتم برف بازی.....

donya elahi 12-11-2011 09:23 PM

سلام بچه تهرونیا{پپوله}

این بچه مازندرانی ها و کرمانشاهی ها وغیره، کلوپشون خوب فعاله بیایید کم نیاریم منکه پایه ام هر کی پایس بسم ا...:cool:

shokofe 12-11-2011 11:06 PM

ما که همه جا هستیم تهران و کرمانشاه و مازندران و........نداره:d
همه جای ایران سرای من است

اکنون ساعت 01:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.