نقل قول:
|
به چه مشغول كنم ديده و دل را كه مدام
دل تو را مي طلبد ديده تو را مي خواهد :53::53::53: |
گفت روزی به من خدای بزرگ نشدی از جهان من خشنود ! این همه لطف و نعمتی که مراست چهره ات را به خنده ای نگشود ! این هوا ، این شکوفه، این خورشیدعشق ، این گوهر جهان وجوداین بشر ،این ستاره ، این هوا این شب و ماه و آسمان کبود ! این همه دیدی ونیاوردی همچو شیطان ، سری به سجده فرود ! در همه عمر جز ملامت من گوش من از تو صحبتی نشنود ! وین زمانه هم در آستانه مرگ بی شکایت نمی کنی بدرود ! گفتم:آری درست فرمودی که درست است هر چه حق فرمودخوش سرایی ست این جهان، لیکن جان آزادگان در آن فرسودجای اینها که بر شمردی ، کاش در جهان ذره ای محبت بود. |
خیلی جالبه همیشه میگن آدم باید راستشو بگه صادق باشه فلان باشه بسان باشه ولی راستشو که به طرف میگی اونو از دستش میدی واقعا یعنی چی؟خدا مگه خودت نمیگی صادق باشین دلاتون پاک باشه خب چرا از اون ور اونا رو از ما میگیری؟خدا دوس ندارم این حرفارو بزنم ولی خودت که بهتر از من میدونی
|
خدايا كمكم كن تا در بدترين شرايط و سختترين لحظه ها ياد تو از ذهنم رخت بر نبندد كه ياد تو و نام تو ارام كننده وجود پر تلاطمم هست
|
خدايا من همانند تو بخشنده نيستم ولي همين لقمه ناني كه دارم را با بنده ات تقسيم ميكنم چرا كه در اين لحظه اين بزرگترين دارائيه من است
|
پروردگارا، مهربانا ...
پروردگارا، مهربانا ... |
خدايا ! |
|
خدایا مرا دریاب
|
اکنون ساعت 12:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |