![]() |
نقل قول:
نقل قول:
مرسی شکوفه جان ... امیدوارم به فینال برسه نقل قول:
خوشهالم که حنوظ فروم رو نبوصیدی بزاری کنار :21: برنامه بازی ها در تاپیک ویژه نامه پست شده :d |
سلام ، ظاهرا همشهریای خوبم طرفدار المان هستن ، المان هم تیم پر قدرتیه ، ایشالا :53::53: دوستان خوبم طرفدار هر تیمی هستن ، تیمشون نتیجه خوبی بگیره و خودشون هم در همه مراحل زندگی موفق باشن و هر تیمی که قهرمان شد طرفداراش حالشو ببرن:53::cool: |
سلام دوستان بازی ها حساس شده پیش بینی ها هم داغ داغ شده مخصوصا اونایی که طرفدار ایتالیا هستند خودشونو اماده کنن برای بازی سخت المان |
:cool: دخترعمه، منم کوتاه نمیام :d |
من نخودی ام :d |
|
23:15اسپانيا2- -------- 1پرتغال |
اسپانیا1 پرتغال 2
|
امیدوارم آلمان قهرمان شه اگه نشد ایتالیا اگه اونم نشد پرتغال شه:d نتیجه اخلاقی: اسپانیا قهرمان نشه{قاط} پرتغال 2 اسپانیا 1 |
نقل قول:
نقل قول:
نمیدونم مهدی جان :65::21: ولی کلا فوتبال از انگلیس شروع شده .. قبل از 1900 فکر کنم ... ببین مهدی چقدر خوبم اصلا سرچ نمیکنم تاریخچه فوتبال رو .. همونی که میدونم رو میگم :d نقل قول:
کجا رد منو زدین؟ :21: نقل قول:
شیدا خانم فکر کنم دو سالی بود که نیومده بودین .. مجددا خوش اومدین پیش بینی: پرتغال 1 اسپانیا 0 |
اکنون ساعت 01:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |