![]() |
دلم که تنگ می شود
هوس میکنم بیایم دم خانه ات داد بزنم: کجایی خدا !!!! |
خـسـتـه تـر از آنـم کـه لـیـوانـی چـای آرامـَم کـنـد آغـوش ِ گـرم ِ تـو را مـیخـواهـم در جـنـگـلـی نـاشـنـاس وقـتـی کـه آسـمـان از لابـه لای شـاخـه هـا سـرک مـی کـشـد . . . |
دلم تنگ است
|
دیگر نمیــ گویم گشتم نبــــود نگرد نیستـــ بگذار صادقانه بگویمـــ گشتیم اتفاقاً بود فقط مال ما نبود شما بگردید لابد مال شماستـــــ |
اگر زیستن را دوست داشتم،هرگز
هنگام دنیا آمدن نمی گریستم!!! |
زنـجــــموره هــاـے مـــرا بـﮧ خــاڪـــ ســـپاریـد!
دهــــانـم را ببـندیـد دســــتم را بشــڪـنیـد حــتــے ایـنـجــــا هــــم در هــاـے و هــویــے غــریـبــــــ پرســـﮧ مــے زنــم ! پـنـجـــره هــــاـے تـو در تـویــے ڪـﮧ بـﮧ مــن خـــتـم مــے شــــونـد! |
من دلم میخواهد ساعتی غرق درونم باشم!!
عاری از عاطفه ها... تهی از موج و شراب...خالی از هر چه فراق... من نه عاشق هستم...ونه محتاج نگاهی که بلغزد بر من... من دلم تنگ خودم گشته و بس... |
چتری برایم بگیر
حتی خیالی..... خیس دلتنگی شده ام !!1 |
رقـص نمـی دانـمــ ... امـا هـر شـب به سـاز ِ خیـال ِ تو مـی رقـصـمــ !! |
|
چشمان بارانی ام را دیده ای مگر؟
زمستان است همه ی فصل های زندگی ام خبــر ز دل گرفته ام می جویــی دلــم از دوری آن یار سفر کرده گرفت من به پرواز ، به شکستنٍ قــفس می اندیــشم مــی روم تا بَرِ دوســـت مهلتم گر بدهد عمـر مـرا |
وقتـی یه زن ســیگار کشید
یعنــی دیگه گریه جواب نمیده و وقتی مــردی اشک ریخت بدون کار از ســیگار کشیدن گذشته . . . |
دلم تنگ است
می خواهمت |
درست است که تو را ندارم ولی لحظه هایی دارم سرشار از تو درست است که تو را ندارم ولی چشم هایی دارم که به یادت بی اختیار می شوند خیس ِ لحظه های با تو بودن درست است که تو را ندارم ولی لبخندهایت که یادم می آید شده اند عامل خنده هایی که همه مرا بابتشان دیوانه ام می خوانند ... |
روزگارم گیرِ خاطراتی ست
که روی بند دل گیره زده ام تا خشک شود تا ذخیرۀ گاهِ دلتنگی شوند وقتی که دستم به جایی به بودنی بند نیست! |
حتی کفش هم اگر تنگ باشد |
عکس تـو را به سقف آسمان سنجاق میکنم حال که این روزها از فرط دلتنــــگی چشمانم مدام رو به آسمان است بگذار تو در قاب چشمانم باشی ... |
. . . دلـم تنـــگه بــــبـار بـــارون شریـــک گریــه ی مـن بـاش |
عاشقم اهل همین کوچه ی بن بست کناری
که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی تو کجا ، کوچه کجا ، پنچره ی باز کجا من کجا ، عشق کجا ، طاقت آغاز کجا تو به لبخند و نگاهی من دلداده به آهی بنشستیم ، تو در قلب و من خسته به چاهی گنه از کیست؟ از آن پنجره باز؟ از آن چشم گنه کار؟ از آن خنده معصوم؟ از آن لحظه دیدار؟ |
|
یادم نیست زندگی را زیسته ام یا در خواب دیده ام ؟! بس که تو را مرور می کنم هر جا که هستی باش فاصله یعنی یک نفر یک جا هست که دوستش دارم از تو گذر نمی کنم ... |
دلتنگم.... |
شهاب سنگی بودی كه یک لحظه پنجره خانه ام را روشن كردی حالا اما تو نیستی و خانه من سیاره خاموشی است كه هیچ كس نشانی اش را نمی داند ... |
گلوی آدم را
باید گاهی بتراشند تا برای دلتنگی های تازه جا باز شود. دلتنگی هایی که جایشان نه در دل که در گلوی آدم است دلتنگی هایی که می توانند آدم را خفه کنند |
دلم گاهی می گیرد
گاهی می سوزد گاهی تنگ می شود و حتی گاهی ... گاهی نه ... خیلی وقت ها می شکند خیلی وقت ها دلم می شکند اما هنوز می تپد ... |
داریوش اقبالی |
تو میدانى از مرگ نمیترسم فقط حیف است هزار سال بخوابم و خواب تورا نبینم ... |
|
گاه دلتنگ می شوم
دلتنگتر از همه دلتنگی ها گوشه ای می نشینم و حسرت ها را می شمارم و باختن ها را و صدای شکستن ها را نمی دانم من کدام امید را ناامید کرده ام و کدام خواهش را نشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم دلتنگم ، دلتنگ ...! |
نردبامی که به اندازه دلتنگی من
قد بکشد پشت دیوار کسی یافت نشد تکیه بر حسرت خود خواهم زد |
هـ ـر كـ ـه آیـ ـد گـ ـوید : گریـ ـه كـ ـن ، تسكیـ ـن اسـ ـت گریـ ـه آرام دل غمگیـ ـن اسـ ـت چنـ ـد سـ ـالی اسـ ـت كـ ـه مـ ـن می گریـ ـم در پـ ـی تسكینـ ـم ولـ ـی ای كـ ـاش كسـ ـی می دانسـ ـت چنـ ـد دریـ ـ ــا بیـ ـن مـ ـا فاصـ ـله اسـ ـت مـ ـن و آرام دل غمگینـ ـم |
قطره اشكی بدرقه راهم كن : |
دلنوشته ی من
1 فایل پیوست
:53::53:دستهایم را بفشار رفیق از لمس دو رنگی ها خسته ام.....
|
دلم برایت تنگ شده است!
می خواهم انقدر اشک بریزم تا غبار فاصله ها ،از قلبم تمیز شود. ولی می ترسم... "تهران"؛ "ونیز" شود!! |
رویاهایم نیز با من غریبه شده اند....هر وقت
سراغشان را میگیرم خیالی بودنشان را به رخم میکشند |
این روزها که میگذرد : |
پشت این پنجره های مه گرفته |
وجودم پاره ای از شب |
دلتنگی ها |
من به آمار زمین مشکوکم |
اکنون ساعت 02:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |