![]() |
ترانه دیوار داریوش و فرامرز اصلانی
|
متن ترانه "چونی بی من" همایون شجریان
خواننده: همایون شجریان شعر:مولانا آهنگساز: تهمورس پورناظری تنظیم کننده: دیوید گارنر ***** ای همدم روزگار چونی بی من؟ ای مونس و غمگسار چونی بی من؟ من با رخ چون خزان زردم بی تو تو با رخ چون بهار چونی بی من؟ ای زندگی تن و توانم همه تو جانی و دلی ای دل و جانم همه تو تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست شدم در تو از آنم همه تو عشقت به دلم بر آمد و شاد برفت باز آمد و رخت خویش بنهاد، برفت گفتم به تکلف دو سه روزی بنشین بنشست و کنون رفتنش از یاد برفت ای در دل من میل و تمنا همه تو و اندر سر من مایه ی سودا همه تو هر چند به روزگار در می نگرم امروز همه تویی و فردا همه تو ***** |
متن ترانه های لحظات دلتنگی ما
نام ترانه : نمی دونم (منو ببر به دنیامو) تصویر شاعر ترانه : سرکارخانم مونا برزوئی http://www.iran.sc/upl/monaborzouee/13489309525.jpg از این زنــدگی ِ خالی، منو ببــر به اون سالی… که تــو اسممو پرسیدی، به روزی که منـــو دیدی !! به پله های خاموشی، که با مــن رو به رو میشی یه جور زل بزن انگاری، نمیشه چشم برداری !!! منـو بـبر به دنیامو !به اون روزاا که میخـوام و… به اون شبا که خندونم ، که تقدیرو نمیــدونـم… از این اشکی که می لرزه،منو ببر به اون لحظه….. به اون ترانه ی شــادی ! که تو یاد ِ من افتادی ! به احساسی که درگیره،به حرفی که نفســگـیـره !!!! از این دنیا که بی ذوقه، منو ببر به اون موقع ! به اون موقع…. منو ببر به دنیامو ! به اون روزا که میخوام و… به اون شبا که خندونم ، که تقدیرو نمیدونــــم… از این دوری ِ طولانی، منو ببر به دورانی که هر لحظه تــو اونجایی، زیر ِ بارون ِ تنهایی ! منو ببر به اون حالت .. همون حرفا…. همون ساعت به اندوه غروبی که، به دلشوره ی خوبی که (به کاغذ توی مشتی که….. به چشمای درشتی که ….) تو چشمام خیره می مونن به من چیزی بفهمونن! منو ببر به دنیامو، به اون روزا که میخوام و… لینک دانلود ترانه با کیفیت بسیار بالا و عالی:به اون شبها که خندونم، که تقدیرو نـمیدونــــم… به اون شبا که خندونم،که تقدیرو نمیـدونــــم… دانلود با لینک مستقیم : dl: :d |
|
ترانه زندگی (خدایا) هایده
|
متن آهنگ نفرین از نازی عزیزی + دانلود آهنگ
|
نازه خانم رو که خیلی کارهاشو دنبال میکردم و زیبان
دو سه اهنگ فارسی داشته که خوب نبودن اما کردی هاش خیلی خوبن . اینو نشنیده بودم جالبه خوب کار شده به نسبت - مرسی . |
کش کش کشمکش و گیر و دار اگر گذارد ..
کش کش کشمکش و گیرو دار اگر گذارد کج کج کجروی روزگار اگر گذارد بانگ موذن مرا کشد به مسجد ناله جانسوز تار اگر گذارد جانم اگر گذارد ما همه مستیم فدای چشم مستت چشم بد روزگار اگر گذارد جانم اگر گذارد کش کش کشمکش و گیرو دار اگر گذارد کج کج کجروی روزگار اگر گذارد حبیب اگر گذارد بانگ موذن مرا کشد به مسجد ناله جانسوز تار اگر گذارد حبیب اگر گذارد جانم اگر گذارد ---------------------------------------- http://s5.picofile.com/file/8159217150/eDSC_3241.jpg "صدیق تعریف" |
اکنون ساعت 08:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |