![]() |
به نظر من قهرمان جام یکی از تیم های انگلستان...اسپانیا و آرژانتین خواهد بود.....
به خاطر علاقه شخصی به انگلیس رای دادم ! آلمان تیم خوبیه ولی به خاطر نداشتن یک بازیکن مثل بالاک و یک کاپیتان مقتدر نمی تونه نتیجه خوبی بگیره..... برزیل فکر می کنم یکی از بدترین دوره ها رو در جام جهانی می گذرونه این دوره.... فرانسه که فکر نکنم از گروه خودش صعود بکنه..... ایتالیا هم تیم یک دستی نیست...... هلند تیم بسیار خوبیه و همیشه هم زیبا بازی می کنه ولی به نظر میرسه هنوز شخصیت قهرمانی نداره..... در حال حاظر 3 تیم انگلیس و اسپانیا و آرژانتین بهترین بازیکن ها رو دارند.....البته انگلیس با مصدومیت تعدادی از بازیکنش یکم موقعیتش برای قهرمانی کم شده..... آرژانتین که با مارادونای حاشیه ساز به نظر میرسه مشکلی نداره..... اسپانیا هم واقعا در حال حاظر میشه گفت دوره طلایی رو داره می گذرونه.....مقابل سوئیس یه مقدار بد شانسی آورد ولی از بازیهای بعد مطمئنا با اقتدار بر حریفانش پیروز میشه.... |
بهنام جان تو فوتبال به نظر من اینقدر با قطعیت نگو مطمئنا بقیه بازی ها رو پیروز میشه
بیاین بازیهای روز رو پیش بینی کنید جای این حرفا!!! شکوفه خانم تو همین خیال باشید تا ایتالیا هست آرژانتین عمرا قهرمان نمیشه در ضمن فک نمی کنم از 8 تیم بالاتر بیاد مگه اینکه خوش شانسی بیاره |
پاراگوئه0-0اسلواکی
ایتالیا0 -0نیوزیلند، برزیل2-0ساحل عاج _____ |
پاراگوئه1-0 اسلواكي
ايتاليا 2-0 نيوزلند برزيل 2-1 ساحل عاج آقا رضا محاسبه امتياز بچه ها با شما، دمت گرم بايد بگم آرژانتين تيم خوب و پرمهره ايه ولي فك نمي كنم به نيمه نهايي برسه |
|
|
|
|
|
آقا رضا بازي ها رو مي بينيم مي دوني كه تو فوتبال يكي از ايتم ها ي قهرماني شانسه ببينيم امشب ايتاليا چند مرده حلاجه
ما كه بخيل نيستيم ولي چه كنم كه آرژانتين رو رو سكو مي بينم ببخشيدا{جشن پتو} |
اکنون ساعت 11:08 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |