سلام مهرگان جان ممنون ازلطفت چون تازه واردم یکم سخته برام
ئه گه ر دمزانی بم ته وره مه بو دلم ئه دا به سنگ نه م ئه دا به تو |
اقا محمد اخه این چه دعایی هست ..من هر درسم واسه خدا تومن پولشه:d |
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
حالا برای خوشحال شدن شما (خدایا همه درساشو خوب امتحان بده مینا خانوم انشاءالله ) انگار خدا منتظره ببینه من چی میگم ! کَیف تهران آب و هواک ؟ تهران با یزدی ها میسازه یا نه ؟ بدخواه مدخواه داری مینا خانوم بگو با نیسان صبا خانوم و گرز فرانک خانوم و مهدی و سهراب و .... میریزم سرشون بعد خوب کتکشون که زدیم میریم پیش شروین کله پاچه میخوریم :d یادش به خیر اون موقع هایی که شما تو آموزشگاه به بچه ها کامپیوتر یاد میدادید کی فکرشو میکرد یه روز معلم کامپیوتر روانشناسی بخونه تو ارشد دنیا رو میبینی |
سلام شهین خانم خوش امدید به جمع دوستان پی سی سیتی :41::41::41:
|
ممنونم ازت عزیز :cool:
سلام عزیز جان تشکر |
سلام کلا 13 ساعت تو سایت نبودم ی 6 صفحه خوندم ماشالا |
نقل قول:
اولش خواستم از همین کیک خونگیهای خوشمزهی سخت درست کنم اما گفتم باشه برای دفعهی دوم. {پپوله} یه پودر آماده گرفتم و فکر کردم باید مثلا با شیری آبی چیزی مخلوط کنم و بعد بذارم توی فر. بعد دیدم خبری از اینا نیست. این فقط آرد طعمداره! {قاط} خلاصه با یه مکافات برای اولین بار توی زندگیم زرده و سفیدهی تخم مرغ رو از هم جدا کردم و جونم در اومد تا سفیده پف کرد. این اتفاقات ساعت ۱۲ شب رخ داد. جای همگی خالی، الان خوردم خوب بود. :rolleyes: البته یه نوع شیرینی مخصوص بلدم که هنوز براش اسمی انتخاب نکردم :21: منم اون رو دوست میدارم {شیت شدن} |
نقل قول:
هرمجردی که برنده شده از مجردی درش بیارین!:d نقل قول:
واجب شد زنت بدم اینجوری پیش بره سوء هاضمه می گیری!:d نقل قول:
آنا سردرد خیلی بده حسن! نقل قول:
من هیچ کاری هم نداشته باشم باز موقع درس خوندن چیزی دارم بهش فکر کنم!(اصلا هم مشکوک نبودم!) مینا جون کسی اومد به منم یه ندا بده!:d نقل قول:
ما شدیم جوخه دعوا! نقل قول:
|
نقل قول:
آقا محمد این صدای جیغ شما بود ؟ از دیشب تا حالا صداش تو گوشم پیچیده ..:d من همین جاها هستم .. فقط دخترم دیشب حالش خوب نبود نتونستم بیام ... _:2: حالا خدا رو شکر دوستان دیگه هستن ماشاالله این همه پست می زارن :) نقل قول:
|
جای بسی تأسفه که بعضی ها اصلا ادب رفتار با خانوم ها رو ندارن!
اونم کسایی که از بدرفتاری دیگران شاکی اند تا حالا دیدین اینجور آدمایی؟ حالم به هم خورد _شکات |
صبا جون دلت از کی پره؟؟؟؟؟؟؟ زیاد به این جور موارد توجه نکن .. ارزش فکر کردن نداره .:65:
|
|
سلام عزیزان:53:
مرسی مهدی جان:) محمد جان به خاطر خودت بچه ها اومدن نه جیغت! یادت نره گلم{پپوله} دوستان جدیدی که میان این تاپیک رو روشن میکنن لطفا با حفظ و رعایت قوانین همراه باشند. مرسی تا حالا دقت کردید که توی مراسم عرفانی و روحانی و جاهای مقدس چرا شمع روشن میکنن؟ تا حالا به این فکر کردید که چرا روی کیک تولد شمع میذارن و لحظه فوت کردن شمع میگن آرزو کن؟ به نظرتون این کار بی دلیل انجام میشه؟ راز شمع چیه؟ جواب این سوال ها رو اگه بخوایم پیدا کنیم به یه نکته اول باید اشاره کنیم: عالم خلقت اگه تجزیه بشه به چهار عنصر می رسیم:آب...آتش...باد...خاک... و در دل این چهار عنصر شعور الهی وجود داره... اگه موقع دعا کردن جایی باشیم که این چهار عنصر وجود داشته باشن استجابت دعا به شدت اتفاق میفته... شمعی که می سوزه این چهار عنصر رو با هم داره: موم شمع:خاک... شعله شمع:آتش... دود شعله:باد... موم ذوب شده:آب... وقتی موقع دعا کردن به شمع در حال سوختن نگاه میکنی به شعور الهی متصل تر میشی و درحالت آلفای ذهنی قرار می گیری...حالتی که در اون به شعور الهی و خدای درونت وصل میشی... و دعا به راحتی به عالم بالا میره و به استجابت میرسه اگه با قوانین خیر هماهنگ باشه... راز شمع اینه... برای همین در محراب ها و مکان های مقدس برای دعا کردن شمع روشن میکنن و روی کیک تولد شمع میذارن و لحظه فوت کردنش میگن آرزو کن! |
|
نقل قول:
نمیدونم حالا خدا میدونه یعنی واقعیت داره فوت کردن یک شمع روی ما اثر میزاره باورش برای من خیلی سخته :39::39::39::39::39: ولی خیلی جالب بود که مناسبتش رو فهمیدم گاهی اوقات ما به چیزهایی که در اطرافمون هست اصلاً توجه نمیکنیم فقط چون سنت هست انجامشون میدیم اصلاً نمیدونیم چی چی هستن ! کلاً موضوع جالبی هست که باید روش کار کنم ! شاید از توش 4 تا پست در اومد :d نقل قول:
گلبرگ خانوم من یزدی ها رو به زبلی شون میشناسم کلاً آدمهای باهوش و زرنگی هستن ولی اهل کلک زدن نیستن یعنی هوششون سیاه نیست هوش سفید دارن ولی این که آدمهای آرومی هستن رو که اصلاً قبول ندارم چون من خودم 2، 3 رفیق یزدی دارم و داشتم و خوب میدونم آروم یعنی چی:d پاش برسه اینقدر شلوغ پلوغ میکنن که بیا و ببین البته جسارت نباشه من منظورم پسراشه ! در مورد هم اتاقی زیاد بهشون سخت نگیرید بیچاره ها عادت کردند حالا 2 روز غذا درست نمیکنید 3 روز در میون غذا درست غذا درست کنید یکدفعه قطع میکنید سنگ کوب میکنن بیچاره ها ! در مورد استقلال شخصیت خدا از دهنتون بشنوه منم همینو میگم من شاید بتونم با تلاش و کوشش عادت های بدمو عوض کنم خودمو که نمیتونم عوض کنم ! آدم خودش باشه راحته ولی همش بخوای فداکاری کنی یا اونی باشی که گذشت میکنه یا اونطوری که بقیه دوست دارن باشی سوای سخت بودن وانمود کردن آدم خودش رو هم محدود میکنه من میگم استعدادهای آدم زمانی بروز پیدا میکنه که خودش باشه نه این که سعی کنه مثل یکی دیگه رفتار کنه یا شکل یه نفر دیگه لباس بپوشه اگر من دوست دارم تو زمستون بستنی بخورم یعنی خودم میخوام حالا شاید بقیه بستنی نخورن ولی این منم دیگه البته منظورم این نیست که آدم جامعه گریز بشه نه ، منظورم اینه که گاهی اوقات با سعی و تلاش میتونی خودت رو با معیارهای محیطی که توش زندگی میکنی وفق بدی ولی گاهی اوقات نمیشه و مشکل از تو نیست وقتی این شرایط پیش میاد البته این نظر منه آدم باید کار خودشو بکنه زیاد هم به حرف فامیل و آشنا توجه نکنه . در مورد ازدواج حق با شماست آخه اگه این 3 مورد نباشه نمی صرفه !:d باور کنید این سایت کوروش مشکل داره پست مینویسم خودش خود به خود پاک میشه ! خوبه حالا از همه پستهام قبلش یه کپی میگیرم بعد میفرستم ! کوروش بیا این سایتو درست کن دیگه {قاط} این قالبو عوض کرد قاطی میکنه جدیداً سایت ! اما مینا خانوم در مورد انگیزه هر وقت حواست پرت میشه یه مداد خودکار دست بگیر بنویس از روی همون متنی که میخونی اینطوری تنبیه میکنید خودتون رو که حواستون به اون چیزی که مینویسید باشه فکر کنید خودتون روانشناس هستید و دارید اون نظریه رو تازه ارائه میدید ! |
یک ثبتی از خودمان در کنیم و در برویم :d |
سهراب آخر نگفتی عروسی کیه بگو خیالمون رو راحت کن حسین میخواد عروس شه نه ببخشید داماد شه :d من که میدونم حسینه حالا اینجا هی ادای آدمای مرموز و درمیاری ! ------------------------------------------------------------------------------------------ شکوفه خانم غذا باید بسوزه تا آشپز بشی اینایی که تا الان غذا رو نسوزوندن سعادت تجربه چنین واقعه ی بزرگی رو ندارن !:d ---------------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم منتظر پستتیم:d |
|
|
اولا سلاااااااااام!
دوما:کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, bigbang, مهدی, Afsaneh- roj بعدشم: نقل قول:
ایناها! منو ممد داریم شوخی شوخی دعوا میکنیم صدبار همدیگه رو کشتیم، پای جدیش میون باشه که دیگه...!{داش مشتی} اون جمله که گفتم منظورم این بود که معمولا من موضوع حواس پرتی هام موقع درسیدن یه چیزیه که ارزش حواس پرتی داشته باشه، اما وقتی جدی می خونم کلا موضوع نمی خوام! حواس پرتم سرخود! حواس پرت سرخودم!:d اینی هم که گفتی خودت باشی خوبه به نظر من همینطوره اگه قرار باشه من یکی دیگه باشم که دوسم داشته باشن هنر نیست همچینی چیزی نیست که من از بودنش و داشتنش به خودم ببالم چون این اصلا من نیستم! اگه کسی من من رو (انتقاد فرق میکنه) برای خود خودم بخواد چیزی که ارزش دست آویز شدن داره در ضمن قرار نیست به قول شما کسی خمیر توی مشت کسی دیگه باشه! قراره دو نفر دنیای همو کامل کنن اجبار به تظاهر دلسردی و بی انگیزگی و بعضا نفرت میاره مرسی که بیان کردی راستی من عاشق لهجه یزدی ام! نقل قول:
کاربران محترم نگای پست های پسرداییم کنین کیف کنین!:cool::41: می دونم منظورت از حسین بچه خوبی بود چی بود پسردایی منم همینو گفتم! بچه به این خوبی دو دیقه ازش خبر نداشتیم کار دست خودش داد! آنا رو هم بیارم شاید بتونم تحمل کنم مجلسو!هی...._:2: درضمن اون جمله قرمز رو کامل شده اش رو بگو که تصمیم بگیرم به عروس داییم بگم یا نه!:d:39: نقل قول:
نقل قول:
سر درد دیگه زیادی بده!:102: می خوای ترشی بخوری سر درد داری! رشته ات طوریه که (یا مث پسردایی کارت طوریه که) همش با کامپیوتر کار داری،نمی تونی سر درد داری، شیرینی میبینی دلت می خواد ها اما سرت درد کنه نمی تونی بخوری. نور که دیگه نگو! در دانشکده همیشه کاملا رو به آفتابه من هر وقت از در میام بیرون اشک میاره چشمم کم بخوابی، بد بخوابی، از خواب بپری خسته بشی اعصابت بخورده خلاصه هی هست اینقدر مسکن خوردیم یه نمونه از نتایجش سر آزمون ارشد همونجور که با استحضار رسید نزدیک بود کار دستمون بده!{داش مشتی} نقل قول:
آنا پسردایی اعتماد به نفس که چه عرض کنم، اعتماد به خیلی چیزا می خواد درباره غذانخوردن تهدیدمون کنی ها! هاژی جریمه اش میشه اینکه خودش اعتصاب غذا کنه تا اخراجش کنن!:24: من امروز ناهار دانشگاه خوردم اومدم خونه هم ساعت 4 بود کاملا گرسنه بودم مامانم غذای شیرازی درست کرده بود قوفونش بشم هی زحمت می کشه، کامل یه وعده دیگه خوردم! تو این یه مورد منو نترسون!:42::42: نقل قول:
نمیشه پسردایی بلا تشبیه دیدی نماز می خونی هرچی سعی می کنی به چیزای دیگه فکر نکنی معمای انیشتین هم خونده باشی سر نماز جیک ثانیه ای جوابش میاد! بعضی وقتا که لازمه به چیزی فکر نکنی خودش میاد! من که یه ضرب درس بخوم پنچر میشم!:( نقل قول:
به زور دستم رو کیبورد میره سرم درد میکنه چشمم هم می سوزه اما دستون دارم وظیفه مه! این از سر درد! ندا دوست مشترک من و میناس! در مورد ممد شما پشت من باشی من غم ندارم! ممد به حرف شما گوش می ده! من یکی انتخاب می کنم به شما میگم شما خودت براش آستین بالا بزن یهو کلا کچلش کنیم بره پی کارش!:24: در مورد اون رفتار هم اون لحظه ناراحت بودم اما من بعدش برای ادامه ناراحتیم به این فکر می کنم که اون آدم خودش چقدر برام مهمه که در این مورد دیدم اصلا! خوف خوفم!:) نقل قول:
اینو گفتم که از فامیل کارت به کار کسی غیر از من و پسرداییم نباشه بلدیم برات انتخاب کنیم!:d پسردایی دقت داشته باش یکی پیدا کنیم که هیچ کدوم از این سه ویژگی رو نداشته باشه!:p نقل قول:
آرومم الان بعضی ها رو کاریشون نمیشه کرد!:) خدا بد نده!دخمل گلتون الآن چطوره؟ خوبه که ایشالا؟ |
مهدی جون سلام . بابا چی مبارک باشه این هاژی سهراب برا خودش بریده و دوخته زنم کجا بوده . اصلا من نمیخوام داماد بشم . {قاط} ولی خداییش کلی خندیدم :21:
از همه دوستان گلم عذر خواهی میکنم که نتونستم نقل قول بگیرم و محبت شون رو جبران کنم انشالا در اسرع وقت حتما میام پاتوق . متاهلیه دیگه :24: کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) حسین, Saba_Baran9 |
نقل قول:
من باید برات هیجان انگیزش کنم یا نه؟ نقل قول:
منم موزم اینجا! نقل قول:
{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} الآن کاری می کنیم اگه حسین هم دوماد نباشه گیر کنه تو دربایستی زن بگیره!:24: نقل قول:
درسته من نسیمو دست کم گرفته بودم و الآن واخها (بر وزن واقعا) می خوام سر به تنش نباشه، اما هرچی باشه رفیقیم! باز متوجه نشدم چرا من توی کنتور قبلی نبودم!قضیه اون موز حل نشد! اما مرسی! (با پشت چشم نازک تصور کن و حالت قهر!) |
نقل قول:
|
نقل قول:
قوی باش! گریه نکن! اشتباه که نگرفتم؟ همون کچله ای که کلاه سرشه دیگه؟ از خدمت اومدی؟:p در ضمن می زنم بشد خاک بره چشد ها! من هنوز زنده ام!{B Adabi} -------------------------------------- هاژی خیر ببنی! چه صفایی دادی به اینجا! کلا حال و هوای عروسی گرفته! |
|
ایول پسردایی!
آره سرعت نور چیه! برم یه زنگ بزنم انیشتین بگم بیاد اینجا مطالعه کنه! این آقا دوماد بجای اینکه جواب مارو بده رفته داره بازی می کنه! خون به دلم کردی حسین! اون از قضیه نسیم که حالا حالا ها طول می کشه من باهاش کنار بیام اینم از این کارات!{قاط}{B Adabi} منم حرصتو در میارم می رم الآن برای همه سالاد شیرازی درست می کنم بهت هم نمیگم! بچه ها شما هم بهش نگین! بعد که خوردمش میام بیشتر حرصتو در میارم! |
مهدی خوشم میاد محافظه کاری نه طرف ما رو میگیری نه اون طرفی در عین حال طرف همه هستی! موضعتو مشخص کن اگر یه روزی جنگ بین من و صبا خانوم و حسین در بگیره تو طرف کدوم رو میگیری >؟:39: ---------------------------------------------------------------------------------------- صبا خانوم هندی نه نمیگن ! میگن نهی نهی ! ( با صدای راچ کاپور ):5::5: بعد اینطوری نگاه میکنن :23: بعد هم یک آهنگ مییزنه دیییییییییییو دییو . شروع میکنن رقاصی که از این به بعدش چون شرعی نیست سانسور کردم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (4 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, SOHRAB_HAZHII, Afsaneh- roj, حسین
داداش منطقی مارو نیگا! هندیه هندیه ها! (مچتو گرفتم!:d:p) پسردایی من طرف فامیلشه دیگه! |
نه بابا کی فیلم هندی نگاه میکنه من از اونایی بودم از بچگی از فیلم های هندی اصلاً بدم میومد نیست فکر میکنن خیلی خوشگل هستن همش فیلمهای عشقی هم بازی میکنن
مخصوصاً وقتی شعر میخونن اینقدر بدم میاد من که اصلاً حد نداره ولی تنها فیلم هندی که دیدم و ازش خوشم اومد هر چند اون هم عشقی بود ولی خوب قشنگ بود فیلم تاج محل بود خیلی فیلم قشنگی بود و اصلاً جلف بازی توش نداشت فیلم سلطان جلال هم قشنگ بود بک فیلم تاریخی هندی بود در مورد یک پادشاه مسلمان که به هند حکومت میکرد قشنگ بود غیر از اینا بقیه همش جلف بازی هست |
|
نقل قول:
ممنون از احوال پرسیت صبا جون ... دیروز دل درد و دل پیچه داشت نتونست بره مدرسه .. خواستم براش دارو بگیرم گفت نمی شه ویروسه باید بیاری براش سرم بزنم ... راستش دلم نیومد .. کمی دارو تو خونه بهش دادم خوب شد اما متاسفانه الان پسرم اینجوری شده .. این هم از شانس طفلکی های من .._:2:.. ولی الان به این هم دارو میدم ایشاالله به این هم بسازه و خوب بشه .. زمستون و سرما و ویروس .. کاریش هم نمیشه کرد :65: |
سلام به دوستان
نقل قول:
سلام افسانه خانم انشاالله که حال دخترت خوب شده باشه مرسی{پپوله} به به شراره خانم خوش امدید :41: |
نقل قول:
ایشالا خدا شما رو برای کوچولوهاتون و کوچولوهاتونو برای شما نگه داره حسین جون خواهش میکنم!(این برای تشکر های پائین پست ها!) اما در نرو لطفا! مگه اینکه تو این جنگ هم بخوای به من خنجر بزنی و بری طرف ممد!:45: وایسا ببینم! تو که از اول اون طرف بودی!:confused: ولش کن! بیخیال! راستی این بار یه جای اسم کسی شکلک بذاری میدیم خاله رزی ازت بازجویی کنه از زیروبالای زبونت بکشه کی بودها!:d{داش مشتی} این یکی کاندیدای دومادی هم اومد:کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90, مهدی, MAHDI آقا مهدی بیا باید جواب پس بدی!:45:{داش مشتی} ------------------------------------------------------ ای اوناییکه بیحالین میاین اما پست نمیدین، این یعنی اینکه خودتون یه فرصت ساده حرفیدن و شاد بودن رو از خودتون میگیرین! (تبلیغ پاتوقو حال کردی؟!!!{داش مشتی}) یهو میاین جدی جدی پست بدین سرعت اینترنتتون میاد پایین قدر مارو می دونین! |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) shokofe+, دانه کولانه |
سلام دوستان من دیر به دیر میام ولی سعی می کنم دختر خوبی باشم تو صحبتهاتون
شرکت کنم . امیدوارم حال همگی تون خوب باشه و سلامت باشین. |
|
نقل قول:
یا فقط احوال پرسی کردی دوست جان خوب بگو عروسی کیه؟ اگه درست حدس بزنی قراره سهراب جایزه بده :d |
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (4 عضو و 2 مهمان) ترنم, donya elahi, shokofe, مهدی
وای وای وای بازم چقد حرف زدید حالا بگید عروس کیه:d چیزی که زیاده داماده:65: اااا سلام نیادم رفت سلام خوبین خیلی حرف زدید به عنوان مهمون همه رو خوندم خوشحالم که مینا اومده از غزال تیز پامونم خبری نیست خاله رزیتا کجاست وبقیه همه سرحالن;) |
اکنون ساعت 07:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |