نقل قول:
ما خیلی زرنگ شدیم خودمان خبر نداریم وقتی پای خوش آمد گویی از ادمین وسط باشه زرنگ میشویم در حد لالیگا :d باز هم میگوییم ایشالا حال رزی جانم خوب باشه و زود بیاد تا دلمان بیشتر از این نتنگه :) ........... مهدی امشب پست زدنمان آمده ;) |
|
نقل قول:
ولی تا چند روز نمیام از مرحله عقب می مونم در مورد عروسی فکر میکنم عروسیه اقا مهدی شیرازی باشه. آقا مهدی شما سیب بخورید هم سلامت می مونید و هم سرحال پستهای طولانی میرنید.:d |
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (2 عضو و 3 مهمان) mohammad.90, MAHDI
نقل قول:
|
سلام دوستان گرامی:53:
من یه روز نبودم 11 صفحه خوندم چرا وقتی من هستم اینجا اینقد شلوغ نمیشه هر کی فکر کرد من دوماد شدم جایزه رو نبرده من فکر کنم یا حسین باشه یا خود هاژی حالا چون یه نفر بشتر نباید بگم ، میگم خود هاژی دوماد شده:d کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (1 عضو و 2 مهمان) MAHDI |
|
نقل قول:
من قرار گذاشتم مجرد از دنیا برم ، از زندگیم راضی هستم چرا خرابش کنم داداش...... تا ما اومدیم میخوای بری ، عیبی نداره داداش برو استراحت کن منم میرم که بخوابم اما یادت باشه باید یه روز یا یه شب به یاد قدیما تا صبح مشاعره کنیم;) |
نقل قول:
بگم...بگم...بگم |
نقل قول:
من و متاهلی؟؟؟؟؟!!!!!!!:24::24::24::24::24::24::24::24: :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21::21::21::21::21::21: |
نقل قول:
حالا بخند دارم برات{قاط}{داش مشتی} |
اینقد مطلب زده شده یادم رفت اقا ممد و صبا جون چی گفتن تا جوابشونو بدم_:2: |
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان :53:
روزهاتون بهاری اوقاتتون هم خوش {پپوله} مرسی بابت احوال پرسی هاتون .. بچه های من هم خدا رو شکر بهتر شدن امروز هم اولین جلسه ی کلاس نجومشون بود . رفتن کلاس .. دیگه باید کم کم برم دنبالشون ...:) |
خاک و چوک دیدید چی شد ! من طولانیترین پست تاریخ پاتوق رو نتونستم ارسال کنم به علت اینکه از یه صفحه کامل بیشتر شده بود 5 روز رو نقل قول کرده بودم اینقدر زیاد شده بود که صفحه ارور داد و ارسال نکرد . من پستم رو میخوام ............. {قاط}
|
نقل قول:
حسین تو فکر نمی کنی ممکنه Ali.p80 دوماد شده باشه؟؟؟؟ آخه اونم همشهریه کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) MAHDI |
منم فک میکنم علی باشه . یه چند روزی هست پیداش نیست مشکوک میزنه . بعدشم گفت یه چند جلسه باید برم آرایشگاه ماسک بزارم . نه هاژژژژژژژژژژژژژژژژیییییییییییی ! :d
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) حسین, MAHDI, Afsaneh- roj |
بچه ها حالا که مهدی حاشا میکنه داماد شدنشو واز ازدواج فرار میکنه
بیاید آستین بالا بزنیم یه عروسی دیگه راه بندازیم بابا دلمون لک زده واسه یه عروسی:21: |
به قول مهدی شیرازی ما که میایم همه میرن پس ما میریم تا شما بیاین :mad:
|
اون کسی که قراره ازدواج کنه منم الانم میزنگه تا باهم صحبت کنیم واااااااااااااااااااااای استرس دارم وااااااااااااااااااااااااااااا اااااای رفتم رو ویبره نمیدونم وقتی گفت بهش چی بگم
بوه بوه بوهههههههههههههههههههههههه |
نقل قول:
فقط میتونم بگم مطمئن باشید این فقط شما نیستید که استرس دارید :d منتها مردها صداشون رو عادی میکنن تا عادی جلوه کنن انشاءالله که همه چی به خوبی خوشی بگذره |
دارررررررررررررررررررررررررررم میییییییییییییییرم کمممممممممممممممممممکم کن خداااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
|
الینا خانم مبارک باشه {جشن پتو}
|
نقل قول:
چی میگم من؟ من که اساسی باهات سر این ازدواج بی خبرت قهر هستم، اما قهرتر می کنم!:d اینگونه مواقع: 1- نذار 5 روز از آخرین باری که اومدی بگذره!{B Adabi} 2- قبل از ارسال پست همشو کپی کن!{قاط} اینطوری اگه نشد می تونی دوباره ارسال پست رو بزنی و پیستش کنی که بتونی درستش کنی منم پست طولانی می خوام_:2: پسرداییم هم نیست، اولیشو خودم می فرستم اما بعدش شما باید پست جریمه اتو بفرستی! نقل قول:
اگر هم شایعه بوده دیگه خیلی دیره برای انیکه ما باور کنیم! یکی رو انتخاب کنین زنش بدین ما بریم عروسی!:d نقل قول:
بدهکارم شدیم! بیا! الآن که من اومدم کجایین؟:mad: نقل قول:
درست میشه خوشبخت بشی گلم نقل قول:
یهو دیدی فردا برات زنگ زدن! من و آبجیت دست به کار شدیم! تمرین تمرین تمرین...! نقل قول:
|
|
راست میگه دیگه حسین بگو میخوای زن بگیری خیالمون رو راحت کن دیگه در ضمن حسین خانم و آقا صبای عزیز من شما رو دارم غم ندارم ایشالله هیچوقت با هم قهر نباشیم رفیخ رفیخ نیست غروب پنجشنبه هست جوگیر میشم دیگه ! الان که پشت کامپیتور نشستم میترسم همینطوری ادامه بدم چاقترین فرد ایران بشم معاشرت با شما باعث شد چاقالو بشم رفیق های بد ! ولی یه پیشنهاد یه برنامه بزاریم واسه پیاده روی مثلاً فلان ساعت در فلان روز من باید ورزش کنم بعد شما بیاد از من بازخواست کنید ورزش کردی یا نه میترسم جوون مرگ شم ! :d --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شهلا خبری نیست ازش نامرد دیگه زنگ نمیزنه:d از موقعی که بهش گفتم دماغت یکم بزرگه بهش برخورده بیا و ببین ! من هم زنگ میزنم آهنگ دیگه دوستت ندارم از پشت گوشی میاد این ایرانسل هم عجب آهنگهایی میزاره ها ! |
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) حسین, Saba_Baran90, MAHDI, bigbang
اهههههههههمممممممم سلاممممم حس نقل قول نبود . من پستها رو قبل از ارسال کپی کردم بعد از ارسال پیغام داد که از چند تا صفحه بیشتر است و مجاز به ارسال نمیباشم .بعدش اومدم متن کپی شده رو پیستش کردم اما دیدم نقل قولها هست ولی جواباش نیست . تقریبا 3 ساعت از 24 ساعت امروزم رو از دست دادم . الانم عذادارم و باید با من همدردی کنید . _:2: مهدی ما که با هم اخوی هستیم برادر جان نسبت فامیلی از این نزدیکتر :d |
الهی من قربون تو برم حسین جان ! اشکال نداره سیاست داشتی پستت رو به 2 قسمت تقسیم میکردی بعد از اینکه تقسیم کردی میزدی حالا هم که چیزی نشده ولی اگر با وبلاگ کار میکردی با این مسائل خیلی بیشتر آشنا بودی تو نمیدونی بعد از 4 ساعت سر و کله زدن با کدهای جدید وبلاگ برای گذاشتن ابزارهای و گجت های مختلف وبلاگت باز یه جاییش خراب میشه چه حسی داره نقل قول که چیزی نیست بابا ! اما در هر صورت میخواستم بگم اشکال نداره من هم چند بار برام پیش اومده یه پست قشنگ نه اینجا اصلاً یه جای دیگه فکر کنم تو بخش مطالب علمی بود میزدم بعد یکدفعه دستم رو موس به یک دکمه میخورد که جزو دکمه های جانبی موس هست صفحه برمیگشت عقب کپی هم نکرده بودم کلی مطلب و عکس و اینا همش میپرید بعد اصلاً کلاً بیخیال اون پست میشدم ! پیش میاد باید یه مقداری از خودت صبر نشون بدی سر و کله باهاش بزنی دیگه من قبلاً یه وبلاگ داشتم اسمش بود آبدانه اینقدر قشنگ درستش کرده بودم بالای 100 تا وبلاگ منو هفته اول جزو پیوندهاشون کردم البته اون موقع که بللاگفا هنوز جیز نشده بود و دور دور وبلاگ بود میدونی منظورم از اسم آب دانه چی بود بچه که بودم بابام بهم یه هندونه نشون داد و گفتش اینو میبینی این یه میوه هست هم توش دانه داره و هم آبداره از اون به بعد من هم اسم آب دانه به ذهنم اومد ! جالبه بدونی موضوع وبلاگ من مسائل پول در آوردن و شغل و این داستانا بود ! اون موقع خیلی از این چیزها برام مطرح بود خلاصه ببین سر و کله بزن باهاش دیگه یکم باهاش ور بری بهش عادت میکنی غصه نداره که ! ----------------------------------------------------------------------- صبا خانوم هم پست زد در رفت !:d --------------------------------------------------------------- مهدی عزیز من وقتی حال نداشته باشم فیل از روم بشه صدام در نمیاد ولی حالم خوب باشه زیر و رو میکنم همه چی رو ! آماده باشین که ممد داره قاطی میکنه دوباره ! |
بیگی پستت رو خلاصه شده خوندم در واقع شیرازی خوندمش . در حد لالیگا ارادتمندیم بیگی ی ی یییی ی جون
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) حسین, MAHDI, Saba_Baran90 |
نقل قول:
{قیژه}{قیژه}{قیژه} {قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط} |
مهدددددددددددددی گوشم کر شد ولی تقصیر محمده مهدی راس میگه :d
|
آقایون محترم اینجا رو نگا کنین:کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) Saba_Baran90
هی.... باشه میگذره! نقل قول:
آنا منم هی باید بیام و برم! اعتراض دارم! من میام پست میدم بعد میرم بیرون فیلم نگا میکنم دوباره میام حضورغیاب واین چرخه ادامه پیدا می کنه تا از اینجا بندازنم بیرون!_:2::d نقل قول:
به عنوان یکی از اعضای اصلی این جوخه می گم: هاژی یا زود جواب سوالی که خودش پرسید میده یا با جوخه دعوا طرفه! حسین اگه واقعا دوماده شما نیستی باید اساسی بجنگی! هاژی رو زن بدین تا خیالشو راحت کنیم!:d نقل قول:
پسردایی این راز فامیلی رو مخصوصا به حسین لو ندی ها! چون من هنوز به این قضیه ازدواجش با نسیم شک دارم! نقل قول:
مرسی پسردایی بابت این حرفای قشنگتون هرچی هستین خودتون باشین با همه خواسته هاتون و نخواسته هاتون طرف مقابل این حقو داره که آدمو همونطور که هست بشناسه و هر دو طرف باید این حقو داشته باشن که صادق باشن و خودشون باشن نقل قول:
نقل قول:
حسین:39:.... نسیم....!:39: نخیر! باید بزنم بشش!:d ممد مواظب باش! بدهیکل شی کار من و خواهرت سخت میشه ها!{قاط} یه توصیه از طرف یه خانوم: هیچوقت از بینی یه خانوم ایراد نگیر!{B Adabi} نتیجه کاملا غیر قابل پیش بینیه! آنا من از الآن ناراحتم که فردا جمعه اس! از جمعه بدم میاد از غروبش بیشتر از خودش! نقل قول:
یعنی ما این همه مدت پسردایی دختر عمه بودیم من نمی دونستم! آخه پسردایی یکم از داداشت یاد بگیر! آدم با نسیم اینجوری....:20: من نمی دونستم دخترعمه اتم تو که می دونستی پسردایی منی! باهات همدردی کنم؟ فعلا که اشک خودم بند نمی یاد! اما اگه قوی باشی و به دنیا مثبت نگاه کنی:d می تونی از اول پست بزنی! :d |
شماها چرا امروز همتون یه جوری مشکوک هستین ؟ چی شده ؟:d راستشو بگین ؟ من نبودم چیزی شده بود >؟ نکنه اسم آقا لو رفته ما نمیدونیم نه خداییش قراره کسی ازدواج کنه یا اصلاً کل جریان خالی بندی بوده ؟ جوون ممد بگین دیگه |
چجوری مشکوک شدیم؟
ما مشکوک باشیم و شلدون متوجه نشه؟ اختیار داری! دوماد تا شنبه توسط هاژی اعلام نشه خودش باید عروسی بگیره! این اولتیماتوم جوخه دعوا بود! ممد هستی دیگه؟ حسین که رفت! خیلی کامل پست می زنه فرار هم میکنه! کشت منو کاملا!{قاط}:mad: |
مشکوکین بگین چی شده من تا از زیر زبون شما درنیارم چی شده بیخیال نمیشم چی شده ؟ یکی بگه چی شده ! اگه نگید بهم قهر میکنما ! مشکوک میزنید خیلی مشکوک میزنید داره اصلاً بوش میاد راستشو بگید تا خودم از زیر زبونتون نکشیدم |
ممد هاژی باید بیاد بگه چی شده!
تو چرا یهو به هممون مشکوک شدی؟ آقا مهدی بیا یه توضیحی بده دیگه! ممد قهر کنه جوخه دعوا رو تنهایی چیکار کنم من؟ |
منم کم کم دارم مشکوک میشم{قاط}
فدای همتون:cool: کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) MAHDI, Saba_Baran90, bigbang |
مشکوکید {قیژه} سر من رو شیره نمالید بگید چی شدهههههههههههههههههههههههههههه هههههههه مشکوک میزنید ! من خدای تشخیصم بوش به مشامم برسه میفهمم مشکوک میزنید کی دعوا کرده کی مشت خورده کسی خودشو حلق آویز آمریکا قراره حمله کنه بهم بگید تحملشو دارم فقط بگید بهم مشکوکم به شماااااااااااااااااا× !! |
نقل قول:
ای بابا ، من از هیچی خبر ندااااااااااااااااااارم ،به جون حسین ، مرگ خودم خدا میدونه من نمیدونم ممد جان :p |
من چاکرتم مهدی شما که آقایی بالای سر ما جا داری :) همه اومدن و همه هم با هم رفتن پس من هم برم !@ فعلاً همه بیخیال شدن نمیان اینجا بزار ساعت 9 بیام فکر کنم دوباره اینجا شلوغ بشه ! فعالاً برو بچز هر چی بشعه هر کجا که باشم دوستتون دارم فعلاً خدا حافظ |
نقل قول:
کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (2 عضو و 2 مهمان) MAHDI, ترنم |
سلام
من فک کردم تا حالا تکلیف عروس و داماد مشخص شده اومدم شیرینی و شام عروسی بخورم زود باشین یکی عروس بشه یکیم داماد به منم شام بدین :d |
اکنون ساعت 04:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |