![]() |
من هی احساس میکنم اینجا تعطیله بچه ا دانشگاهن نیستن هی منتظرم برگردن
مثلا عسل بانو هی نیست نمیدانم کجاست فارست هم نیست هیوا مدیر جان هم احتمالا از من دلخوره و نیست فرانک خانم و روناک خانمم کم هستند نمیدانم شاید باید ویسیم امتحانا تمام بشه همه فری بشن بیان . منم از چند روز دیگه دوباره کم میام سایت . روز اخر نمایشگاه کاریکاتور رفتم 16 تا سوال اماده کردم دادم اقای دوست محمد جواب میده میام میزنم توی سایت دلم نیامد از کاریکاتور ها عکس بگیرم اما یه خانممممممممممممممممممممی امده بود از همه ش با موبایلش عکس گرفت ایقدر دلم سوخت ! بعد صدا و سیما هم داشت گزارش تهیه میکرد اقای دوست محمد گفت از ایشون هم بگیرین _بپرسین_ منم اماده نبودم که اما خب اطاعت کردم .. این هفته پخش میشه از زاگرس برنامه مجله هنری ؟ همچین اسمی فکر کنم 2 شنبه شب . تازه وسط مصاحبه بود اقای گزارشگر تپق زد دوباره از اول گرفتیم ... خلاصه برای 4مین بار نمایشگاه رفتم دفعه ماقبل اخر با دوستم حسابی هر کدومو که ابهام داشتیم از اقای دوست محمد پرسیدیم برامون توضیح داد. |
ببینم شبکه زاگرس همین شبکه کرمانشاهه دیگه؟! ببین ساعتشو جویا شو بگو که اگه نشون داد منم ببینم ...اونقدر تعریف کردی...:(
کاش میشد عکساشو با اجازه خود نقاشش میزاشتی اینجا! |
نقل قول:
|
خوب الحمدالله آناهیتا جان یه سوژه هم پیدا شد برای اینکه بیام اینجا شلوغ پلوغ کنیم!;)
|
شبتان بخير :) دانشجويان گرامي وقتتان بخير ، جمعه تمام شد برويد سراغ درس و مشقتان :d |
والا جدول پخش برنامه ها رو که الان نگاه میکردم
http://kermanshah.irib.ir/index.php?...065&Itemid=270 نوشته 4 شنبه . (مجله فرهنگی ) نمیدونم مطمئن نیستم اما شما سعی کنین نگاه نکنین ! پخش زنده سيما |
/
کورورش خان منو روناک همیشه اینجاییم مگه میشه بچه کرمونشاه اینجا نباشه ما رو اگه مامانامون گم کرد گفتیم بیان اینجا پیدامون کنن
پچه های کرمانشاه یعنی این.... |
سلام عزیزان کرمانشاهی
و سلام مخصوص به ئه ستیره خانوم امیدوارم همه شاد و سر حال باشید این مدت خونه بودم و درگیر یه سری مشکلات... ولی الان دوباره اومدم من که اهل صدا و سیما نیستم و سعادت اینو نداشتم کوروش و ببینم (کوروش بیا خودت برو آواتارمو عوض کن خودم حوصله ندارم ... حالم بد میشه وقتی نگاش میکنم) |
سلام پروین خانم حال و احوال؟!
خونه خوش گذشت؟! تازه این هفته قراره کورش رو نشون بدن! ما هم میخواهیم ببینیم!;) |
ایییییییییییییی بدک نبود
ما فقط شاهد مرگ ماه و خورشیدیم اگه به این میگن خوش گذشتن آره خیلی خوش گذشت حالا مگه کوروش تحفه است که ما بخوایم ببینیمش اصلا هم دیدنی نیست{B Adabi} عکس آواتار من دیدنی تره:d |
اکنون ساعت 02:50 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |