سید کجایی که حکم جلب سیار حاجیتو گرفتن
مادر جان شکوه من اینجام پس تو کجایی بیای منو بگیری:p :24::24::24::24::24::24::24: :24::24::24::24::24::24::24: ---------------------------------------------- کاربران حاضر در انجمن: 289 (تعداد 1 عضو و 288 مهمان) SOHRAB_HAZHII پس این پلیس ها کوشن {جشن پتو}{شیت شدن}{داش مشتی}:24:{شیت شدن}{جشن پتو} :cool:{داش مشتی}:24:{جشن پتو}{شیت شدن}:p{داش مشتی}{جشن پتو} time:03:01 |
سلام بر همگی :53:
اولا با همه تون قهرم جز ترنم چون فقط ترنم حالم رو پرسید _:2: اصلا نگفتین مهبا کجاس چه بلای سرش اومد قهرم قهرم دیگه هم دوستتون ندارم ببینید http://www.web.iran-forum.ir/uploads...0875_45216.jpg ولی اون قلبی که اون وسط شکل گرفته نمیزاره دوستتون نداشته باشم پس خیلی دوستتون دارم {پپوله} امیدوارم همگی شاد و سلامت باشین و از این روزهای پایانی سال لذت ببرین و با دل شاد و تن سالم سال جدید رو شروع کنید من که خیلی خیلی مریض بودم انواع مختلف سر درد با کلی مریضی دیگه کلی هم کار سرم ریخته که باید تنهایی همه رو انجام بدم چی می شد من هم یک خواهر داشتم که کمکم میکرد اما باز اشکال نداره عادت کردم ولی هر شب قبل از خواب پست هاتون رو خوندم و هیچ کدام تلنبار نشد ---------------------------------------------------------- آقا مهدی امیدوارم خسته نباشی و همه کارهای آخر سال رو به خوبی انجام بدی و مثل همیشه پر انرژی باشی آقا محمد مکانیک هم فکر کنم سخت داره درس میخونه چون چند روزه نیستش آقا حسین هم فکر کنم واقعا نسیم تنهاش گذاشته چون قبلا نسیم می آوردش اینجا اما الان پیداش نیست آقا محمد شیرازی امیر علی خیلی نازه خدا حفظش کنه آقا مهدی شیرازی هم نیستن ایشالا سلامت باشن هاژی که همه رو سر کار گذاشت ما که گفتیم از اول سر کار هستیم پس همه برنده هستیم و باید جایزه بگیریم باغبان گلهای بهشتی آقا جواد امیدوارم سلامت باشن و همینطور علی آقا خاله رزیتا همیشه وه باون امیدوارم در کنار خانواده همیشه سلامت باشین شکوفه جون خسته نباشی وسایل جدید هم مبارک باشه وقتی جدایی نادر از سیمین اسکار گرفت یاد شما افتادم . دنیا خانوم هم خسته نباشی رفتی کمک و ممنون به خاطر گل های قشنگت سنبل خواهر جونم خوشحالم که اینجایی مینا جیگیلی جونم ایشالا امسال خرید های خوبی داشته باشی و از هیچکدام پشیمان نشی مراقب خودت باش گلم صبا جونم خوشحالم که به خاطر استادت خوشحالی و دیگه احساس تنهایی نکن اینجا هم باز هم گرم میشه همه یه کم مشغول کارهاشون هستن افسانه خانم هنرمند خیلی خوبه که پیش ما هستی راستی از بچه های گلت برامون بگو اسمشون و سنشون همیشه زنده باشن ترنم عزیزم بانوی لپ تاپ دار که قراره صاحب یک مانتوی ناز هم بشه ایشالا همیشه شاد و سلامت باشی گلم مهرگان ازش خبر دارم ولی نمی دونم چرا اینجا نمیاد همینطور آبجی فرانک غزل هم دیگه عشخم نیست چون اصلا ازش خبری نیست دلتنگشم آریانا هم دیگه نیست که نیست dl:dl: امیدوارم کسی از قلم نیفتاده باشه همه تون رو دوست دارم :53: |
نقل قول:
وقت خوبتون به خیر و خوشی {پپوله} ترنم جون به مرگ خودم اگه سایز و سلیقه ت رو می دونستم برات می دوختم با پست ارسالش می کردم ........:) نقل قول:
بچه هام دو تا دارم اصفهان دنیا اومدن . . که یه پسر دارم اسمش هست ( ارشیا) کلاس دوم دبستان .. یه دختر دارم به اسم (روژینا ) اول دبستان ..... کوچیک شمان ... همین دیگه... دو تا دارم بسمه .... :) مهبا جون تازه مثل خودمی . من هم حسرت به دل موندم کاش یه خواهر می داشتم _:2: |
نقل قول:
آخی من کلی خوشحال شدم که جایزه اسکار رو فرهادی برد خیلی ذوق کردم و خوشحالم که بعد از بردن اسکار یاد من افتادی:) و از طرف دنیا هم بهت جواب بدم:p بله دوستم اومد کمک کلی خجالتم داد واقعا" دستش ندرده نقل قول:
خدایی خیلی مهربونی نقل قول:
خدا بهتون ببخشه و ایشالا همیشه شاد باشین خواهر داشتن خیلی خوبه من دارم ولی همچین حسرت هم نداره هااااااااااااااااااااااا;) |
نقل قول:
دو تا بچه تو این سن واقعا سخته ........ مخصوصا نوشتن تکالیف مدرسه شون ........ولی با شیطنت ها و حرفاشون واقعا انرژی زیادی بهم میدن ... {شیت شدن} داشتن خواهر که نعمته .... ممنون بابت دلجوییت:d |
اول سلامی به گرمی بخاری نفتی به مهدی جان عزیز نخسته ! دنیا به کام کار و بار هم انشاءالله سکه ، چاکرتم ----------------------------------------------------------------------------------- مهبا خانوم مرسی لطف کردید در مورد درس ای آره نه اونقدر حالا آتیشی نزدیکی عید هست و اصلاً حس درس به زور میاد سعی میکنی با زاویه 90 درجه درس بخونی که یواش زاویه به صفر میل میکنه و میری تو امواج آلفا ! بعد بیدار میشی میبینی 3 ساعت خوابیدی ! خلاصه نزدیکی عید هست و خواب آلودگی دیگه ! به یاد همتون هستیم ! منتها من نمیدونم چرا جدیداً اینجا میخوام پست بزنم خجالت میکشم :d نیست این جواد گفته من کم رو هستم این کم روییش به من هم سرایت کرده ! الانم نیست اگه بود میگفت وای گلهای بهشتی قربونتون برم من ! :d -------------------------------------------------------------------------------------- خواهر داشتن اصلاً هم حسرت نداره ! مگه من خواهر دارم کجا رو گرفتم حالا !تازه خواهر اگر داشته باشی یک کار به کارات اضافه هم میشه کمک و اینا هم که اصلاً دورش رو خط بکش ! در ضمن ما هم از بردن جایزه اسکار بسی مشعوف شدیم به به به به ایول به جدایی نادر از سیمین من هم یه فیلم بسازم جدایی قادر از شیرین شاید جایزه ای چیزی گرفت ! خلاصه ما کلی خوشحال شدیم حقیقتش همه خوشحال شدن ------------------------------------------------------------------------------------------ صبا خانوم میگم من یک پیشنهادی دارم شما یک دکه یخ فروشی بزن کارت سکه میشه ها :d شما کلاهتو بنداز هوا دَرسِت تموم مییشه این ترم دیگه سایه شما هم تو این فروم پیدا نمیشه ! میرید در جرگه فارق از تحصیلان من اگر این ترم همه رو بترکونم 7 ترمه تموم هست یعنی ترم بعد ولی نمیخوام چون حتماً باید ارشد قبول شم چرا ؟ چون هر وقت اسم سربازی میاد شب خواب میبینم به فیض شهادت نائل شدیم نیست خیلی خوش شانسیم ! دیگه دیگه ! خلاصه شما درس بخون ما هم درس میخوانیم ! ------------------------------------------------------------------------------------------ کوروش میاد پست نمیزنه ! شروین میاد پست نمیزنه ! امیر عباس هم یه پست شخصیتهای کارتونی زد یک هو همه چی غیب شد ما که نفهمیدیم داستان چی بود ! و این که خانوم توکلی نیستن و رزیتا خانوم هم یه مدتی هست که نیستن البته قبلش اعلام کردند خلاصه ما که به یاد همتون هستیم ولی چون یه مدته رفتیم تو جو گلهای بهشتی تیریپ کم رویی میزنیم پست نمیدیم اینجا :d وگرنه من ششششششاکرت همتون هشتم به مولا :cool: --------------------------------------------------------------------------------------------- |
نقل قول:
آره بی خواهری خیلی بده ولی من دیگه از امروز بهت میگم آبجی افسانه و میشم خواهرت حالا دیگه دو تا خواهر در اصفهان دارم آبجی مینا و آبجی افسانه خیلی خوبه و خیلی خوشحالم {شیت شدن} نقل قول:
دوست خوب نعمته و مثل خواهر میمونه شما هم خواهر دارین هم جانشین خواهر دوست خوب {پپوله} من هم توی پی سی سیتی کلی خواهر خوب پیدا کردم تک تکتون رو دوست دارم :53: |
سلام سلام سلام سلام
:53::53::53::53::53::53: نقل قول:
سلام مهیا خانم مرسی انشاالله خوب بشی هرچه زودتر {شیت شدن} |
تشکر و سپاس خواهر خوبم
نقل قول:
نقل قول:
این فیلم رو هم حتما بساز مطمئنا یه جایزه ی یه تشویقی چیزی گرفت .. |
|
نقل قول:
والا آقا اجازه قصد ما تبلیغات نبود به خدا آقا قصد ما یعنی کمک بود . حالا من هم به جاش براتون تبلیغات می کنیم .. هم تو سایتمون . هم توی وبلاگ .. :35: اگر هم قبول کنید چایی قهوه خونه رو تامین می کنیم زمستونه و چایی چکش سبز می چسبه ممنون بابت تبریک تون .بعدش هم بزار برای یه بار هم که شده احساس کنیم یه خواهر خوب داشته باشیم .آرزو به دل نمونیم :21: |
نقل قول:
نمی خواد 7 تایی تموم کنی! (بازم حس می کنم داداش کوچولومی!:p) بشین تا جوونی از زندگیت لذت ببر! بذار زندگی با سرعت طبیعی خودش پیش بره! اسم سربازی میاد اینطوری میشی چون می ترسی! بزرگ بشی شجاع میشی!:p من که کارم به خوندن نمیکشه! فعلا هی پروژه دارم هی!{قاط} نقل قول:
من نمی دونم چرا مردم فقط می خوان از "آسیاب" بیفتن؟ کار آسیاب چیه مگه؟:d نقل قول:
دختر عمه همینجوری چند روزه رفته رو استندبای! اصلا متوجه آلارم هیچی ساعتی نمیشم!:d آنا هی می خوابم! پسردایی! هی... دنیا! آنا دیدی پسرداییم هم دست داد دست ممد اینا! تو دنیای کامپیوتر هرچی خراب بشه، یا ری استارتش می کنی یا خاموش می کنی دوباره روشن میکنی یا ویندوزشو عوض میکنی یا فلشش میکنی اگه موبایل بود! درست میشه! نقل قول:
http://ts3.mm.bing.net/images/thumbn...e8976c20fbae78 مرسی گلم رفتم سرکلاسش امروز هی ذوق کردم! نقل قول:
پسردایی با ایده ات در مورد ماشین موافقم! من یه Lexus هم دم دست دارم اگه ماشین کم اومد!:d ممنون پسردایی! رفتم سرکلاسش امروز! ذوق مرگ شده بودم به مدت یه ساعت ونیم!:d نقل قول:
نماینده تام الاختیار!:cool: خوبه ها! اول همه هاژی رو تنبیه میکنیم، بعد ممدو به مشروطی میکشونیم بعد حسین رو بن میکنیم بعد هم ادمینو اخراج میکنیم!:d مگه آقایون مشکل پسند نیستن؟ آقایون اصلا نمی پسندن!:d نقل قول:
خب جنب و جوش باشه خوبه! شما آقایی پسردایی! ایشالا سایت همیشه رو سرمون باشه!:cool: "نا" چیه؟ می تونیم برات بخریم؟ نقل قول:
دیدی اگه الآن اینجا بودی خوب بود برات!حیف شد!:p حسودی حسودی!:p نقل قول:
با ابهته! ولی ایشالا همه فقط از روی شادی بپوشنش! نقل قول:
من جایزه رو که می خواستم بهت بدم دادم به یکی دیگه! نقل قول:
من اگه بودم مهمون هم داشتین! نقل قول:
اگه اصلیه بودی لازم نمی دیدی تأکید کنی! اونایی که نیستن کجایی؟ شاد باشین همه خاله هام، پسردایی های شیطونم باغبون گلهای بهشتی شاد باشید خیلی! |
افسانه خانوم شوخی نوشتیم در مورد تبلیغ :) |
نقل قول:
پسردایی رفتی؟ می دونم نا یعنی چی آنا! شوخی کردم! آنا من دوس دارم امروز از اول اتفاق بیفته برام!;) |
|
من هستم:d
راستی سلام:p |
سلاااااااااااااام
نقل قول:
صبح زیباتون بخیر ... آقا مهدی می دونم شوخی می کنید من هم شوخی کردم :d در ضمن من از این جور شوخی ها ناراحت نمی شم ... :) پیروز باشید :53: |
آه پطروس کاش بودی و انگشت مبارکت را فرو می بردی در چشم وچال ما... عجیب چکه می کند این روزها!! دنیا دارد خیس می شود پطروس |
خاله مینا چه جمله قشنگی!
خدا نکنه هیشششششششکی چشمش از غم خیس باشه! بازگشت غرورآفرین حسین هم مبارک! فکر کنم دوباره نسیم این دوروبراست!{قاط}:mad: آنا احساس عجیبی دارم اگه بنا به قانون های ادم ها دوروبرم بخوام نظر بدم، فکر کنم یا غیرعادی به نظر میام یه دیوونه! اما اگه به واقعیت و دودوتا چهار تای منظقی محض نگاه کنم، همه چی آرومه! این چیه این؟ آدم همیشه چیزایی رو که خیلی لازمه بدونه نمی دونه! البته شایدم لازم نیست بدونه که نمی دونه! نمی دونم! تکرار خیلی تکراریه! کجایییییییییین؟{قیژه} تازه تازه شم خاله رزی هم اینجاست!:cool: |
یعنی این دختر نشد بیا اینجا جیغ نزنه! :d
صبا اینجوری نمیشه دعوا کنیم خو ، من هستم تو نیستی ، تو نیستی من هستم :d ما هستیم ممد نیست ، ممد هست ما نیستیم . {داش مشتی} |
اکهی!
بزنم بشد خاک بره چشد؟ من نمی دونم چرا این قدر من باید از چیزای واضح بحرفم: من خیلی دختر گُلی ام! الکی دادم در نمیاد! همچین که میام اینجا تونیستی یاد این میفتم که من هستم نیستی اما اگه نسیم بود می اومدی! جیغ که سهله! جیغم می زنم! من هستم تو نیستی من هستم ممد نیست من هستم!اینجوریه! و من هی هستم و تو هی نیستی ... (شاعرانه بخون!) درضمن تو اگه از من نمی ترسی چرا منتظر ممدی؟ نمی تونی تنهایی دعوا کنی؟ و بازهم تونیستی و من... |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان)
حسین الکی صدات در نمیاد ؟ ! شاید داری تمرین سولفژ میکنی ! :d بعدشم من تنهایی حاضرم یه تنه بیام دعوا البته بدون نسیم دیگه حسش نیست دعوا کنم . _:2: |
اولا که اون مهمان من بودم چون خواستم ببینم من نیستم چیکار می کنی برا دعوا!
دوما که این نسیم بوق، وقتی هست یه دردسره وقتی نیست یکی دیگه! چقدر هم روت تأثیر داره! همه چی به بودن یا نبودن اون بستگی داره! همینه دنیای من! من همیشه پطروسم تو این مثلث ها!;) لو دادم رفت!_:2: ممد قشنگ درک می کنم الآن چشمای شهلایی یعنی چی!:d آنا من دوس دارم برگردم ساعت تقریبا یه ربع به 12 ظهر دیروز! راستی حسین تو احیانا همکار پسردایی من نیستی؟ چقدر تریپ تاپیک هایی که می زنین مثل همه! ****************************** آنا به کسی نگین ها! آریانا اومده!dl: |
دورود بچه ها چطورین؟ جای همتون خالی رفته بودم زیارت برگشتنی یه دختری خوشگل و توپ و اووف با محبت
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان)
حسین, Saba_Baran90 اول بگو اون نود چیه ؟ نود سالته ؟! دیده دیده :d بعدشم من دیگه روی نسیم اصلا حساس نیستم باشه یا نباشه من اینجام . تا چشش دراد :21: منم دوس دارم برگردم به تاریخ 6/5/1388 {پپوله} من و مهدی صورتی هم که داریم تلاش میکنیم کارخونه آندروید رو ورشکست کنیم . :d |
نقل قول:
به به اریانا ستاره سهیل شدی داداش از این ورا ! زیارت قبول باشه همچینی . مبارک باشه شیرینیش یادت نره :d |
نقل قول:
میبینم که از این تاج کج و معوجاش کوروش غالب کرده بهت:d اگه راس میگه از اونایی که به بانو مینا سنبل میده به بچه ها بده |
نقل قول:
گفتم چرا کم پیدا شدی!:d نقل قول:
بیچاره نسیم! حتمااین دفعه سایه است! جرمت داره سنگین میشه ها!{B Adabi} 6/5/1388 یعنی همون دوسال پیش دیگه؟ خیلی دلیل می خواد آدم تاریخ دقیق چیزی یادش باشه .... |
|
اینجا رو نیگا:کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان) Saba_Baran90, آريانا, فرانک, حسین, SonBol
سلااااااام! نقل قول:
داغ میشه اینجا اگه همه جواب بدن! بذار منم زنونه مردونه اش کنم دعوا شه: آقایون شاید حاضر نباشن! ولی خب من باشم آره! دختر به این خوبی! اینم جهت شادی دل حسین:{قیژه} |
نقل قول:
آره کلی حرف توی این نوشته است... همیشه دلت شاد و آروم نقل قول:
فقط خواستم بگم امضاتو خیلی دوست دارم .............:) نقل قول:
دو جنبه ی موضوع خوبه در وقت خودش اما نفهمیدم به هم چه ربطی داشت؟! حالا زیارت خوب بود یا ........{پپوله} نقل قول:
هیچ کس دیگه توی دنیا بانو سنبل نمیشه که شقایق باشه و مینایی:rolleyes: اوه چه تعریفی :d |
نقل قول:
خیالاتی نشدی؟ فک کردی از اون بالا کفتر میایه کلاغ نبود؟:24: |
نقل قول:
شما هم همینطور ******************************* حسین اگه اومدی مثل هاژی یه چیزی بندازی دهن ما خودت بذاری بری بگو تا همین الآن باهات قهر کنم! |
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
راستی بانو من گوشیم فارسی نمیاد.... نقل قول:
|
نقل قول:
ممنونم ، لطف داری مینا جان |
نقل قول:
اما این حرفتو قبول دارم وقتی از کربلا برگشته بودم تا یه مدت حال و هوای خیلی خوبی داشتم توام با دلتنگی . اما امان از دست تقدیر:d نقل قول:
خجالتم دادی بین این همه اول من هیچم:53: |
نقل قول:
چرا اینطوریه؟ چرا آقایون به نظر خودشون درسته که خودشون قبل از ازدواج شیطنت داشته بوده باشن اما خانوم ها نه! تازه بعدشم که یه دسته گل گیرشون میاد قدرشو نمی دونن! نمونه اش همین حسین! تا قبل از اینکه ازدواج کنه هی میگفت نسیم نسیم، اما حالا که ازدواج کرده با سایه، نسیم شده آدم بده!{قاط} (الآن زدم تو ذُخت؟:d) |
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان)
حسین, آريانا, Afsaneh- roj, SonBol, فرانک هر دو تاش کار درستیه :d شیطنت هست دیگه حالا بعضی وقتا خانما غیرتی میشن رو این مساله . به قول معروف میگه گذشته ها گذشته فردا رو ببین چی میشه :d |
نقل قول:
نقل قول:
راستی سایت برای من باز می شد ولی تمامی گزینه ها برام غیر فعال بودن .. نمیدونم دلیلش چی بود :65: فقط این جا اینجوری بود.. |
اکنون ساعت 09:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |