![]() |
نه بابا میخوایم ببینیمش یه کم بیایم اینجا بهش بخندیم مسخرش کنیم!!:d
عکس آواتارت منو کشته!! خیلی دلرباست!;) |
داغ دلم تازه نکن
اینو کوروش گذاشته که من و اذیت کنه بابا بهش بگید به هدف پلیدش نائل شد بیاد برش داره من از این آقا متنفرممممممممممممم{قیژه} |
سلام به همه
منم هستم درستش اینه شهداری و صدا و سیما و ... همه با هم همکاری کنن تو یکی از میدونای شهر یه تلویزیون بزرگ بذارن همه بچه های پی سی دور هم صحبتهای رئیسمونو (که هنوز نشنیدیم)تصدیق کنیم!!!! خارج از شوخی من حتماً بعد از ماهها تلویزیون و بعد از سالها شبکه ی زاگرس رو به خاطر کورش خواهم دید |
بابا بی خیال ترا خدا
همه ش تقصیر مهران مدیریه چند ساله سریال طنز نساخته مردم اینطور حریص و تشنه ی خندیدن شدن اصلا میام محله ی همتون زودتر برق همتون رو قطع میکنم . |
امیدوارم چهارشنبه شبکه زاگرس سیگنال داشته باشه و شیتمان نکنه!!! میخوایم برات موج مکزیکی بیایم کورش:d
چی خیال کردی؟!;) |
سلام منالیل
هاینه کو یه ؟ بچه ها میدانین من میخوام چکار کنم؟نمیدانین ؟خو الان بهتان میگم میخوام چهارشنبه بست بشینم پای شب زاگرس مصاحبه رو ضبطش کنم هر کی آمد خانمان بشش نشان بدم حالا نظرتان چیزه؟ |
خوبه والا ای کاره بکو !.
بچه ها یه چیزی ... اصلا ممکنه که بخش صحبت من رو حذف کنند شاید از نظر کیفی مناسب ندونن شاید معتقد باشند که چیزایی که گفتم ربطی اصلا به کاریکاتور نداره شاید از 10 نفر دیه هم پرسیده باشن وقت برای نمایش همه ش نیست فقط یکی رو نشون بده یا اصلا شاید من تاریخ پخشش رو بهتون اشتباه کفتم جون همینجوری از سایت در آوردم . به هر حال خیلی جدی نگیرین برای خندونندن فامیلاتون میتونین کارهای وودی الن رو براشون پخش کنین. |
سلام بچه ها گییان
آمدم برای عصر از طرف باران دعتتان کنم برین نمایشگاه عکس آقایونم دعوتن برین حتما خوش میگذره متاسفانه منو روناک نمیتونیم بیایم دو تایی نشستیم داریم غصه میخوریم حتما برین ساعت 6 امروز |
سلام..
فرانک جان..مرسی عزیزم زحمت کشیدی... ما رفتیم نمایشگاه عکس خانم بنی عامریان!!!اما هیچکدام از دوستان تشریف نیاوردند... امیدوارم حال شما و روناک جان بهتر بشه... |
سلام دوستای همشهری
خوبین همگیییییییییی؟؟ وای چقدر دلم براتان تنگ شده بود کسیم که منه یادش نیست !!! هی روزگار_باوکه-رو |
اکنون ساعت 06:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |