پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   تالارهای آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=192)
-   -   پاتوق آزاد کاربران پی سی سیتی - همفکری - بحث و درد دل (http://p30city.net/showthread.php?t=3619)

Saba_Baran90 02-29-2012 03:35 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط حسین (پست 253605)
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (5 عضو و 1 مهمان)

حسین, ‏آريانا, ‏Afsaneh- roj, ‏SonBol, ‏فرانک

هر دو تاش کار درستیه :d شیطنت هست دیگه حالا بعضی وقتا خانما غیرتی میشن رو این مساله . به قول معروف میگه گذشته ها گذشته فردا رو ببین چی میشه :d

غیرت نیست!
به نظر من یکی خودم غیرتی نمیشن خانوم ها، می ترسن!
چون من حس می کنم اگه آقایون کس خاصی قبلا تو زندگیشون بوده باشه ممکنه همش خانومشونو با اون مقایسه کنن! بعد خانوم احساس ضعف اعتماد به نفس میکنه و درنتیجه همه وقتش به جای اینکه به این بگذره که طوری زندگیشو دستش بگیره که از نظر آقا همیشه برنده مقایسه باشه، از هر راهی سعی می کنه برتریشو ثابت کنه و این یواش یواش بین دو نفر فاصله می اندازه
اما از اون طرف آدمی که اصلا هم شیطنت نداشته باشه، یه جوریه!
یه چیزی دلم می خواد بگم نمیشه! می ترسم بزنن بشم!_:2: ولش کن نمیگم! ولی آخه چیز خوبیه!
ولش کن!
نقل قول:

نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj (پست 253606)
صبا جون پسرها همیشه شیطنت شون از دختر ها بیشتره :d

سلام افسانه خانوم
آره اینو می دونم و اگر هم پسری هیچ شیطنتی نداشته باشه به نظر خود من یکی که اصلا نمیاد! کلا!
من خودمم اصلا ساکت نیستم! اما ... خب آخه نمی شه بگم!ترکیدم! دلم می خواد بگم نمیشه!{قاط}

hossein 02-29-2012 04:01 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253607)
غیرت نیست!
به نظر من یکی خودم غیرتی نمیشن خانوم ها، می ترسن!
چون من حس می کنم اگه آقایون کس خاصی قبلا تو زندگیشون بوده باشه ممکنه همش خانومشونو با اون مقایسه کنن! بعد خانوم احساس ضعف اعتماد به نفس میکنه و درنتیجه همه وقتش به جای اینکه به این بگذره که طوری زندگیشو دستش بگیره که از نظر آقا همیشه برنده مقایسه باشه، از هر راهی سعی می کنه برتریشو ثابت کنه و این یواش یواش بین دو نفر فاصله می اندازه
اما از اون طرف آدمی که اصلا هم شیطنت نداشته باشه، یه جوریه!
یه چیزی دلم می خواد بگم نمیشه! می ترسم بزنن بشم!_:2: ولش کن نمیگم! ولی آخه چیز خوبیه!
ولش کن!

سلام افسانه خانوم
آره اینو می دونم و اگر هم پسری هیچ شیطنتی نداشته باشه به نظر خود من یکی که اصلا نمیاد! کلا!
من خودمم اصلا ساکت نیستم! اما ... خب آخه نمی شه بگم!ترکیدم! دلم می خواد بگم نمیشه!{قاط}

پس من که تا حالا شیطنت نکردم چی ؟ {قاط}
من اصلا قبول ندارم حقم اینجوری پایمال میشه _:2:

shokofe 02-29-2012 04:07 PM

سلام به همگی

اوه ی 6 صفحه ای خوندم

مینا جان این جمله ای که نوشته بودی به قول صبا قیامت بود کلی باهاش حال کردم

فرانک عزیز خیلی خوش هاتی
چه عجب از این ورا

میبینم که آریانا اومده با دست پر
به به کی بیاییم عروسی؟
منم این حرفو قبول دارم زیارت به ی طرف و امون از برگشتنش

ما که عروسی کردیم
ولی به نظر من شیطنت قبل عروسی اشکال نداره
اونیکه مهمه بعد عروسیه اگه شیطنت ها ادامه داشته باشه ی کم آزار دهنده ست

برادر مهدی به سلامتی میخواین گواهینامه بگیرین؟
میگن خیلی سخت شده
زمان ما راحت بود
آخی من که الان فکرکردم چند ساله گواهینامه گرفتم لاجرم احساسی از پیری به سراغمان آمد هی.....
راستی اگه ماشین کم اومد ی پرایدو (پرادو نه ها)هست تو رو خدا تعارف نکنین:d

رزی جان لنگه ی عزیز خوبی؟

مینا گلبرگ کجایی اصلا" ازت خبری نیست

غزل هم که کلا نیست ایشالا خوش باشه

ترنم صبا مهرگان مهبا افسانه مهدی شیرازی حسین محمد مکانیک محمد و سهراب فراری همگی خوبین؟
اگه کسی از قلم افتاد ببخشید حافظه در این حد یاری میکرد

Saba_Baran90 02-29-2012 04:08 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط حسین (پست 253609)
پس من که تا حالا شیطنت نکردم چی ؟ {قاط}
من اصلا قبول ندارم حقم اینجوری پایمال میشه _:2:

میگم هرچی باداباد!
منظور من اینه که بعضیا همینکه کسی توی هر جمعی باشه و از شوخی کردن و بگو بخند یه کوچولو آمیخته با عنصر شیطنت اکراهی نداشته باشه میگن شیطونه که من اینو خیلی می پسندم! همه خانوم ها هم در حالت نرمال دوس دارن آقایون شوخ طبع باشن و با حفظ حد حدودش شیطنت هم پسندیده اس
اما مهم اینه که اون رفتارای غلطی که الآن آسونه نباشه
یعنی خشو مشرب باشی اما چه مرد چه زن، طوری مجردیت بگذره (و من به این یکی شدیدا معتقدم! هرچند بهم بگن امل) که وقتی تو زندگیت رفتی، با این اعتماد به نفس بری که قبلش به هیچ کس دیگه ای هیچ تعهدی نداشته بوده باشی (احساس نه ها! اون دست خود آدم نیست! تعهد!) یهنی no ex b/g f
لیاقت اینکه به آدم اعتماد بشه و کسی همه زندگیشو به پات بریزه داشته باشی

Saba_Baran90 02-29-2012 04:49 PM

انا اینجا هوا کاملا بهاریه
وزش باد صبا داره کلا به همه جا روح میده!
منم واقعا آرومم خدا رو شکر!
{پپوله}

hossein 02-29-2012 05:06 PM

این وزش باد صبا نیست ، این نسیم خنک هست که تو رو به این سمت کشونده :d

الان آرامشت رو به هم میریزم . :21:

بهترین راه برا شروع دعوا با صبا همینه ... :d

Saba_Baran90 02-29-2012 05:16 PM

وای خدا خوب شد گفتی! نسیم خنگ!
آره خدایی یه بخش از شادی هام اینه که به این دختره خنگ بخندم!
درضمن تو اون یکی دعواتو بِبَر! بعد یکی دیگه شروع کن!:p

bigbang 02-29-2012 08:02 PM

بههههههههههههههههههههههه میبینم که آریانا هم اومده به افتخارش یه کف مرتب :41:
دلمون تنگ شد واست داششششش :cool: کجا بودی تو بابا
خلاصه نبودی حسابی ما رو زدن حالا که اومدی پرچم پسرها دوباره تو این فروم انشاءالله بالا خواهد رفت !
جدی وقتی نیستی اصلاً لقمه تو گلومون نمیمونه ! :d
ولی خوشحال بشدیم دیدیم شما را ! به به به به ! ولی زیارت قبول انشاءالله با هم همسفر شیم
-------------------------------------------------------------------------------------
صبا خانوم سلام علیکم و رحمت الله فتبارک االله یه وقت نبری ما رو کمیته اینا ما چاکر همه اسلام و مسلمین هم هستیم من الان یه چند سالی هست مداحی میکنم بچه هادر جریان هستن به فیض شهادت نائل نشدیم انشاء الله سربازی میریم درست میشه
کلاً ما جووونیم آرزو داریم ولی دور از شوخی کلاً با حد و حدود و اینا موافقم خیلی رک و راست گفتید . اما حقیقتش هر کسی راه خودشو میره دیگه نمیشه همه رو به زور مجبور کرد یک مسیر رو انتخاب کنن که . اگه اینطوری باشه جامعه میشه پادگان همه به یه چیز خاصی اعتقاد داشته باشیم
---------------------------------------------------------------------------------------------
صادقانه به شما بگم 40%پسرا چجوری فکر میکنن هر چند میدونم دارم خودزنی میکنم :
من انتخابم زندگی مجردی تنها هست چون حوصله جنگ اعصاب رو نداریم رفیق های من که دوست دارن منظورم دوست غیر پسر هست کلی پول هزینه شارژ ایرانسل و اس ام اس و صحبت کردن و گشتن و از این جور داستانا میکنن وقتی یک مسئله ای براشون پیش بیاد مثلاً با طرف دعواشون که میشه همه چیزشون بهم میریزه از درس تا سر و وضعشون خلاصه اعصابشون بهم میریزه من و امثال من دنبال دردسر نمیگردیم نه دوستی داریم نه دنبالش میریم نه ازدواج میکنیم برامون مهم نیست که بگن طرف مسئولیت پذیر نیست
چون میخوایم آرامش اعصاب داشته باشیم 20 و چند سال باید به پدر مادر جواب پس بدی بعد از اون باید به یکی دیگه جواب پس بدی تازه سوای دعوا و مرافه این داستانا
به خاطر همین اصلاً دور این داستانا رو خط میکشیم حقیقتش خسته شدیم حوصله نداریم دیگه به خاطر مسائل زندگی هم خودمونو درگیر کنیم مثالش رو میتونید تو زندگی مشترک همه ببنید این خانوما تا تنها میشن پشت سر شوهراشون غیبت میکنن من میبینم تو این مهمانیهای فامیل یا جاهای دیگه
مردها خوب به خاطر این که خجالت میکشن هیچی نمیگن همش جلوی هم دیگه حرف بازار و سیاست این جور داستانا هست
ولی خانوما مثلاً میگن از طرف شوهر شانس نیوردیم یا اون چیزی که میخواستم نبود از این حرفا بعد تمام مسائل خصوصی و کاری شوهرهای بدبختشون رو پیش هم تعریف میکنن خوب اگه از زندگیشون راضی بودن که این کارو نمیکردن حتماً یه نارضایتی هست دیگه . بعد به هم دیگه دلداری میدن اگر جمع مردها کم باشه
مثلاً 2 نفر باشی ممکنه در مورد این مسائل باهات صحبت کنن که اونها هم اکثراً منفی صحبت میکنن جو اینطوری هست بعد یه چیز دیگه هم هست ترس از این که کم بیاری یا مقایسه بشی به خاطر همین اونی هم که اگه روزی آروزی داشتن یک ازدواج یا رابطه رو داشته این آرزو رو با خودش به گور میبره ××! وقتی تحصیالاتت تکمیل میشه انگیزه ای دیگه نداری سرت رو به کار خودت گرم میکنی راحت نه مقایسه ای هست نه جنگ اعصابی هست نه هیچ چیز دیگه ای ، خودتی و خودت تنها رییس خودتی ، پادشاه خودتی تو خونه دیگه جواب پس نمیدی مجبور نیستی زیر بار مسئولیت خودتو له کنی
اون هم برای رابطه ای که خودت میدونی طرفین دارید همدیگه رو به خاطر تعهدی که دارید تحمل میکنید بهش میگن طلاق عاطفی آدم نباید به ذوق و شوق اولیه فکر کنه باید به چند سال بعد از ازدواج و به دوران میانسالی فکر کرد
معمولاً بعد چند سال دوست داشتن به جای این که واقعی باشه رنگ ترحم میگیره
که این هم از دو طرف هست نمیدونم ممکنه این فکر من غلط باشه و درست نباشه ولی
من عقیده خودمو گفتم ممکنه درست نباشه ! ولی خوب این هم نظری هست دیگه !
البته نمیگم زد ضربه هستیم و اصلاً احساس نداریم چرا داریم ولی میزنیم تو سر احساسمون
چون میدونیم آخرش چی هست چون میدونیم خطرناکه چون میدونیم فعلا برای ضررش بیشتر از منفعتش هست
--------------------------------------------------------------------------------------------
حسین امیدوارم واقعاً یک نسیم واقعی گیرت بیاد بزنه اشکتو دربیاره !:d
---------------------------------------------------------------------------------

SonBol 03-01-2012 01:49 PM

چگونه دیوانه شویم!
http://salijoon.info/mail/901210/ttt/1323958915.jpg
* از رفتگر محله عیدی بگیرید.
* سی دی قفل دار رو بشکنین تا قفلش باز بشه.
* جوراب های کثیف رو به پره های پنکه ببندید و پنکه را روشن کنید.
* با هندوانه یه قل دو قل بازی کنین !
* به دوست دکترتون بگین : مرض جدید چی داری ؟!
* نصف شب زنگ بزنید به اورژانس و بگویید: من مرض دارم ، بیاین منو ببرید!
* روز بازی پرسپولیس با استقلال، وسط تماشاچی ها بنشینید و با صدای بلند، ابومسلم را تشویق کنید !
* هفت تیری بذارید رو شقیقه راننده مترو و بگید یالا برو دبی.
* پیراهن را روی کت بپوشید.
* دقت کنید وقتی در مهمونی براتون نوشیدنی آوردند همه را اندازه بگیرید و بزرگترین رو انتخاب کنید تا کلاه سرتون نره.
* ماست را با چنگال بخورید.
* زنگ در خونه ها رو بزنین بعد وایسین ببینید چی میشه.
* سر جلسه کنکور بهترین وقت برای تخمه شکستنه.
* برای روز اول دانشگاه روپوش مدرسه بپوشید و کیف جومونگ به پشتتون آویزان کنید.
* سرتون رو به جای شامپو با سنگ پا بشورین تا خوب تمیز بشه.
* جزوه های کلاسیتون رو با دوات و قلم نی بنویسید.
* داخل خیابان بلندگو دستی بگیرید و بگید "پژو بزن کنار وگرنه گازت می گیرم”
* دم در ورودی دانشگاه چند قالب صابون بذارید.
* توی رستوران های باکلاس ته بشقابتون رو لیس بزنید .
* توی عروسی کراوات مهمونها رو با قیچی ببرید و در برید
* 100 تا قرص ویتامین c بخورید و بگید خود کشی کردم
* وقتی رئیستون حرف با مزه ای زد بزنید پس کله اش و بلند بلند بخندید
* تو خیابون داد بزنید : هی خره ! بعد هر کی برگشت بهش بگید مگه به خودت شک داری
* تو مترو محکم بزنید پس گردن بغلیتون و بعد که برگشت بلند بزنید زیر خنده
* کمربندتون رو به عنوان دم پشتتون وصل کنید و برید تو جامعه بچرخید
* از قصد تصادف کنید
* تو یه برج بیست طبقه تو آسانسور بمونید و هی برید طبقه 20 و برگردید پایین
* اگه پلیس مدارک ماشین رو خواست تحویلش بدید و بپرید برید سوار ماشینش بشید و در برید
* از پیف پاف به جای عطر استفاده کنید
* وقتی با کسی مشغول صحبت هستید آدامستان را در آورده و به دماقش بچسبانید
* روی زمین صاف مدام زمین بخورید
* از نرده پله های محل کارتان سر بخورید
* به جای جوراب دستکش پایتان کنید و صندل لا انگشتی بپوشید
* روی زیر شلواری راه راه کمربند ببندید
* به خودتان لاستیکی ببندید
* چای را توی نعلبکی ریخته و دراز بکشید و آنرا هورت بکشید
* توی گرمای تابستان پالتو بپوشید و از سرما بلرزید
* از پشت شیشه ماشین برای همه بیخود و بی جهت شکلک در بیاورید
* توی جلسات مهم آدامستان را باد کرده و بترکانید
* در جشن تولدهای کودکان فامیل دوره بیافتید و هر چه بادکنک می بینید بترکانید
* روی قرمه سبزی سس قرمز بریزید و پنیر رنده کنید

مهدی 03-01-2012 02:39 PM

سلام به دوستان عزیز و گرامی
پستها رو دیروز همه رو خوندم
حس نقل قول نبود :d
خوشحالم آریانا بعد از مدتها اومدن و مبارک باشه آریانا جون :53:
یک خبر بدم
بالاخره یک فروند اینترنت 128 گرفتم از دست اینترنت ایرانسل راحت شدم هرچند اینم سرعتش یکم کم میزنه ولی از اون ول سل:d بهتره

مثل همیشه دوستون ندالم :d

Saba_Baran90 03-01-2012 03:48 PM

کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (3 عضو و 2 مهمان) ‏Saba_Baran90, ‏مهدی, ‏Afsaneh- roj
آنا من یهو کامپیوترم ری استارت شد! چرا؟_:2:
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 253759)
یک خبر بدم
بالاخره یک فروند اینترنت 128 گرفتم از دست اینترنت ایرانسل راحت شدم هرچند اینم سرعتش یکم کم میزنه ولی از اون ول سل:d بهتره

پسردایی دستتون درد نکنه که حوصله نقل قول گرفتن نداشتین!
حالا من چجورس پست طولانی بدم؟ نمیگین مردم توقع دارن!
بقیه هم میان فقط حضورغیاب می زنن!
خاله مینا جون متنه قیامت بود!
خیلی حال میده اما مث اینکه تو بچه های کلاس ما فقط من یادمه ما هنوز 21 سالمونه!
چی بگم والا!
ممد اساسی زده تو فاز بیخیالی!
الان کسی ازت توقع نداره جدی جدی به فکر چیزی باشی! مگه هنوز چند سالته؟ (داداش کوچولو!:d)
ازدواج و این حرفا برای ماها فعلا جزء برنامه های طولانییییییی مدته!
هنوز تکلیفمون با خودمون معلوم نیست
هنوز به قول شما حوصله تعهد و مسئولیت نداریم
من که خوشم میاد فارغ التحصیل شم دوسه ماهی از زندگیم لذت ببرم
بدون نگرانی کار و درس و امتحان و اینا
بعد خدا قسمت کنه برم سر کار چند سالی هم از اون لذت ببرم تا تازه کرمانشاه ارشد ادبیات زبان بیاره
بعد بخونم برای ارشد، تازه دوسال دیگه هم ارشد دارم بخونم و اگه منم جو میگیره دکترا هم میگیرم
بعد دوس دارم تنهایی برم همه جای دنیا رو که دوس دارم ببینم
اصلا ازدواج فعلا جزء گزینه ها نیست
فقط حرفم اینه که نه که دست بکشی از اساس قضیه
کاری کنی وقتی اتفاق میفته درست اتفاق بیفته!
داداش کوچولو! :d
حسین هم که بیشتر حواسش به نسیمه، اگه می خوای بجنگی خودتی و خودت که تا اینجاشو باختی!:p
کچل!:d

hossein 03-01-2012 04:04 PM

کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (3 عضو و 1 مهمان)

حسین, ‏مهدی, ‏Afsaneh- roj

دِکی ی ! خیال میکنی ما از بادها هستیم که با این بیدها بلرزیم ... :d

نسیم باشه و نباشه من پایه دعوام اساسی ، البته خودم که حسش رو ندارم حریف زبون نسیم هم که نمیشی :21:

Saba_Baran90 03-01-2012 04:08 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط حسین (پست 253775)
نسیم باشه و نباشه من پایه دعوام اساسی ، البته خودم که حسش رو ندارم حریف زبون نسیم هم که نمیشی :21:

بهه!
ممد ما به کی دل خوش کرده!
حسین خودش داره برای دعوا یارکشی می کنه!
این خودش میگه باده، نسیم هم که نسیمه! چه تفاهمی!:d
بی ادبی هم به صفات محسنه این خانوم بوووووق اضافه شد!:p
کی گفته من اصلا با نسیم دهن به دهن میشم؟:p

Afsaneh_roj 03-01-2012 04:10 PM

تفاهم

نقل قول:

نوشته اصلی توسط shokofe (پست 253610)
سلام به همگی

ما که عروسی کردیم
ولی به نظر من شیطنت قبل عروسی اشکال نداره
اونیکه مهمه بعد عروسیه اگه شیطنت ها ادامه داشته باشه ی کم آزار دهنده ست

ترنم صبا مهرگان مهبا افسانه مهدی شیرازی حسین محمد مکانیک محمد و سهراب فراری همگی خوبین؟
اگه کسی از قلم افتاد ببخشید حافظه در این حد یاری میکرد

سلام به تمامی دوستان :53:
شکوفه خانم من هم کاملا با شما موافقم ... وقتی که کسی رو وارد زندگیت کردی باید به عهد و پیمانت پایدار باشی ..هم زن و هم مرد ... اگر غیر از این باشه .. هم آزار دهنده س هم غیر قابل تحمل .

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253612)
میگم هرچی باداباد!
منظور من اینه که بعضیا همینکه کسی توی هر جمعی باشه و از شوخی کردن و بگو بخند یه کوچولو آمیخته با عنصر شیطنت اکراهی نداشته باشه میگن شیطونه که من اینو خیلی می پسندم! همه خانوم ها هم در حالت نرمال دوس دارن آقایون شوخ طبع باشن و با حفظ حد حدودش شیطنت هم پسندیده اس
اما مهم اینه که اون رفتارای غلطی که الآن آسونه نباشه
یعنی خشو مشرب باشی اما چه مرد چه زن، طوری مجردیت بگذره (و من به این یکی شدیدا معتقدم! هرچند بهم بگن امل) که وقتی تو زندگیت رفتی، با این اعتماد به نفس بری که قبلش به هیچ کس دیگه ای هیچ تعهدی نداشته بوده باشی (احساس نه ها! اون دست خود آدم نیست! تعهد!) یهنی no ex b/g f
لیاقت اینکه به آدم اعتماد بشه و کسی همه زندگیشو به پات بریزه داشته باشی

صبا جون من هم دقیقا همین عقیده رو دارم ..این امل بودن نیست .. به نظر من شخصیت صادق انسان هاست ...
نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 253631)
--
صادقانه به شما بگم 40%پسرا چجوری فکر میکنن هر چند میدونم دارم خودزنی میکنم :
من انتخابم زندگی مجردی تنها هست چون حوصله جنگ اعصاب رو نداریم رفیق های من که دوست دارن منظورم دوست غیر پسر هست کلی پول هزینه شارژ ایرانسل و اس ام اس و صحبت کردن و گشتن و از این جور داستانا میکنن وقتی یک مسئله ای براشون پیش بیاد مثلاً با طرف دعواشون که میشه همه چیزشون بهم میریزه از درس تا سر و وضعشون خلاصه اعصابشون بهم میریزه من و امثال من دنبال دردسر نمیگردیم نه دوستی داریم نه دنبالش میریم نه ازدواج میکنیم برامون مهم نیست که بگن طرف مسئولیت پذیر نیست
چون میخوایم آرامش اعصاب داشته باشیم 20 و چند سال باید به پدر مادر جواب پس بدی بعد از اون باید به یکی دیگه جواب پس بدی تازه سوای دعوا و مرافه این داستانا
به خاطر همین اصلاً دور این داستانا رو خط میکشیم حقیقتش خسته شدیم حوصله نداریم دیگه به خاطر مسائل زندگی هم خودمونو درگیر کنیم مثالش رو میتونید تو زندگی مشترک همه ببنید این خانوما تا تنها میشن پشت سر شوهراشون غیبت میکنن من میبینم تو این مهمانیهای فامیل یا جاهای دیگه
مردها خوب به خاطر این که خجالت میکشن هیچی نمیگن همش جلوی هم دیگه حرف بازار و سیاست این جور داستانا هست
ولی خانوما مثلاً میگن از طرف شوهر شانس نیوردیم یا اون چیزی که میخواستم نبود از این حرفا بعد تمام مسائل خصوصی و کاری شوهرهای بدبختشون رو پیش هم تعریف میکنن خوب اگه از زندگیشون راضی بودن که این کارو نمیکردن حتماً یه نارضایتی هست دیگه . بعد به هم دیگه دلداری میدن اگر جمع مردها کم باشه
مثلاً 2 نفر باشی ممکنه در مورد این مسائل باهات صحبت کنن که اونها هم اکثراً منفی صحبت میکنن جو اینطوری هست بعد یه چیز دیگه هم هست ترس از این که کم بیاری یا مقایسه بشی به خاطر همین اونی هم که اگه روزی آروزی داشتن یک ازدواج یا رابطه رو داشته این آرزو رو با خودش به گور میبره ××! وقتی تحصیالاتت تکمیل میشه انگیزه ای دیگه نداری سرت رو به کار خودت گرم میکنی راحت نه مقایسه ای هست نه جنگ اعصابی هست نه هیچ چیز دیگه ای ، خودتی و خودت تنها رییس خودتی ، پادشاه خودتی تو خونه دیگه جواب پس نمیدی مجبور نیستی زیر بار مسئولیت خودتو له کنی
اون هم برای رابطه ای که خودت میدونی طرفین دارید همدیگه رو به خاطر تعهدی که دارید تحمل میکنید بهش میگن طلاق عاطفی آدم نباید به ذوق و شوق اولیه فکر کنه باید به چند سال بعد از ازدواج و به دوران میانسالی فکر کرد
معمولاً بعد چند سال دوست داشتن به جای این که واقعی باشه رنگ ترحم میگیره
که این هم از دو طرف هست نمیدونم ممکنه این فکر من غلط باشه و درست نباشه ولی
من عقیده خودمو گفتم ممکنه درست نباشه ! ولی خوب این هم نظری هست دیگه !
البته نمیگم زد ضربه هستیم و اصلاً احساس نداریم چرا داریم ولی میزنیم تو سر احساسمون
چون میدونیم آخرش چی هست چون میدونیم خطرناکه چون میدونیم فعلا برای ضررش بیشتر از منفعتش هست
---------------------------------------------------------------------------------

من با نظر شما کمی مخالف هستم ...... اگه انتخابت درست باشه .وقتی طرفین همدیگر و درک کنن. چرا باید جنگ اعصاب باشه . . برای همین دوست بازی ها هم الان شده یه نوع سر گرمی برای پسرها و دختر ها .. اگه قبلا ها کسی یکی رو دوست داشت از دوستان و آشنایان مخفی می کرد ولی الان انگار یه نوع رکورد به حساب میاد من خودم سراغ دارم . ( من پسر های یکی از اقوام خیلی با من راحت هستن ... البته برداشت بد نشه .. نسبت های نزدیکی هم باهاشون دارم و از بچگی یه وابستگی خاصی به من داشتن .. الان ماشاالله بزرگ شدن ) هر وقت منو می بینن سریع گوشی هاشون رو میارن و عکس دختراس که تو ش ردیفه و کادوهای آنچنانی که براشون می گیرن و تعریف هایی که مامانشون چه جوری تو خونشون ازشون پذیرایی کرده و..... وقتی میگم از این کارها چی عایدتون می شه کمی به فکر آینده تون باشید .. می گه بابا آینده چیه .. فعلا سرگرمی از این بهتر تازه مامانشون هم میدونه ... _:2:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 253759)
یک خبر بدم

اینترنت شما هم مبارک باشه ... الان که سرعت همه ی نت ها کمی بیشتر از یه کم--- کم میزنه .. ایشاالله در روزهای آینده بهتر می شه ..

Saba_Baran90 03-01-2012 04:19 PM

اااااااااا؟
پسردایی کجا رفت؟
افسانه خانوم سلام
تا وقتی ما درستو غلط رو غلط تعریف میکنم ، ارزش گذاری کارامون هم غلطه
با معیار غلط نمیشه درست به چیزی نمره داد

Afsaneh_roj 03-01-2012 04:25 PM

سلام

صبا جون سلام {پپوله}
ایشاالله عاقبت تمام جون ها به خیر و خوبی باشه :53:

Saba_Baran90 03-01-2012 04:28 PM

الهی آمیـــــــــــــــــن!
خدا کنه پدرمادرامون همیشه ازمون راضی باشن و ما هم ناامیدشون نکنیم
آنا من امشب میرم جایی مهمونی
شدیدا امیدوارم خوش بگذره
آخر هفته خوبی داشته باشین:cool:

Afsaneh_roj 03-01-2012 04:35 PM

سعادت

صبا جون امید وارم بهت خوش بگذره ..;)
مطمئن باش پدر و مادرها هم چیزی جز سعادت و خوشبختی بچه ها شون نمی خوان ... اینو زمانی متوجه می شی که خودت مامان یا بابا شده باشی :65:

مهدی 03-01-2012 05:39 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253771)
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (3 عضو و 2 مهمان) ‏Saba_Baran90, ‏مهدی, ‏Afsaneh- roj

پسردایی دستتون درد نکنه که حوصله نقل قول گرفتن نداشتین!
حالا من چجورس پست طولانی بدم؟ نمیگین مردم توقع دارن!
بقیه هم میان فقط حضورغیاب می زنن!

کچل!:d

سلام دختر عمه
خواهش میکنم
همینجور که نقل قول نگرفتم پست طولانی در وکردی دخترعمه
بازم خوبه زیاد حزص نخور پسته بخور :d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط حسین (پست 253775)

سلام امیرحسین خان
شاید :d:d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj (پست 253780)
سلام به تمامی دوستان :53:
اینترنت شما هم مبارک باشه ... الان که سرعت همه ی نت ها کمی بیشتر از یه کم--- کم میزنه .. ایشاالله در روزهای آینده بهتر می شه ..

سلام افسانه خانوم
با دو نظر شما 99.5 درصد موافقم
سپاس بابت اینترنت - ایشالله بره بالا

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253786)
اااااااااا؟
پسردایی کجا رفت؟
افسانه خانوم سلام
تا وقتی ما درستو غلط رو غلط تعریف میکنم ، ارزش گذاری کارامون هم غلطه
با معیار غلط نمیشه درست به چیزی نمره داد

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253792)
الهی آمیـــــــــــــــــن!
خدا کنه پدرمادرامون همیشه ازمون راضی باشن و ما هم ناامیدشون نکنیم
آنا من امشب میرم جایی مهمونی
شدیدا امیدوارم خوش بگذره
آخر هفته خوبی داشته باشین:cool:

رفتم بیرون کار داشتم برگشتم :d
خوش بگذره مهمانی

با این کروم بسختی میشه نوشت! همه رنگ و فونت رو بهصورت کد مینویسه :d

کلهم فردا پیدام نیست :d

Saba_Baran90 03-01-2012 06:40 PM

آنا کجایین فردا؟
به عروس داییم بگم؟
ماشاا... سرعت تایپ ممد!
من می دونم تو می تونی:p

bigbang 03-01-2012 07:30 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253771)

ممد اساسی زده تو فاز بیخیالی!
الان کسی ازت توقع نداره جدی جدی به فکر چیزی باشی! مگه هنوز چند سالته؟ (داداش کوچولو!:d)
ازدواج و این حرفا برای ماها فعلا جزء برنامه های طولانییییییی مدته!
هنوز تکلیفمون با خودمون معلوم نیست
هنوز به قول شما حوصله تعهد و مسئولیت نداریم
من که خوشم میاد فارغ التحصیل شم دوسه ماهی از زندگیم لذت ببرم
بدون نگرانی کار و درس و امتحان و اینا
بعد خدا قسمت کنه برم سر کار چند سالی هم از اون لذت ببرم تا تازه کرمانشاه ارشد ادبیات زبان بیاره
بعد بخونم برای ارشد، تازه دوسال دیگه هم ارشد دارم بخونم و اگه منم جو میگیره دکترا هم میگیرم
بعد دوس دارم تنهایی برم همه جای دنیا رو که دوس دارم ببینم
اصلا ازدواج فعلا جزء گزینه ها نیست
فقط حرفم اینه که نه که دست بکشی از اساس قضیه
کاری کنی وقتی اتفاق میفته درست اتفاق بیفته!
داداش کوچولو! :d

سلام صبا خانوم
نه من اصلاً کلاً زدم تو فاز بیخیالی میدونم نمیشه
من آدمی هستم که هیچوقت روی احتمالات حساب باز نمیکنم
هر وقت تصمیمی میگیرم باید محکم و بدون بازگشت باشه
وقتی دور و برم رو میبینم وقتی اون چیزهایی که دور و برم هست میشنوم
درسته شاید از اون چیزهایی که میبینی نشه قضاوت کرد ولی به هر حال روی افکار آدم تاثیر میذاره دیگه
وقتی همه دور و برت بد تعریف میکنن از گرانی و مسئولیت و از این جور داستانها وقتی میگن اگر زمان به عقب برمیگشت هیچوقت ازدواج نمیکردیم
به هر حال هر چقدر هم مستقل باشی حرفهای دیگران روی ذهنت تاثیر میذاره دیگه بیشتر آدم رو ترغیب میکنه اصلاً کلاً ببره
ما هم زدیم از بیخ ریشه این داستانها رو تو خودمون خشکاندیم
چاره ای نداریم اگر میشد یه طوری بشه که خوب باشه عالی میشد
ولی میدونم که خوب نمیشه ! چون حس ششم بهم میگه
من یه حسی دارم که اسمش رو گذاشتم دانا
دقیقاً قبل از هر موفقیتی این حس درونم یک نویدی از یک چیز خوب میده
اما وقتی طرفش این مسائل باشه یکدفعه شروع میکنه به زدن بوق هشدار
چند بار سعی کردم با این حسم مبارزه کنم ولی حقیقتش این هست
که ما همه این حس رو داریم منتها بهش توجه نمیکنیم
حسی که هشدار میده به ما قبل از انجام هر کاری و گاهی اوقات ما رو تشویق میکنه تا کاری رو انجام بدیم !
خلاصه راه برای رسیدن به خدا زیاد هست هر کسی یک راهی میره دیگه ،
راه امثال من هم تنهایی هست پذیرفتم سعی نمیکنم باهاش مبارزه کنم
گاهی بعضی چیزها رو میتونی با تلاش عوض کنی ولی بعضی چیزها رو نه !
این هم از اون چیزهایی هست که من پذیرفتم اگر قرار بود همه آدمها عاشق بشن و ازدواج کنن که سنگ روی سنگ بند نمیشد اصلاً مگه ممکنه یکی موفق باشه و یکی دیگه شکست نخوره ! به تعداد همه موفقیت ها شکستهایی هم وجود داره حکایت ما آدمها خیلی جالبه همون لحظه ای که یکی به دنیا میاد یکی میمیره و همون لحظه ای که یکی خوشحاله یکی داره از ناراحتی به خودش میپیچه خدا سنت دنیا رو این طور گذاشته
گاهی اوقات باید تو زمین بخوری تا یکی دیگه بلند شه اشکال نداره ما هم قانع هستیم من هم تو نوشته هام گفتم 40 دصد پسرها حساب اون 60 درصد جداست همه که قرار نیست ضدحال بخورن اینطوری اگه بخواد باشه و موفقیتی نباشه اصلاً دیگه ای انگیزه ای برای ادامه حیات نیست
حکایت اون حالا 30 یا 40 % این هست وقتی تو یک بعد موفق نیستی دلیلی نداره تو زمینه های دیگه موفق نباشی به خاطر همین تمام توجهمون رو معطوف به مسائل دیگه میکنیم
-----------------------------------------------------
خلاصه شما هم انشاءالله دکترای خودتون رو بگیرین ما هم به شما بگیم خانوم دکتر :d دور دنیا رو گشتید سوغات ما یادتون نره ! در ضمن من چون باید فکر کنم چی از این دهنم میاد بیرون و چی باید بگم تا خدایی نکرده کسی ناراحت نشه طول میکشه این متنی که الان میبینی نوشتم 3 ، 4 بار بازبینی کردم 25 % رو اصلاً حذف کردم ! که نکنه کسی خدایی نکرده ناراحت بشه آخه من باید یه مقداری مواظب این پستهام باشم چون وقتی حواسم نیست گاهی اوقات یه حرفهای از دهنم میاد بیرون که خودم دیوانه میشم !
نقل قول:

نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj (پست 253780)

من با نظر شما کمی مخالف هستم ...... اگه انتخابت درست باشه .وقتی طرفین همدیگر و درک کنن. چرا باید جنگ اعصاب باشه . . برای همین دوست بازی ها هم الان شده یه نوع سر گرمی برای پسرها و دختر ها .. اگه قبلا ها کسی یکی رو دوست داشت از دوستان و آشنایان مخفی می کرد ولی الان انگار یه نوع رکورد به حساب میاد من خودم سراغ دارم . ( من پسر های یکی از اقوام خیلی با من راحت هستن ... البته برداشت بد نشه .. نسبت های نزدیکی هم باهاشون دارم و از بچگی یه وابستگی خاصی به من داشتن .. الان ماشاالله بزرگ شدن ) هر وقت منو می بینن سریع گوشی هاشون رو میارن و عکس دختراس که تو ش ردیفه و کادوهای آنچنانی که براشون می گیرن و تعریف هایی که مامانشون چه جوری تو خونشون ازشون پذیرایی کرده و..... وقتی میگم از این کارها چی عایدتون می شه کمی به فکر آینده تون باشید .. می گه بابا آینده چیه .. فعلا سرگرمی از این بهتر تازه مامانشون هم میدونه ... _:2:

افسانه خانوم نسل شما تفاهم رو میتونست داشته باشه
اما ما نسل سوم هستیم یعنی دهه 60 که از خود 60 شروع میشه تا 69 باورهای ما و افکار ما تو یک عالم دیگه هست در واقع بین نسل ما و نسل پدرهای و مادر های جوان حاضر یک شکاف خیلی عمیق هست
عمده ی تغییرات در نظام آموزشی و رفتاری و بهداشتی اولین بار تو نسل ما اتفاق افتاده میشه گفت تقریباً ما طعم محرومیت جنگ و این داستانها رو اصلاً تجربه نکردیم طرز تفکر ما طبیعتاً متفاوت هست یعنی خودمون رو مقید نمیدونیم که حتماً حالا ازدواج کنیم ! کسی مجبور به انجام کاری نیست
این که پدر و مادر میپذیرن که پسرشون دوست غیر پسر داره به خاطر این هست که میدونن اگر نپذیرن دور از چشم اینها به دوستیشون ادامه میدن حداقل میپذیرن تا تحت کنترل اینها باشه اون دوستی
میدونن اگر به زور بخوان مجبور به ازدواجش کنن طلاق میگیره !
به خاطر همین مقاومت نمیکنن ممکنه بشه با نصیحت فضا رو تلطیف کرد ولی اگر حتی برخورد قهر آمیز جواب هم بده اون عقده تو دل بچه میمونه تا بزرگ بشه و این عقده خودشو تو چیزهای دیگه نشون میده
جدای از همه اینها به نظر من یک دختر این حق رو داره تا پسر مورد علاقه خودش رو انتخاب کنه گذشت اون زمان که پدر و مادر برای دخترشون تصمیم میگرفتند
مثلاً شما برید الان جامعه عربستان رو ببنید ! خوب اونجا زنها چه وضعیتی دارند ؟ جامعه چه وضعیتی داره ؟ دارن برای حق رانندگی مبارزه میکنن ! واقعاً یک خانوم روشنفکر شجاع و با جسارت و سر زبون دار که اراده داره و دوست داره برای زندگی بجنگه و همپای مردها کار میکنه شایسته احترام نیست؟
من برای همه خانوم های ایرانی احترام قائلم به خاطر اینکه در مقابل تحجر ایستادند حقشون رو گرفتند از قبل مقاومت زنهای دیروز بود که شما خانومهای امروزی حق رای دارید و میتونید رانندگی کنید میتونید کار کنید میتونید وزیر بشید و وکیل بشید ! به خاطر همین هست که مردهای ایرانی خیلی خوش به حالشون هست که همچین خانومهایی دارند .
به نظر من دوستی اگر با حفظ حد و حدود باشه و واقعاً دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن اشکالی نداره فقط از حدی خدا برای ما گذاشته نباید فراتر رفت همین !
شاید امروز خیلی بد باشه برای ما پذیرفتن این حقیقت که یک دختر خانوم لزومی نداره بشینه منتظر بمونه حالا یکی پیدا بشه که دوستش داشته باشه بره خواستگاریش شاید یک دختر خانومی به یکی علاقه داشته باشه !
مثلاً یک دختری به یک پسری پیشنهاد ازدواج بده نه گناه است و نه اشکال داره ! منتها عرف جامعه یه مقداری گیر میده !
شاید شرایط ازدواج براشون مهیا نباشه که با هم دوستن
شاید میگن سرگرمی ولی ته دلشون دوست دارن همدیگه رو خییلی
آدمیزاده دیگه احساس داره ! خلاصه من با نظرات شما مخالف نیستم
من یک دانشجوی جوان هستم که دور و برش رو نگاه میکنه و تجربه کسب میکنه ممکنه حرفهام درست نباشه ولی حداقل شجاعت به خرج میگم حرفام رو میگم :d
از دست ما عصبانی نشید یه وقت !:d
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 253800)
با این کروم بسختی میشه نوشت! همه رنگ و فونت رو بهصورت کد مینویسه :d

سلام مهدی جان اصلاً با کروم کلاً بیخیال قضیه شو ! من هم امتحان کردم کلاً من اصلاً از کروم خوشم نمیاد خیلی مرورگر نپخته ای هست !
اصلاً باهاش حال نمیکنم !

Afsaneh_roj 03-01-2012 10:15 PM

دنیای ............

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 253815)
افسانه خانوم نسل شما تفاهم رو میتونست داشته باشه
اما ما نسل سوم هستیم یعنی دهه 60 که از خود 60 شروع میشه تا 69 باورهای ما و افکار ما تو یک عالم دیگه هست در واقع بین نسل ما و نسل پدرهای و مادر های جوان حاضر یک شکاف خیلی عمیق هست
عمده ی تغییرات در نظام آموزشی و رفتاری و بهداشتی اولین بار تو نسل ما اتفاق افتاده میشه گفت تقریباً ما طعم محرومیت جنگ و این داستانها رو اصلاً تجربه نکردیم طرز تفکر ما طبیعتاً متفاوت هست یعنی خودمون رو مقید نمیدونیم که حتماً حالا ازدواج کنیم ! کسی مجبور به انجام کاری نیست
این که پدر و مادر میپذیرن که پسرشون دوست غیر پسر داره به خاطر این هست که میدونن اگر نپذیرن دور از چشم اینها به دوستیشون ادامه میدن حداقل میپذیرن تا تحت کنترل اینها باشه اون دوستی
میدونن اگر به زور بخوان مجبور به ازدواجش کنن طلاق میگیره !
به خاطر همین مقاومت نمیکنن ممکنه بشه با نصیحت فضا رو تلطیف کرد ولی اگر حتی برخورد قهر آمیز جواب هم بده اون عقده تو دل بچه میمونه تا بزرگ بشه و این عقده خودشو تو چیزهای دیگه نشون میده
جدای از همه اینها به نظر من یک دختر این حق رو داره تا پسر مورد علاقه خودش رو انتخاب کنه گذشت اون زمان که پدر و مادر برای دخترشون تصمیم میگرفتند
به نظر من دوستی اگر با حفظ حد و حدود باشه و واقعاً دو نفر همدیگه رو دوست داشته باشن اشکالی نداره فقط از حدی خدا برای ما گذاشته نباید فراتر رفت همین !
شاید امروز خیلی بد باشه برای ما پذیرفتن این حقیقت که یک دختر خانوم لزومی نداره بشینه منتظر بمونه حالا یکی پیدا بشه که دوستش داشته باشه بره خواستگاریش شاید یک دختر خانومی به یکی علاقه داشته باشه !
مثلاً یک دختری به یک پسری پیشنهاد ازدواج بده نه گناه است و نه اشکال داره ! منتها عرف جامعه یه مقداری گیر میده !
شاید شرایط ازدواج براشون مهیا نباشه که با هم دوستن
شاید میگن سرگرمی ولی ته دلشون دوست دارن همدیگه رو خییلی
آدمیزاده دیگه احساس داره ! خلاصه من با نظرات شما مخالف نیستم
من یک دانشجوی جوان هستم که دور و برش رو نگاه میکنه و تجربه کسب میکنه ممکنه حرفهام درست نباشه ولی حداقل شجاعت به خرج میگم حرفام رو میگم :d
از دست ما عصبانی نشید یه وقت !:d

!

اول سلام و شب بخیر خدمت دوستان :53:
بعدش هم چرا عصبانی بشم .:)
با همه حرف شما مخالف نیستم و اینکه کسی به زور کسی رو مجبور به ازدواج نمی کنه ... این مال اون قبلا قبلا هاس ...... الان هم اگه یه دوستی سالم باشه حرفی نیست .اگه یکی کسی رو دوست داشته باشه هم گناه نیست . این که می گن سرگرمی . من کاملا بهش رسیدم .. که توی یه مورد به خواست خودشون تا مرحله عقد هم پیش رفته و لحظه ی آخر تازه فهمیدن .. که گزینه ی مناسبی برای همدیگه نیستن . الان هم دیگه واقعا جوونا خیلی تن به ازدواج نمی دن درست. حالا می تونه هر دلیل و منطقی برای خودشون داشته باشن ..بالاخره باز هم می گم کسی رو به زور نمی شه متاهل کرد .
فکر کنم خیلی حرف زدم ببخشید دوستان :53:

raha justice 03-01-2012 10:49 PM

سلام به همگی من اولین باره اینجا مینویسم...من کنکوریم توراخدا برام دعا کنید
میدونم حرفم هیچ ربطی به موضوع بحث شما نداره
ولی امشب استرس بدجوری افتاده تو جونم_:2:

ترنم 03-02-2012 12:33 AM

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) ‏ترنم, ‏bigbang

سلام
انا من همه نظراتو خوندم
جالب بو با افسانه و صبا موافقم
تا حدودی با نظرات اقا محمد

چون مهمترین نکته انتخاب درسته
چون بعدش فقط به این انتخابه مربوطه
الان حسش نیست چیزی بنویسم
چون گردنم خشک شده همون که میگن عضلش گرفته_:2:
نمیتونم خیلی بتایپم_:2:
یه کمم خستم
هم مهمونی رفتم هم مهمون داشتیم:)

ولی اقا حسین خوب زیر چتر با نسیم داری حالشو میبری ها:p

bigbang 03-02-2012 12:37 AM

کاربر محترم raha justice
هیچ چیزی امشب نمیتونه تو رو آروم کنه من این تجربه رو داشتم پس خودتون رو نرنجونید
هر چقدر سعی کنید و تلقین کنی که استرس نداری و باهاش مقابله کنی اوضاع بدتر میشه بهت توصیه میکنم این حقیقت رو بپذیری که استرس داری ولی به خودتون بگید من با این استرس کنار میام چون جزئی از زندگی من هست !
همه دچار استرس میشیم این دلیلی برای ناراحتی نیست
شما از یک جهت باید خوشحال باشید که استرس دارید
به استرس به چشم یک دشمن نگاه نکنید به چشم یک راهنما نگاه کنید
تنها راه درمانش این هست که دوباره برید سراغ کتاب و جزوه صادقانه بهتون بگم و فقط بخونید و در لحظه زندگی کنید ! آینده وجود نداره
شکست و پیروزی وجود نداره اینها رو ما آدمها از خودمون در آوردیم
سعی کنید زاویه دیدتون رو عوض کنید ، کنکور معیاری برای موفقیت شما نیست
کنکور متعلق به یک سازمان درپیت به نام سنجش هست که الان از سابق هم درپیت تر شده ! چرا به خاطر یک آزمون درپیت که متعلق به یک مشت آدم روانی مریض احوال هست ! خودتونو ناراحت میکنید
گور بابای سنجش ! گور بابای کنکور ! وقتی رییس سازمان سنجش صحبت میکنه دوست دارم با پاشنه تو صورتش ! معیار و میزان ما خدا هست ، فقط اونه که کامل ما رو میشناسه و میدونه چقدر زحمت کشیدیم !
وگرنه یک مشت استاد کله تاس روانپریش که دارند آزمون کنکور رو طراحی میکنند نمیتونن آزمونی بسازن که به شما بگه آدم موفقی هستید یا نه .
پس خودتون رو مثل اسمتون رها کنید رهااااااا ! رها از قید و بند
شما باارزشتر از این حرفها هستید که بخواید برای یک آزمونی که بیشتر به درد سطل آشغال میخوره خودتونو ناراحت کنید
کنکور یک شیوه ارزشیابی متعلق به 50 سال پیش آمریکاست که کنار گذاشته شده
چون خودشون به این نتیجه رسیدن که این روش جذب دانشجو افتضاح است
حتماًء موفق میشید زحمت بکشید حتماً موفق میشید !
به اونهایی فکر کنید که تازه شروع کردند ولی پوست کلفتند و یکسره میخونن از همین الان و موفق میشن! شما چه آزمون کنکور رو خوب بگذرانید چه خراب کنید برنده اید و بازنده اصلی سازمان سنجش و اون رییس کچل بی خاصیتش هست !
موفق باشید :):53:

raha justice 03-02-2012 07:53 AM

ممنون از امید دادنتون big bange محترم
آره حق با شماست...باید رها شد...از باید و نباید های دنیا...از قوانین آدم هاش...بی غل و غش
.......اما چه کنم که"دنیای این روزای من هم قد تن پوشم شده"؟!!!..........:53:

SOHRAB_HAZHII 03-02-2012 12:47 PM

سلام بروبچ گل پی سی احوال شریف من نبودم ازتون خوش گذشت

دوستان من یه چند روزی از ترس جونم فراری بودم ولی چون دلم خیلی

براتون تنگ شده بود دلو زدم به دریا و اومدم هرچه باداباد

ارادت دارم خدمت دوستان گلم

bigbang 03-02-2012 01:44 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط SOHRAB_HAZHII (پست 253849)

نه دیگه این طوری نمیشه الکی نپیچون همه رو باید یک قولی بدی که اگه تا 3 روز یا سه بار که تو فروم بودی هر کاری هر کس خواست واسش انجام بدی :d
این طوری زیر سیبیلی فرار نکن ! ما خودمون ختم روزگاریم داش :cool:
باید در عمل 4 تا همچین پست قشنگ بدی مثلاً تو بخش شیرازی ها و 4 تا پست علمی از خودت بده به هر حال باید در عمل یک کاری کنی دیگه :d
ولی جون سهراب جدای از شوخی این آواتارت رو عوض کن واقعاً هر کار میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم ! یک آواتار رنگی قشنگ برا خودت بزار این چیه یک قلب تو دست داره نخ ریسی میکنه بگیر عوضش کن جون سهراب
{قاط}
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من الان برم بخوابم دوباره میام تو فروم فعلاً از دست ما راحت هستید تا دوباره سر و کله مان تو این فروم پیدا بشه وقتی مهدی نیست چقدر نبودنش حس میشه . حالا همش یه روزه نیومده فرومها !

اهورا 03-02-2012 02:31 PM

ناقابله

سلام گلهای زیبای بهشتی ، امروز اصلا حسش نیست ، بنابراین طبق

روال همیشگی ، تقدیم به شما خوبان:53::cool:

Saba_Baran90 03-02-2012 07:57 PM

دیدی بعضی روزا آدم اینقدر احساس ضعف می کنه که حال تظاهر کردن هم نداره؟
امروز یکی از اون روزاس!
دوستون دارم
خیلی
اینقدر که با اینکه امروز یکی از تنها ترین روزهام بود، باز هم به یاد شماها و دوستی تون بودم
به اندازه تنهاییم برای شما و بقیه کسایی که دوسشون دارم، شادی آرزو میکنم

SOHRAB_HAZHII 03-03-2012 06:08 PM

سلام برووبچ حالتون خوفه

خوب بیدید ایشالو

من حاضرم

mohammad.90 03-03-2012 06:22 PM

سلام ;);):p

mohammad.90 03-03-2012 09:15 PM

سلام دوستان

امشب هیچکسسسس نیست :53: :53: :53: :53:

فکر کنم همه رفتن برای خرید عید :21: :21: :21: :21:

یا در حال خانه تکانی هستن انشاالله که دلتون خوش {پپوله} {پپوله}{پپوله}

جیبتون پر پول و سال خوبی پشت سر گذاشته باشین :41: :41: :41: :41:

مهدی 03-03-2012 09:21 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253803)
آنا کجایین فردا؟
به عروس داییم بگم؟

سلام دختر عمه
بگو :d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 253815)
سلام مهدی جان اصلاً با کروم کلاً بیخیال قضیه شو ! من هم امتحان کردم کلاً من اصلاً از کروم خوشم نمیاد خیلی مرورگر نپخته ای هست !
اصلاً باهاش حال نمیکنم !

چطوری محمد جان
کروم تو سرعت خوبه:d
کروم و موزیلا و اپرا :d این حالا تبلیغ بید ;)

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj (پست 253829)
اول سلام و شب بخیر خدمت دوستان :53:
بعدش هم چرا عصبانی بشم .:)
فکر کنم خیلی حرف زدم ببخشید دوستان :53:

سلام افسانه خانوم
زیاد بنویسید :d ما اینجا میخواهیم نهضت پست بلند رو دائر کنیم :d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط raha justice (پست 253830)
سلام به همگی من اولین باره اینجا مینویسم...من کنکوریم توراخدا برام دعا کنید
میدونم حرفم هیچ ربطی به موضوع بحث شما نداره
ولی امشب استرس بدجوری افتاده تو جونم_:2:

سلام رها گرامی
اول خوش اومدی به پی سی
اوقات خوب و پر باری داشته باشید
محمد جان توضیح داد ( منظورم بینگ بنگ هست) دیگه من توضیح نمیدم

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 253833)
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) ‏ترنم, ‏bigbang
سلام
انا من همه نظراتو خوندم
ولی اقا حسین خوب زیر چتر با نسیم داری حالشو میبری ها:p

سلام ترنم خانوم آن بانوی لب تاپ دار ....
خوب کاری کردید نظر همه رو خوندید
:d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 253834)
کاربر محترم raha justice
هیچ چیزی امشب نمیتونه تو رو آروم کنه من این تجربه رو داشتم پس خودتون رو نرنجونید
موفق باشید :):53:

محمد جان دل پری از سازمان سنجش داری

نقل قول:

نوشته اصلی توسط SOHRAB_HAZHII (پست 253849)

سلام حاج سهراب عزیز
فعلا ترس جانت رو داشته باش :d

نقل قول:

نوشته اصلی توسط bigbang (پست 253852)
نه دیگه این طوری نمیشه الکی نپیچون همه رو باید یک قولی بدی که اگه تا 3 روز یا سه بار که تو فروم بودی هر کاری هر کس خواست واسش انجام بدی
این طوری زیر سیبیلی فرار نکن ! ما خودمون ختم روزگاریم داش
باید در عمل 4 تا همچین پست قشنگ بدی مثلاً تو بخش شیرازی ها و 4 تا پست علمی از خودت بده به هر حال باید در عمل یک کاری کنی دیگه :d
ولی جون سهراب جدای از شوخی این آواتارت رو عوض کن واقعاً هر کار میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم ! یک آواتار رنگی قشنگ برا خودت بزار این چیه یک قلب تو دست داره نخ ریسی میکنه بگیر عوضش کن جون سهراب

ای ختم روزگار :d
پیشنهادات خوبی دادی به حاج سهراب
در مورد آواتورش هم منم پیشنهاد میدم عوضش کنه ی آواتار خوشگل بزاره

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Javad.p (پست 253853)
سلام گلهای زیبای بهشتی ، امروز اصلا حسش نیست ، بنابراین طبق
روال همیشگی ، تقدیم به شما خوبان:53:

سلام باغبون گلهای بهشتی کم حرف

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Saba_Baran90 (پست 253866)
دیدی بعضی روزا آدم اینقدر احساس ضعف می کنه که حال تظاهر کردن هم نداره؟

آره دختر عمه
امیدوارم هرچه زودتر از این حالت در بیایی
نیسان ابی رو به راهه :d
نقل قول:

نوشته اصلی توسط mohammad.90 (پست 253917)
سلام ;);):p

علیمک سلام اقا محمد شیرازی
خوبی کاکو؟

donya elahi 03-03-2012 10:20 PM

سلام به د وستان گل

این کارای آخر سال مجال نمی ده که کمی بیاییم و مطلب بزنیم
بهر حال امیدوارم همیشه خوب و خوش باشید .:)

Saba_Baran90 03-03-2012 10:20 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط SOHRAB_HAZHII (پست 253914)
سلام برووبچ حالتون خوفه
خوب بیدید ایشالو
من حاضرم

سلام هاژی
حاضر برای اینکه محاکمه بشی دیگه؟
خاله رزی کجایی؟ با خاله شکوفه بیاین این هاژی رو اساسی محکوم کنین!
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 253953)
سلام دختر عمه
بگو :d
آره دختر عمه
امیدوارم هرچه زودتر از این حالت در بیایی
نیسان ابی رو به راهه :d

نیسان آبی که شدید سلام می رسونه!
دارم سعی می کنم رو به راه نگهش دارم برای 13 به در!{داش مشتی}:cool:
بهترم پسردایی
یه جور دیگه ناراحتم
نمی دونم یه کاری که الآن انجام دادم درسته یا نه؟
آنا خسته شدم! چقدر دنیا قانون داره!
چقدر آدمه همه چیو سخت میکنن!
من اعتراض دارم!{قاط}
نقل قول:

نوشته اصلی توسط mohammad.90 (پست 253952)
سلام دوستان

امشب هیچکسسسس نیست :53: :53: :53: :53:

فکر کنم همه رفتن برای خرید عید :21: :21: :21: :21:

یا در حال خانه تکانی هستن انشاالله که دلتون خوش {پپوله} {پپوله}{پپوله}
جیبتون پر پول و سال خوبی پشت سر گذاشته باشین :41: :41: :41: :41:

سلام آقا محمد
نه بابا خرید چی؟
ما و خرید! نه بابا! نمیخوره! فکر نکنم!:d

Afsaneh_roj 03-03-2012 10:23 PM

سلااااام

سلام و شب بخیر خدمت دوستان :53:
امروز هم مدارس این جا تعطیل بود .. شهرهای دیگه رو اطلاع ندارم ... فکر کنم تهران هم تعطیل بود :rolleyes:
آقا محمد خرید کجا بود تو این شلوغی بازار کی می تونه بره خرید ... تازه جنس مدل دلخواه هم نمی شه پیدا کرد ......_:2:
من از صبح تا حالا مشکل ورود به پی سی رو داشتم .. اصلا سایت برام باز نمی شد . نمی دونم دلیلش هم چی بود ... دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتند آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟

رزیتا 03-03-2012 10:23 PM

این پست فقط برای زدن حاضری در دفتر پاتوق بید:d
تا بدونین بیادتونم:53::53:

raha justice 03-04-2012 10:10 AM

سلام آقا جواد
آواتاری که دارین معرکست
زنده باد کوروش
زنده باد آریا
زنده باد نژاد پارس
:41::41::41::41:

Afsaneh_roj 03-04-2012 10:38 AM

سلام

سلام و صبح بخیر خدمت دوستان پی سی {پپوله}
روز خوبی برای همه تون آرزومندم :53:

اکنون ساعت 10:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.