دو کار در این دنیا خیلی سخته.
اول اینکه موضوعی را که در ذهن توست در ذهن دیگری وارد کنی، دوم پولی را که در جیب دیگری است در جیب خود وارد کنی. اگر کار اول را خوب انجام دهی معلم هستی، اگر دومی را خوب انجام دهی بیزنس من و تاجر هستی. اگر هر دو را بخوبی انجام دهی زن هستی و اگر هیچ یک از دو کار را نتوانی انجام دهی میشوی شوهر !!! بهشت و جهنم عارفی را دیدند مشعلی و جام آبی در دست دارد. پرسیدند: کجا میروی ؟؟؟؟ گفت : میروم با آتش ؛ بهشت را بسوزانم و با آب ؛ جهنم را خاموش کنم تا مردم خدارا فقط به خاطر عشق به او بپرستند؛ نه به خاطر عیاشی در بهشت و ترس از جهنم !!!!!! |
ایــن روزا فقــط میشـه بــه عــزرائیــل اعتــماد کــرد
چــون حـداقـلش اینکــه قصــد و نیتـش مشخصــه ! |
حآلِ دِلَــم خوبــــ اَستــــ آرامـــــ ...گوشـﮧ اےِ نِشـــستـﮧ و رويآهآيـَشـــ رآ بـــﮧ خـآڪـــ مـےِسِــپآرَد... |
اگه جایی که هستی رو دوست نداری |
عجب بوی چرک بدی میدهد این لباس پاکی که بر تن ناپاکی که به تبلیغ پاکی مشغول است......
|
چقدر سخته زن باشی و بخوای به یه مرد "مردونگی" یاد بدی..... |
معذرت خواهی ؛
همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی ، و حق با یکی دیگه است . . . معذرت خواهی ؛ یعنی اون رابطه شاید بیشتر از غرورت برات ارزش داشته بفهم اینو.... |
خدایا میخواهم قطعه ای از آسمان کلنگی ات را بخرم.....
زمین دیگر بوی زندگی نمیدهد... ------------------ ما ماهی هایی هستیم که سزاوار ماهیتابه ایم،زیرا شنا کردن را بعد از غرق شدن اموخته ایم.... حسین پناهی |
|
یه وقتایی هست که نباید چیزی بگی......طرفت اگه شعور داشته باشه خودش می فهمه |
این روزها برد با کسی است که بیرحم باشد |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
خودم را در آغوش گرفته ام |
شاید راه رو عوضی برم، اما... با یه عوضی راه نمیرم!!! |
سکــــــــــــــوت از نداشتن نیست ، از بزرگواریست! |
|
زندگی باید کرد گاه با یک گل سرخ، گاه با یک دل تنگ گاه باید رویید، در پس این باران گاه باید خندید، بر غمی بی پایان... زندگی را با همین غم ها خوش است با همین بیش و همین کم ها خوش است زندگی را خوب باید آزمود اهل صبر و غصه و اندوه بود... |
دو چیز تمامی ندارد: کائنات و حماقت انسان ها! (آلبرت انیشتین) |
آنکه اعتماد میکند... |
مشکل از خود ماست ! |
گاهی وقتا خراب کردن پل ها چیز بدی نیست...!!
چون باعث میشه نتونی به جایی برگردی که از همون اول هیچ وقت نباید اونجا پا میگذاشتی... |
|
خیلی از ادمـــــــــــــــــــــــــــ ــــا مثــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــل عکــــــــــــــــــــــــــــ ــس می موننـــــــــــــــــد بزرگشــــــــــــون که کنـــــــی کیفیتشون پاییـــن میاد * |
|
در مسیر آسمــــان دست اندازهــای عجیبــی ســت..!!!
دعـاهـایـم قبـل از رسـیدن بـه خـدا به طـرز وحشتــناکی چــپ میکـنند.. |
|
زندگیمون شده سریال امروز خودشو میبینیم فردا تکرارشو ! |
حماقت 3 بخش است : راهی که پدرم نرفت و دوست داشت من بروم راهی که من رفتم و پدرم دوست نداشت بروم راهی که من دوست دارم و پسرم باید برود ! و این هست داستان تکراری نسل ها در ایران !! |
گمشده این نسل،اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس..... نه بر اعتماد ،اعتقادیست و نه بر اعتقاد ،اعتماد |
“اسمم”را سنگی نگه میدارد” خودم” راگوری و” یادم” را … نمیدانم! https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif |
اکنون ساعت 04:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |