نقل قول:
|
سلام به همگی
قهوه خونتون خیلی بی سرو صداست لینک یه آهنگ بی کلام تکنو که ساخته خودم هست رو براتون می ذارم، امیدوارم که خوشتون بیاد فقط بعد گوش دادن آهنگ لطفا نظرتونو بگید https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=d1aa5ce24a&view=att&th=129c772e558ca359&attid=0.2&d isp=attd میگن هر آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند از شما می خوام اگه این آهنگ بدی یا خوبی داره صمیمانه و از ته دل بگید که من بتونم از روی نظرات شما کار خودم رو بهتر کنماز همه تون ممنون میشم اگه این کار رو بکنید راستی بعد از دانلود آهنگ از قسمت properties مشخصات اهنگ رو به این صورت اگه مایل بودید تغییر بدید Artist: DJ Anderanik Album: Dream Of Night Year: 2010 Title: Dram Of Night |
آقا مهدي دست شما درد نكنه خيلي چسبيد
صبح به جاي صبحانه صرف شد:53::53:اين هم براي تشكر |
چرا من تاحالا اينجا رو كشف نكرده بودم؟!:confused:. يكي به من بگه اينجا چه كار مي كنين.چه كار نمي كنين؟چه جورياس؟
|
بچه ها اينو بخونيد واسه من جالب بود http://i30.tinypic.com/2i296wj.jpg نميدونم عکس رو ميتونيد ببينيد قهوه و آداب نوشیدن آن در شهرستان رامشیر در شهرستان رامشیر نوشیدن قهوه علی الخصوص در مجالس رسمی دارای آداب و رسوم خاصی است که تخطی از ان اداب باعث تحقیر شخص مرتکب از سوی جمع گردیده و به اجمال تعصب خاصی نسبت به رعایت این رسوم وجود دارد. در ابتدا این نکته را متذکر شوم که جهت تقسیم قهوه ظرفی استفاده میگردد که به آن دله میگویند تقسیم کردن قهوه در این شهرستان بدین صورت است که ابتدا فرد ساقی قهوه فردی که قهوه را تقسیم میکندفنجان ها را در دست راست گرفته و دله را به دست چپ میگیرد و وارد مجلس میشود -اولویت تقسیم با سادات و بزرگان مجلس است - بعد از دله مقداری قهوه در درون فنجان ریخته و آن فنجان را به نوک دله کوبیده و ان را به فرد مورد نظر تعارف میکند . در ابتدا نشستن شخص مورد نظر باید مودبانه باشد -فنجان را با دست راست بگیرد و از گرفتن آن با دست چپ امتناع کند و پس از نوشیدن قهوه اگر دیگر قصد نوشیدن نداشت باید با تکان دادان فنجان این موضوع را به ساقی قهوه بفهماند.در صورت تمایل به نوشیدن فنجانی دیگر باید فنجان را بدون هر تکانی به ساقی تحویل دهد که در اینصورت بار دیگر قهوه ای برای وی ریخته میشود . حال اگر ساقی برای کسی قهوه ریخت و آن شخص به نوشیدن قهوه تمایل نداشت باید آن فنجان قهوه را به درون دله بازگردانده و برای شخص بعدی از نو از درون دله اقدام به ریختن قهوه نماید. :) |
همه رفتن کسی دورو برم نیست **** چنین بی کس شدن در باورم نیست همه رفتن کسی با ما نمــونـدش **** کــسی خـــط دل مــا رو نـــخــونــدش هـــمــه رفــتن ولــی این دل ما رو **** همون که فکر نمی کردیم سوزونـدش کسی تو این قهوه خونه نیست که یه کم به من چای دارچین بده به قدری اعصابم ریخته به هم که حتی موسیقی هم نتونست آرومم کنه |
نقل قول:
کسی تو این قهوه خونه نیست مثل اینکه تعطیله؟ آهای صاحب قهوه خانه کارگر نمی خوای؟ |
این ی چایی برای هرکی که اولین پست بعد از این بذاره
نوش جانش |
|
http://pugetsoundblogs.com/kitsap-cr...ndheld-gun.jpg
اینا چیه من اینجا پیدا کردم !! گزارش بدم ادمین بیاد اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
اکنون ساعت 07:38 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |