حساسیت
نقل قول:
انشاالله شما هم پایان سال خوبی داشته باشید جددددددددددی ؟؟؟ من عصبانی بودم :65: اتفاقا من به اسم پول حساسیت ندارم و عصبانی نمی شم ..... خلاصه به دل نگیرید من فقط قصدم مزاح بود :) |
سلام به همه دوستان |
رزیتاخانم اون خانم خواهرم بودن اگه با این پست شروع کرده باشن:)
|
سلام |
|
|
نقل قول:
|
سلام از شما تشکر میکنم
|
سلاااااااام بر دوستان
سلام و صبح زیبای زمستونی همگی بخیر باشه انشاالله {پپوله}
نقل قول:
.:53::53::53:. این مهمونیه هم خیلی خوبه .. تا باشه از این جور مهمونی ها باشه ..:).. نقل قول:
|
سلام
چند روزی نت نداشتم شکوفه جون تولد پارسا مبارک آبجی گلم از طرف من ببوسش:53::53::53: رزیتا جون ماشالله این گندهههههههههه:d چه با نمک شده دلم براتون تنگه عزیزم میبوسمتون:53::53::53:
|
سلام بر دوستان گلم اصل حالتون چطوه
مادر جان شکوه تولد پارسا کوچولوتون مبارک باشه پس کیکش کو ماKیK مEخواYم یاLا ,MAکYک MیKHواYم YAلA :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41: {داش مشتی} {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} {داش مشتی} :24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24::21::24: :21: {داش مشتی} {شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} ارادتمند همه ی کاربران گل پی سی هستم |
سلام ....روز زمستونی تون بخیر
من تازه عضو شدم و این اولین پستمه . مثل اینکه تولده .منم تبرییییک میگم :41: |
سلام گلهای زیبای بهشتی :53: این تفنگ واقعا چیز خوبیه ، باید در مورد من استفاده قرار بگیره. :24::24::24: تفنگی برای ساکت کردن آدمهای پرحرف!.. {قاط} http://img.mobin-group.com/images/8991_resize.jpg |
نقل قول:
سلام سارا جان خیلی خوش اومدی :53::53: دوستان میبخشید که دوتا پست زدم یه گل دیگه به گلهای زیبای بهشتی اضافه شد:53::53::53: |
آنا هم اومدم بگم دوستون دارم!:cool::53:
هم بگم هاژی عجب آواتار خفنی!:d هم حضوری بزنم! هم تولد پسر خاله پارسا رو تبریک بگم! http://www.bestbirthdaywishes.net/wp...day-Cake-2.jpg |
سلام به همه ی گلهای پی سی:53:
پارسا تولدت مبارک آقا تولدت مبارک... |
مرسی اقا جواد از خوش امد گویی تون و نظر لطفتون
از اشنایی با شما و همه دوستای گل خوشحالم.. |
|
روز های آخر سال
|
مجريان شبکه های تلویزیون درتحويل سال
سلام
همه خوبن خسته نباشین از خونه تکونی وکارهای اخر سالی:):53: اول از همه خوشحالم چراغ غزلی روشن شده دوم اینکه خیلی به خاطر مهبا متافم که خالشو از دست داد ودوباره ارزو صبر میکنم برای خود شو خانوادش شکوفه جون یه خورده دیره اما از هیچی بهتره تولد گلتو تبریک میگم انشاالله تولد 121 سالگیشو جشن بگیری{پپوله} ______________________________________________________ مجريان شبکه های تلویزیون درتحويل سال برنامههاي ويژه تحويل سال تلويزيون همپاي ساير توليدات مناسبتي، حالا ديگر بدل به يك كورس رقابت جذاب و پر تبوتاب براي شبكههاي مختلف و مردم شدهاند. http://afkarnews.ir/images/docs/000088/n00088202-b.jpg به گزارش افکار نیوز به نقل از بانی فیلم ؛برنامههاي ويژه تحويل سال تلويزيون همپاي ساير توليدات مناسبتي، حالا ديگر بدل به يك كورس رقابت جذاب و پر تبوتاب براي شبكههاي مختلف و مردم شدهاند. هر شبكه بنابه خلاقيتهاي مديران و برنامهسازانش و برنامهريزيهاي روزهاي پيش از نوروز، به جلب مخاطبان گستردهاي ميانديشد كه پاي سفره هفت سين، آغاز سال جديد را به انتظار نشستهاند. امسال، اما نكته جالب درباره برنامههاي تحويل سال جديد شبكهها، هشدارها و موضعگيريهاي سختگيرانه مقامهاي مسؤول در رسانه ملي پيرامون عدم پرداخت مبالغ كلان به مهمانان اين ويژه برنامههاست. مدير شبكه يك خطاب به هنرمنداني كه دستمزد بالا براي حضور در اين ويژه برنامهها طلب ميكنند از عبارت «از اين خبرها نيست» استفاده ميكند و يكي از تهيهكنندگان ويژه برنامه سال تحويل شبكه تهران، بودجه اين شبكه را محدودتر از آن ميداندكه تن به پرداخت رقمهاي كلان دهد. با اين وجود تا لحظه تنظيم اين خبر، تمام شبكهها به جز شبكه چهار مجريان و تعدادي ازمهمانان برنامههاي تحويل سال خود را انتخاب كردهاند و امور توليد در جريان است. به ويژه كه زمان تحويل سال ۹۱ ، ساعت ۸:۴۴ دقيقه صبح است و برنامه هاي ويژه اين زمان،از شب قبل آغاز مي شوند.آنچه ميخوانيد، حاصل پيگيريهاي ما در اينباره و حاوي چند گفتوگو با برنامهسازان است. شبكه يك، مثل هميشه! شبكه يك سيما هرچند به دليل گستره وسيع بينندگانش بيشتر توي چشم است اما، معمولاً ترجيح ميدهد در چارچوب قواعد هميشگي تلويزيون حركت كند و چندان اعتقادي به تغيير سياست در مقاطع مهم ندارد. اين شبكه امسال به گفته مدير روابط عمومي شبكه يك از سه مجري در سه دوره زماني بهره ميگيرد. بخش نخست كه اميرحسين مدرس مجري آن خواهد بود، از دوشنبه شب (۲۹ اسفند) آغاز ميشود و تا اوايل بامداد ادامه خواهد داشت. پس از او فرزاد جمشيدي روي صندلي اين برنامه مينشيند و سپس يكي از چهرههاي بازيگر كه نام او بزودي اعلام ميشود، اجرا را تا دقايق تحويل سال در دست ميگيرد. الهام حميدي يكي از مهمانان اين برنامه خواهد بود. شبكه دو؛ عليخاني و شاديهاي نوروزي «من چندان اعتقادي به ماراتن ندارم و فارغ از كلكلها و كريخوانيهاي خاص اين مناسبتها بين برنامهسازان، هدف اصليام خوبي حال و خوشحال كردن مردم است. اگرچه من متهم به گرياندن مردم در برنامه«ماه عسل» هستم، اما تمركز امسال من در كنار اجرا و تهيهكنندگي همزمان برنامه تحويل سال شبكه دو، در دعوت از مهمانان بهشيوهاي جديد است. در واقع امسال همه مهمانان برايمان هديهاي ميآورند كه در معرض تماشاي مخاطبان قرار خواهدگرفت. مهماناني كه نه صرفاً از ميان چهرههاي معروف، بلكه آميزهاي از اين چهرهها و افراد موفق در سال ۹۰ خواهند بود». اينها را احسان عليخاني، مجري و تهيهكننده برنامه تحويل سال شبكه دو به خبرنگار ما ميگويد و ادامه ميدهد: «نميخواهم شعار دهم، اما واقعاً قصد داريم لحظات تحويل سال ۹۱ را به زماني پر از شور و نشاط و خنده براي بينندگان تبديل كنيم و فكر ميكنم دوستان در ساير شبكهها هم بيشتر اين نكته را در اولويت خواهند داشت، ضمن اينكه حتماً براي دعوت از مهمانان دنبال دليل ميگرديم». او همچنين خبر ميدهد كه اين برنامه در دو استوديوي مجزا اجرا خواهد شد كه در يكي خودش ميكروفون اجرا را در دست خواهد گرفت و در ديگري شاهد حضور آزاده نامداري خواهيم بود و به تناوب، دوربين بين اين دو در رفتوآمد خواهد بود. به گفته عليخاني، طرح دكورها ريخته شده و ساخت آنها بزودي آغاز ميشود. با توجه به پرمخاطب و متفاوت بودن ويژه برنامههاي ماه رمضان عليخاني كه با عنوان «ماه عسل» در شبكه سه معرفي ميشود، به نظر ميرسد برنامه اخير او هم جزو ديدنيترين توليدات آخر سال ۹۰ شبكه دو قرار گيرد. شبكه سه؛ فرزاد حسني غافلگير ميكند! شبكه سه را به علت قطعي بودن حضور فرزاد حسني، پيشاپيش بايد يكي از گزينههاي جذاب درنظر گرفت. حسني به خبرنگار ما ميگويد: «چند سورپرايز خوب و جالب داريم و اغلب مهمانان را هم هماهنگ كردهايم كه ترجيح ميدهيم جزئيات را در روزهاي آخر منعكس كنيم. از شب عيد برنامه ما آغاز ميشود و تا لحظه تحويل سال ۹۱ ادامه خواهد داشت. اين روزها هم سرگرم گرفتن استوديو و در تدارك ساخت دكورهاي برنامه هستيم». حسني غافلگيري را عنصر اصلي برنامه خود ميداند و اعلام ميكند كه ايدههاي بكري را پيشروي مخاطبان در شبكه سه قرار خواهند داد. ماجرا زماني جالبتر ميشود كه بدانيم حسني در كنار اين برنامه، ايام نوروز سريال ساختارشكن «مسير انحرافي» را نيز در مقام يكي از بازيگران اصلي روي آنتن شبكه سه خواهد داشت. حسني در اين سريال نقش مردي به نام «عارف ساتور» را دارد و كساني كه بخشهايي از بازي او را در اين سريال ديدهاند، آنرا يك اتفاق لذت بخش ودلنشين ميدانند. شبكه تهران؛ حضور مجريان نامآشنا شنيده ميشود شبكه تهران قصد دارد از يك بازيگر سرشناس تلويزيون و سينما براي اجراي بخشهايي از ويژهنامه خود دعوت كند، اما هنوز چيزي قطعي نشده است. محمدناصر كريمان، مدير گروه فرهنگي و اجتماعي شبكه تهران در اينباره به خبرنگار ما توضيح ميدهد: « ما معتقديم تمام مجريان شبكه تهران در همه فراز و نشيبها همراه اين شبكه بوده و هستند و نبايد حق و سهم آنان را در مناسبتهاي خاص و موقعيتهاي ويژه اجرا، ناديده گرفت. بر همين اساس امسال هم در ويژه برنامه تحويل سال، چهرههاي نام آشنايي چون محمود شهرياري، كاظم احمدزاده، محمد سلوكي، هومن حاجي عبداللهي و ... سكان اجرا را در دست خواهند گرفت». كريمان درباره مهمانان اين برنامه ميگويد كه هنوز به جمعبندي قطعي نرسيدهايم و دو تهيهكننده (معصومه فرد شاهين و محمدحسين قرهتپه) در حال تدارك امور اين ويژه برنامه هستند. با اين وجود طبق شنيدهها، حامد كميلي جزو گزينههاي حضور در سمت مجري اين ويژه برنامه است كه «بهترين روز خدا» نام دارد. |
سلام به همگی:53::53::53::53:
علی اقا وسارا خانم خیلی خوش امدی به جمع دوستان:41: کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (1 عضو و 0 مهمان) mohammad.90 ساعت 3:20 |
سلام صبحگاهی
سلام و صبح بخیر بر دوستاااااااااااااااان {پپوله}
صبح زیبای آدینه تون خوووووووووووووش:53: |
|
سلام ، چشم
نقل قول:
نقل قول:
سلام مهدی جان ، دوست دارم پست بلند بزنم ولی نمیدونم چی بنویسم؟ درباره خواسته ای که داری چشم ، انجام میشه{پپوله}:cool::53: |
سلام به همه نقل قول:
قابل نداشت خاله جون |
نقل قول:
شما هستید ، بنابر این یکی از گلهایی که همیشه اینجا رو گرم نگه میدارن شما هستید :53::53: راستی یادم رفت تولد پارسا رو تبریک بگم ، پارسا جون تولدت مبارک :53::53::53: اینم کادوی تولد پارسا جون ، ناقابله http://www.jabalasia.com/userfiles/image/TOY/T1.jpg http://www.locopoc.com/PortalData/Su...66e4abe463.jpg |
سلام
تولد کیه چرا تو تاپیک تولد نزدین اینجا زدین؟ تولدش مبارک انشالله بره کانادا اقامت دایم بگیره!! پارسا جان عمر امیر هم تولدتو تبریک میگه و دعا میکنه وقتی بزرگ شدی خدا مادر بچه هاتو زیاد کنه آمین :53: |
سلام ، میبخشید من یه پست بیشتر نزدم ، نمیدونم اونی که قبل از اقا امیر هست از کجا اومده ، لطفا پاکش کنید با تشکر : باغبون گلهای بهشتی |
ممنون آقا جواد :53::53:
ممنون از کادوتون به پارسا نشون دادم کلی خوشحال شد نقل قول:
ممنون از تبریکتون :53::53: ایشالا خدا بچه های شما رو زیاد کنه فکر کنید من چند تا عروس داشته باشم چی میشه:d هر روز گیس و گیس کشی:24::24: |
سلام بر دوستان
سلام و شب همگی خوب و خوش ایشاالله:53:
صبا جان کمرنگ نبینمت ....:)... کجاییییییییییی این چند روزه .......:65: |
2 فایل پیوست
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (2 عضو و 0 مهمان) ترنم, shokofe
سلامم خوبین خسته نباشین انا مه خودمم دیگه :p من چند روزیه حس نوشتنم نیست_:2: خیلی دلم گرفته _:2: نزدیک 8 روزه اینجوریم_:2: اما هر کاری کردم نتونستم تو این چند روز با خودم کنار بیام _:2: هی ی ی ی ی روزگار{قیژه} :102::20::102::20::102::20:_شکات:102::20::102::20::102:: 20: :63:ای خدا کمکم کن |
ترنم جان پس من این جا چه کاره بیدم:21:
شکوفه خانم خدا برات حفظش کنه الللللهی {پپوله} |
|
سلام بچه ها{پپوله} |
نقل قول:
پارسا پسره منه خوبه این همه دیدیش:d |
شکوفه جون، خدا حفظش کنه، ماشااله |
شکوفه جان با اینکه من حضوری تولد پارسا جان رو تبریک گفتم.
باز هم به تو و پسر گلم تبریک میگم امیدوارم سالین سال زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه.:53: |
|
سلام
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان خووووووووووووووب پی سی{پپوله}
به قول دوستان نوشتنم نمیاد .اومدم حاضری بزنم. کمی سرم شلوغ می باشد . این چند روزه .. از دیروز تا حالا هم دخترم تب کرده بی حساب ..... نه دکتر میاد ببرمش نه دارو می خوره .._:2:... حریفش نمی شم ...... :rolleyes: |
اکنون ساعت 11:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |