![]() |
خدا حفظشان بكنه خيلي باحالن كاملا مشخصه بچه ي كرماشا هستن
سالم و سربلند بمانن برات باران جان تولدشان هم مبارك باشه نقل قول:
|
نقل قول:
کوره ناتوان بیم {قیژه} یک دنیا کار رژیاوه ته سه رما:20: |
سلام دوستان...ای کورش نمیخواد ای امضاشه عوض بکنه؟!
کره به خوا ای امتحانا تموم شده!! ولشان کن! باران گیان ای بچه هات خیلی قشنگن...کلی هم از چشماشون معلومه که شیطونن خدا بهت ببخشدشان! پروین داد نزن! خوبی؟! چه خورا؟! |
مرسی از لطف همگی...
شیطان تا دلتان بخواد... اینا چش در میارن...:102: |
سلام
سلام عرض کم خدمت تمامی بروبچ کرمانشانی منیش شادیم و از شیراز ولی اصلیتم کرمانشانیه
الانیش حامه کرمانشان |
اااااااا سلا شادي جان
خوش امدي هرچند مه اينجا خودم تازه واردما ولي فك كنم ميشناسمد |
نقل قول:
خوش هاتی عزیزکم:53: روله شهر غریب چه مکنی؟ امیدوارم ای مدتی که کرماشانی بشت خوش بگذره ولی باور کن مه الان اشکم درمیاد که تو یه روزی دوباره باید بری غریبی_:2: نجمه گیان خوبی عزیز نیستی چرا ؟ |
هستیم آناهیتا جان...زیر سایه شماییم...خوبی شما!؟؟ مشغول تایپم سه شنبه باید تحویل بدم...تو چطوری؟ خاصی؟ چونی؟ از کرمانشاه بگو ! گرد و غبار در چه حاله؟!
|
سلام
نجمه گیان اگه تهران بودم حتما میامدم کمکت تا زودتر تمامش کنی ولا کرماشانم خوبه بزنم به تخته چند روزیه که هوا پاکه تا ببینیم دوباره کی بلای جانمان از راه میرسه میگم از عسل بانو خبری نیست نمیدانی کجاست؟ اییییییییییییییی عسل هایده کو ؟دلمان برات تنگ شده |
سلام به تمام همشهريهاي عزيزم من تازه وارد اين مجموعه شدم اميدوار بتونم دوست خوبي براي همه شما باشم
|
اکنون ساعت 06:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |