هووووووووووووو اخراجیهای 4 مگه بده؟ میشه پر فروش ترین فیلم سال:d
نقش اول هم دانه کولانه (برنده سیمرغ بلورین بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر بعنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد، نویسنده : رزیتا ، کارگردان: مهدی:p) بقیه عوامل و تهیه کننده و انتخاب بازیگر با شما:) |
چه شود فردا {B Adabi}
تهیه کننده: امیر عباس انصاری (اسقف اعظم) تدوین: یونس بزار ببینم کیها تو سایتند اونها را هم در این کار خیر دخیل کنیم:d مجتب : تصویر بردار آستیره: منشی صحنه تیتراژ: رضا(نائه) :cool:عوامل تولید فیلم |
دلشونم بخواد مفتی مفتی دارن مشهور میشن:p:d
و بازیگران ...........؟ |
دیگه کسی تو سایت نمونده که بگم
خب بیا برای نقشهای زیر هرکدوم سه نفر پیشنهاد بده. از عوامل تولید هم میتونن توش باشند. بعد انتخاب کنیم نقش اول که مشخصه:65: نقش حاجی گرینوف؟ نقش بایرام باقالی؟ نقش آقا میرزا؟ نقش مادر مجید سوزوکی؟ نقش خواهر مجید سوزوکی؟ |
نقش حاجی گرینوف؟ این بنده خدا رو یادم نیست:21:
نقش بایرام باقالی؟ این یکی فقط کار خود اکبر عبدیه:d نقش آقا میرزا؟ مجتب:p امیرعباس:p مهدی اچ:p نقش مادر مجید سوزوکی؟ فرانک:p میناسنبل:p رزیتا:p نقش خواهر مجید سوزوکی؟ ایستیره:p گمشده..:p روناک:p |
خيلي بدجنسين
پس من چي؟ منم منشي صحنه:d |
Warning Warning you'e in the DJ Zone so take Care of your ears پیشنهاد جالبیه واسه موسیقی اخراجی های 4 میتونین رو من حساب کنین When everything is ready to be the best So Be The Best |
خب منم موافقم رزیتا خانوم |
منم همکاری میکنم اگه دوست داشته باید:cool:
|
چرا که نه بسیار خوش آمدید.:53:
دوستان عزیز دیگری هم مایل به همکاری هستند اعلام کنند.:53: ************ اخراجیهای 4 فیلمی متفاوت با بازیگرانی متفاوت{جشن پتو} باور ندارید! {B Adabi}خب باورنکنید:d;) |
اکنون ساعت 07:27 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |