سسسسسسسسللللللام
حاضر به یاد دوران بچگی ساک ساک :21: نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
شکوفه خانم خدا پسر گلتونو حفظ کنه بازهم تبریک انشاالله همیشه سایتون بالای سرش باشه:41: |
نقل قول:
وا... به ما قول کیک و دادن ولی ما که ندیدیم کی به بدستمون برسه معلوم نیست.:eek:;) |
رزی جان ممنون |
|
نقل قول:
|
سلام دوستان چند روزی نبودم ! آقا عجب غلطی کردم این درایورهای مادربورد گیگابایت چقدر حجمشون زیاد من سرعتم خوب هست حالا یک مسلمونی اینترنت نداشته باشه کجا بباید بره اینترنت برا خودش جور کنه آخه ! آدم دیوانه میشه ! |
|
نقل قول:
محمد خوش اومدی مهدی ی سوال الان این گل رز برای ویندوزه یا محمد؟:d |
|
نقل قول:
چه میکنی ؟ خوب ما نبودیم خوش گذروندین ؟ صحبت کیک و اینا شد ما هم حق کمیسیون داریم دیگه ؟:d جایی برنامه ای بود بگو وانت جور کنیم فورتی خودمونیم برسونیم ببنیم چه خبره آقا ! در ضمن من یه چند تایی پست بزنم دلم خنک شه تلافی نبودنم رو سرتون در بیارم !:d ممد هستو پستهای بلندش راستی آقا امسال هر کی میخواد شگون بشه بیاد اینجا خودش بگه منظورم اونی که قرآن دست میگیره میره بیرون هست ها ! م پارسال شگون بودم امسال دیگه نمیشم !:d ما بریم این نمازمون رو بخونیم با خیال راحت بیایم این جا پست بزنیم دارم میرم پیش خدا الان برمیگردم :) |
|
گاهی شیطونه میگه پست محمدو ویرایش کنم بعد راحت بخونمش:d:24: |
من اگه ناظر بودم پستهای محمد و ویرایش میکردم(ثواب داره)
رزی جون من که مثل همیشه رژیم دارم همه کیک مونده :d |
آخ آخ آخ زدم صفحه قبلی رو خراب کردم یکی بیاد به دادم برسه کوروش ببینه پوستمو میکنه اینقدر گفتین ویرایش کن حول شدم یه گندی زدم خودم توش موندم :d در هر صورت من هیچ تقصیری رو به عهده نمیگیرم شما منو هول کردین!:d الان کوروش میاد میبینه میگه "لا اله الا الله این چه وضعشه پستتون رو درست کنید دیگه {قاط}" اونوقت من اینطوری میشم :o |
|
پایان سال
سلام و وقت بخیر بر دوستان :53:
این روز های آخر سالی کی می خواد بره نمی دونم .. تا همه رو از کت و کول نندازه دست بردار نیست :) |
سلام بد دوستان گام اصل حالتون چطوره خوبید ایشالو:)
حقیقتش خواستم یه پست بلند بزنم هر کاریش کردم پستم نیومد نمیدونم اونایی که پست بلند میزنن چطور پستشون میاد اگه میشه به ما هم بگید یاد بگیریم:d |
آنا جمیعا سلااااااااام1:cool: نقل قول:
آنا پست های ممد چشه مگه؟ نقل قول:
خانم های محترم از زندگیتون لذت ببرین! |
نقل قول:
فک کنم خوبم.....:p:d اخه هردوشون اول حرفشون پ هست من گیج شدم..بهد بدو بدو هم داشتم پست میزدم حواسم پرت شده خوببب:65: عزیزم تولد من وپارسا هر دومون مبارک باشه...:d نقل قول:
ولی دوست دارم یه بار عاشق بشم تجربه کنم ادم چه شکلی میشه :d ولی عجب سوتی با حالی دادمممم.... اقا مهدی خوش به حالتون که خونه تون تکوندین بجه ها واسه مهبا چه اتفاقی افتاده..من از خیلی چیزا بی خبرم صبا جون چطوری اقا محمد بقیه بچه ها خوبین؟ |
سلام دوستان شبتون بخیر :cool:
کولاک پشت کولاک پستهای بلند :41: |
نقل قول:
چه کشکی چه دوغی عروسیم کجا بود سراغ عروسی رو از مهدی شیرازی بگیرید نقل قول:
ضمنا مگه من بخاریم اینجا رو گرم کنم |
سلام به همگی
خسته نباشین از خونه تکونی خوبین خاله رزیتا چرا شایعه پراکنی میکنی من کجام شکل ادمایه عاشق میده به به مینا جون اصل احوال خوبی پایتخت نشی خوش میگذره با درسا چیکار میکنی عاشق شدن خوبه ها انقدر خوشمزس که به یه بار امتحان کردنش می ارزه;) دیدین چطور دوتا جمله ضد ونقیض گفتم:d حالا برین تحقیق کنین ببینین کدومشون درسته:d اما از شوخی گذشته من مگم این احساس مثل ابه طعمی نداره اما ادمو سیر میکنه و عطشو از بین میبره{داش مشتی} شکوفه جون منم پویان و پارسارو هش اشتباه میگیرم:) امامهم اینه که هر دوتاشون سلامت باشن{پپوله} صبا جون الان بهتری عزیز اینطور ناراحت و غمگین نبینمت غزلی که غیبتش طولانی مدت شده اما امیدوارم صحت و سلامت باشه دخترا و پسرایه قهوه خونه هیچی:p افرین اقا محمد دم عیدی تمیز کردی اتاقتو ولی مگه ادم به زور جایم میره؟:eek: فعلا بای |
چرا نمیشه ترنم خانوم ؟ جاهایی که دوست ندارم پدر و مادرم مجبور میکنن به زور همراشون برم میگن باید آداب اجتماعی رو رعایت کرد و با مردم معاشرت کرد من بهشون میگم موقعی که مثلاً عروسی نیست ، شلوغی نیست میرم میگن نه منظور میگیرن و از این حرفا اینقدر تو عروسی جیغ و داد و آهنگ و اینا هست آدم سرگیجه میگیره _شکات جدای از اون گاهی اوقات مجبورت میکنن برقصی من اینقدر از این یه تیکش بدم میاد که نگو اصلاً رقصیدن و اینا رو هم بلد نیستم اعصابم خورد میشه به زور میگیرن بلندت میکنن وای خدا الان داره تازه یادم میاد این چیزها همشون هم فامیل هستن ، غریبه نیستن بهانه کنی زودتر بری تا نیم نصفه شب باید باشی ، آدم غصه اش میگیره ! همینطوری عزاداری هامون غلیظ تا جان آدمو در نیارن ول نمیکنن که هی میگه این بیت میخونم دیگه میخوای گریه کنی همین یه بیت مونده حالا همه انگشت میکنن تو چشمشون اشک بیاد زیر چشمی هم دیگه رو نگاه میکنن اصلاً یه چیزی خیلی جواتی بعد بعضی ها گریه الکی میکنن این شونه هاشون رو الکی تکون میدن ای خدا من چقدر از این چیزا دیدم ! من میگم آدم باید تو خوشحالی یا تو ناراحتی افراط نکنه همین من دوست دارم یکی چک بزنه تو صورتم ولی اگر ناراحت هست من خوشحالم خودشو خوشحال نشون نده (فداکاری نکنه )یا اگر من ناراحت هستم اون خوشحال هست خودشو ناراحت نشون نده ! همون چیزی که تو دلمون هست باشیم ! خلاصه چونه منو اگه ول کنید همینطوری صحبت میکنم !:d |
چــــــــــــی شدم ! نارنجی شدم ! مدیر شدم ؟ من ؟ :24: چی شدم ؟ !! :21: پرتغالی شدم :d
|
|
سلام
نقل قول:
من فکر می کردم فقط پسرم و همسرم با این مراسم ها مخالفن .. پس شما هم بله ؟ یاد یه خاطره افتادم ... سه سال پیش پدر همسرم فوت کردند ( خدا بیامرزه تمامی رفتگان رو ) همه پسرها و دختر و عروس ها تو مراسم داشتن از زور گریه ضعف می کردن .. همسرگرام بنده یه گوشه دست به سینه وایساده بود و نگاه می کرد ..( نه این که ناراحت نباشه . اخلاقش اینه ) ارشیا به باباش میگه همه گریه کنن تو گریه نمی کنی زشته .. مگه خوش حالی که بابات مرده ؟؟؟ حداقل کمی با آب زیر چشماتو خیس کن تا فکر کنن گریه کردی ..{قاط} حالا ببینید باباش چه شکلی شده بود :d |
دیگه خاله میگه ما هم بچه حرف گوش کن :d |
اولا سلام نقل قول:
|
سلام
سلام اااااا این همه شایعه اخر سال نودی از کجا اومد:d خاله رزیتا خیلی با اطمینان حرف میزنی هااا;) مهبا جان خوشحالم که اومدی:) انا من جایی خوشم نیاد عمــــــــــــــــــــــــرا برم جای خاله شکوفه خالیه فک کنم خونه تکونیش هنوز تموم نشده انا منم به جای گندم جو خیس کردم:65: تازه خیر سرم کلی دقت کردم درست بیارم خیس کنم:o کره اجی صبا بی خیال انقد حرص نخور_:2: |
باسلام به همه چطورین..........
|
سلام بر همگی |
hmdf خوش آمدی
مهبا خوش امدی خوابم نبرد اومدم اینجا:d |
آنا من این ترم هر روز 8 صبح کلاس داشتم و در نتیجه به حضور غیاب زدن عادت کردم هشت صبحی!
حاضر! ترنم گیان باششششش! حرص نمی خورم! مهبا گلم خوشحالیم اومدی پیشمون دوباره ایشالا دیگه هیچوقت ناراحت نبینیمت hmdf خوش اومدی ********************************* دیدین کرمانشاه دوباره شد گردوخاک!_:2: دارم خفه میشم در حال حاضر! خوبه تو خونه نشستم! ******************************** برم یکم بخوابم، دوباره میام! |
سلام به همه گلهای بهشتی:d:53: |
نقل قول:
ای وای خاله رزی شما که متأهلی! شما چرا؟:d;) |
|
میدونید چی شده ؟ نمیدونید که چی شده ! :confused:دیروز عصر یه چیزی دیدم امروز به همون نتیجه رسیدم . البته فرض میکنم و هنوز به نظریه نرسیده . اصلا هم به نسیم کاری نداره . یه جورایی شده مثل کفه ترازو که یکیش سنگینی میکنه اونم خیلی زیاد ، اگر اینجوری پیش بره من با نظر اون دوست خوبمون که ..... موافقم. |
نقل قول:
نقل قول:
طفلکی آب شد این دو روزه _:2: hmdf خوش آمدی |
نقل قول:
حسین جون شما یه اگه خودت تونستی اینو یه بار دیگه تند بگی از اول منم می تونم بفهمم! |
نقل قول:
|
اکنون ساعت 10:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |