![]() |
حکایت......همچنان باقی است
تو...... بهترینی شوخی......هم حدی داره سر راه............. اگه بتونی ............ بی تو............. |
سر راه.............نونم بگیر اگه زحمتی نیست.
اگه بتونی ............انجامش بدی یه انعام خوب بهت میدم. بی تو.............هرگز. صاحب...... شاگرد...... دندانپزشک...... |
صاحب...... اختیاری
شاگرد...... نمیخوای؟ دندانپزشک...... میتونه خیلی منصف باشه عقل.......... نادان............. زمانه............ |
عقل.......... اگه داشتی خوب بود.
نادان.............ادب ندارد. زمانه............ عوض شده. مرد...... نگران..... چرا....... |
مرد ............. مردانگي
نگران ..........مضطرب زمانه...........بي وفا فراموشي .............. انتظار .................... ياد ....................... |
فراموشي ..............یه بیماری میتونه باشه
انتظار ....................اگه برا عشق باشه قشنگه ياد .......................یاد آن ایام مشتاقی بخیر مجله رستوران برگ |
مجله..... کلبه رو همیشه میگیرم
رستوران............. ماهی یکبار بد نیست برگ............ از درخت نمیفته اگه خدا نخواد سرزمین............. شوک.................. حتی.................... |
سرزمین.............مادر احساس من
شوک..................بعضی وقتا لازمه حتی....................ولو اینکه کارگاه تقویم اینترنت |
کارگاه..کلاسای زیست راهنمایی
تقویم...گذر زمان اینترنت...پی سی سیتی دیروز امروز فردا |
دیروز با تو بودم.
امروز بی تو هستم. فردا خواهم مرد. دل انگیز...... آخرتی....... عارفانه....... |
اکنون ساعت 12:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |