یونس جان مگه چند فصل8-2 برد؟
یه بازی رو حالا برد یه فصل با بگوویچ بود که چند تا تیم رو ضعیف کشی کرد از همون اول فصلشم من به همه گفتم آخر فصل معلوم میشه چه خبره در کل پرسپولیس استاده یک صفر گرفتن بود همیشه قبول کن تو این چند تا بازی شانس هم خیلی دخیل بوده در کسب نتایجتون |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
من موندم چرا وقتی استقلال بازی رو ببره این طرفداراش میگن بازیش خوب بوده مربیش خوب بوده بازیکنا حرفه ای کار کردن و هزارتا چیز دیگه ولی هر موقع پیروزی میبره همشون میگن شانسه ناپلئونی برده بازی بلد نیستن از این حرفا.
شانس یا حرفه ای بلاخره برده یا نه؟شما که همین شانسو هم نداشتیم داداش.:d |
فاطیما خانم خیلی عذر می خوام ولی شما بازی رو دیدید؟
کلا فوتبال می بینید؟ میگیم ناپلئونی چون ناپلئونی قبول کنید دیگه در ضمن این فصل ما دو تا بازی رو انصافا خوب بازی کردیم ولی تو 4 تا بازی اصلا خوب نبودیم اعتراف می کنیم تو بازی با ذوب و استیل خیلی خوب بودیم ولی بقیه بازیها حتی بازیهایی که بردیم بد بودیم ولی پرسپولیس واقعا داره با اقبال بازیها رو میبره در ضمن یونس جان شما که اسپانیا و ژاوی رو دوس داری اونا مدافع فوتبال زیبان هوادارای بارسا فوتبال زیبا براشون مهمه خیلی بیشتر از نتیجه برای همین یه مربی مثل مورینیو نباید مربی بارسا بشه برد کم گل یه طرفه برد با شانس یه چیز دیگست من نمی یک صفر نبره ولی یک صفر داریم تا یک صفر |
نقل قول:
بنده بشدت از آقا رضا حمایت میکنم و موافقم |
نقل قول:
به نظر من هر كي بايد هوادار تيم شهر خودشون باشه من خودم سپاهان و ذوب آهن رو به صدتا پرسپوليس و استقلال ترجيح مي دم چون تيم شهرمون هست و مايه افتخار اصفهان هستند و اينكه امسال هم جام مال ماست ;) |
خوب منم برا همین پرسپولیسیم چون تیم شهرمه;) |
تیم شهر دیگه چیه اگه اس اس نباشه میخوام دنیا نباشه...
چه برسه به شهرم... |
نقل قول:
عشق آبی عزیز طرفداری آبی و قرمز که بخاطر مطرح بودن در سالهای گذشته قابل قبول ولی بهرحال هرکسی ی نیم نگاهی حداقل به تیم شهرش داره. |
اکنون ساعت 07:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |