پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   شعر و ادبیات (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=49)
-   -   بیا با خدای مهربان حرف بزنیم (خسته ای؟ دلتنگی؟ سریع بیا اینجا) خدایم ای خدایم ، صدایت می کنم بشنو صدایم (http://p30city.net/showthread.php?t=3113)

Omid7 11-20-2009 12:47 PM

خداي من!
به ابتداي راهي كه آمده ام فكر مي كنم.
به روز آغازين كه با گريه پاي بر اين دنياي بي رحم نهادم و همه با آمدنم خندان شدند.
چرا من گريان و آنها خندان؟
گويي آنها خرسند بودند كه موجودي ديگر به جمع آدمك هاي لحظه اي پيوسته و مي خواهد در اين روزگار بي رحم عمري را طي كند و من گريان بودم از اينكه به ميل خود نيامده بودم و شايد ندايي در گوشم زمزمه كرده بود كه برو و لذت زجرهاي پنهاني و خندهاي به ظاهر شيرين و آوازهاي غمبارت را همراه خود به آنجا ببر چرا كه تو انساني و انسان محكوم به زندگي با درد و رنج است....
به سالهايي فكرمي كنم كه كودك بودم اما كودكي نكردم.به سالهايي كه به سرعت باد گذشتن و در جواني موي سفيدي را در سر و روي خود مي بينم.به روزهايي كه برايم چون شب تاريك هست و شب هايي كه حتي ماه نيز مهمان اتاق دلتنگي هايم نمي شوند.به ساعت هايي كه آنها را از حركت كردن نگاه داشته ام تا لحظه هاي رفته را چون شاق بر بدنم نكوبند و به حاله تنهايي كه به دور خود پيچيده ام و با آن خو گرفته ام...
و به زندگي خود فكر مي كنم كه چرا آغوش گرمي در كنارم نيست تا خود را به آن برسانم و از رسم دنياي نامرد بغض پنهان خود را در پنهاه آن بشكنم و با گريه باري از غم خود بكاهم....
خدايا....
كجاي جاده زندگي ام را بيراهه رفتم كه اينگونه غم را با من همنشين كردي و دل كدامين بنده ات را به درد آورده ام كه سزايش اين چنين شكستن و سوختن بي صداست؟؟؟؟؟

تاري 11-21-2009 11:27 AM

خدايا ميبينم با چه تمنائي مرا از بديها دور ميكني و ميدانم من چگونه بدور از همه اين تمناها دوباره رو به بديها مي آورم ولي مطمئنم تو باز هم مرا در سختي ها رها نخواهي كرد

فرگل 11-21-2009 11:58 AM

چي شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به كدامين گناه ؟

به كدامين نگاه؟

به كدامين حرف؟

به كدامين عمل؟

به كدامين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا مثل گذشته به من نگاه نميكني؟

تو كه ميدوني دلم طاقت قهر تو رو ،دوري تو رو نداره

بيا تا بفهمم كه دوستم داري مانند گذشته

به بزرگيت ببخش

دوستت دارم به وسعت كهكشانها،به بلنداي كوهها،به اعماق درياها

دستم را بگير.....................

Omid7 11-26-2009 01:01 AM

سلام خدا جون؛

نمی دونم داری نگاهم می کنی یا نه. یعنی حق درای تحویل نگیری. بی معرفت تر از منو کجا دیدی؟ ولی من بازم با همه بدی هام اومدم سراغت. آخه من که به غیر از تو کسی رو ندارم، کجا برم... دلم می خواد رو پاهات بشینم و تو دستاتو دورم حلقه بزنی. من گریه کنم و تو نوازشم کنی.
خدایا کاش یادم می دادی که هر وقت که می خوام گناه کنم به یاد این جمله تکان دهنده ات بیفتم که پرسیدی:

"بنده من، من به خاطر تو شیطان رو از درگاهم راندم. حال تو با او علیه من همدست می شوی؟"

آخ... آخ که چقدر گستاخم من. دلم برات می سوزه که منو بین بنده هات داری.

خداجون، چند شب پیش که دعای جوشن کبیر رو تو شبهای قدر می خوندم، دیدم بهم اجازه دادی اسمهای قشنگتو با همه گناهکاریم ببرمو پیشت دعا کنم. یکی از او اسمهات "رفیق" بود. مگه میشه؟! مگه میشه به من به این بنده رو سیاهت ا جازه بدی که صدات کنه رفیق... خیلی بزرگی، حتی خودمم نمی تونم بزرگیتو تصور کنم.

با همه این حرفا می خوام پیشت شکایت کنم. خودتو که بهمون نشون نمی دی، خوب چرا آقامون، صاحبمون، جانشین و ولی خودتو ازمون گرفتی... می دونم اونم از گناهای خودمونه ولی بیا و یه بار دیگه بزرگی کن و آقا رو برسون. دلمون براشون تنگه مولای من.

دوستت دارم، با همه ی گناهکاریم دوستت دارم.
از طرف روسیاهترین بنده ات

صدای سکوت 11-26-2009 12:16 PM

خداي خوبم ميخوام بهت بگم مثل هميشه كه هوامو داشتي بازم هوامو داشته باشم كه بدون تو هيچم

aram_53 11-26-2009 01:33 PM

خدایا خیلی تنهام

خدایا
من دیگه روم هم میشه با تو حرف بزنم ؟ ولی اینقدر خسته ام که با همه ی بدی هام بازم به تو پناه اوردم خدایا از گناهام میگذری؟ این بنده ی روسیاهت را پناه میدی ؟ خدایا بهت محتاجم. میدونم اینقدر بدم که لایق جوابت هم نیستم ولی پناهی جز تو ندارم مثل همیشه منو دریاب خدایاااااااااااااااا

mahya1994 11-26-2009 09:54 PM

خدایا سلام!
نمی خوام طولانی حرف بزنم! دلم گرفته!
فقط می خوام که همیشه کمکم کنی...

تاري 11-29-2009 02:33 PM

خدايا هر وقت به اسمان مينگرم ستاره هائي را ميبينم كه شايد هزاران سال پيش مرده اند ولي هنوز نوري از انها در اسمان باقي است ايا ميشود روزي من هم بعد از مرگم اينچنين باشم
خدايا دوست دارم مرگم همچون ستارگان باشد مرگي ستاره اي كه تا هزاران سال مردم به نوري كه در دلم هست بنگرند و شادمان و ارام باشند .

فرگل 11-29-2009 02:41 PM

سحرگاهان ميان سجده سبزت
اگر برخاطرت ردشد خيال من

دعايـم كـــن

تاري 11-29-2009 02:49 PM

خدايا فراموشم نكن حتي اگر بدترين و سياه روي ترين بنده تو باشم چرا كه بود تو تنها ارام كننده روي سياهم خواهد بود

اکنون ساعت 03:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.