خداي من! |
خدايا ميبينم با چه تمنائي مرا از بديها دور ميكني و ميدانم من چگونه بدور از همه اين تمناها دوباره رو به بديها مي آورم ولي مطمئنم تو باز هم مرا در سختي ها رها نخواهي كرد
|
چي شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سلام خدا جون؛ |
خداي خوبم ميخوام بهت بگم مثل هميشه كه هوامو داشتي بازم هوامو داشته باشم كه بدون تو هيچم
|
خدایا خیلی تنهام
خدایا
من دیگه روم هم میشه با تو حرف بزنم ؟ ولی اینقدر خسته ام که با همه ی بدی هام بازم به تو پناه اوردم خدایا از گناهام میگذری؟ این بنده ی روسیاهت را پناه میدی ؟ خدایا بهت محتاجم. میدونم اینقدر بدم که لایق جوابت هم نیستم ولی پناهی جز تو ندارم مثل همیشه منو دریاب خدایاااااااااااااااا |
خدایا سلام!
نمی خوام طولانی حرف بزنم! دلم گرفته! فقط می خوام که همیشه کمکم کنی... |
خدايا هر وقت به اسمان مينگرم ستاره هائي را ميبينم كه شايد هزاران سال پيش مرده اند ولي هنوز نوري از انها در اسمان باقي است ايا ميشود روزي من هم بعد از مرگم اينچنين باشم خدايا دوست دارم مرگم همچون ستارگان باشد مرگي ستاره اي كه تا هزاران سال مردم به نوري كه در دلم هست بنگرند و شادمان و ارام باشند . |
سحرگاهان ميان سجده سبزت
اگر برخاطرت ردشد خيال من دعايـم كـــن |
خدايا فراموشم نكن حتي اگر بدترين و سياه روي ترين بنده تو باشم چرا كه بود تو تنها ارام كننده روي سياهم خواهد بود |
اکنون ساعت 03:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |