اگه چيزي ميل ندارين ميخوام ببندم اينجا رو امروز زياد حوصله ندارم كه بمونم تا 1-2 شب
|
ما كه خيلي وقته رفتيم داش
فقط زورت ميرسه كركره رو بكشي پاين دااااااااااااش |
|
پس زت زياد مثه اينكه زياد حوصله نداري مواظب خودت باش
با توكل و اميد و لبخند موفق باشيد و سبز:cool::77: |
|
نقل قول:
وقت نشد بیشتر به قلیون خونه بیام بقیه و خودت جور روشن نگه داشتن چراغشو کشیدی نقل قول:
:21: به دیگر سخن یعنی اینکه ما که نبودیم ما جرات نمیکنیم تا شما اینجایین جسارت کنیم نقل قول:
خب فایده ش چیه که کرماشانی نباشی و درست حسابی حالی نشی چی مینوسم... نقل قول:
شایدیش منظورت ایه سه تاری گر و کچله ها / ؟ بابا خب خودت یه بحث توپ و داع بنداز وسط تا بچه ها پیگیریش کنن بچه ها من شنیدم تهرون بعضی رستورانای خوبش یه دس غذاش 30-40 تومنی هست مثلا نائب .... اینطوره ؟ حتما در این مورد کمی صحبت کنین این روزها همه از این رستورانا میرن شما چطور ؟ میخوام بدونم واقعا فقط عده ای که خیلی پولدار باشن واسه یه دست برگ 40 تومن میدن یا نه واقعا 40 تومن اونجا واسه یه دست غذا خیلی نیست ؟ شما چند بار تا حالا رفتین این طور رستورانهای اکسپنسیو ؟ من خودم میشناسم و از دوستانمم هست که بتونه روزی 8 وعده غذا از اونجا سفارش بده ولی اکثر ادمای اطرافم همچنین توان مالیی ندارن میخواستم بدونم چطوریاست لطفا در این مورد صحبت کنین کمی .... نقل قول:
دوست خوبمون اومده یه چایی قهوه ای قلیونی چیزی بکشه این حرفا چیه نقل قول:
اینم یکی از اون چیزای دبش که خودم خیلی بهش علاقه دارم دیگه اتیش زدم به مالم و دعوتتون کردم.... http://iranianorder.com/images/istak-ostovaei.jpg دلستر ایستک قوطی ای ... |
جنجال چیه قصد به هم زدن کار و کاسبی ندارم به هر حال منم خودم خرج چند نفر رو دوشم خدااااااااااااا منو نبخشه اگه بخوام این کارو کنم بابا قهوه خونه هم قهوه خونه های قدیم
به نظرتون بهترین کتابی که تا حالا خوندین چی بوده من که تا حالا کتابی به خوبی جنایت و مکافات نخوندم شما هر کتابی خوندین بگین ما هم استفاده کنیم |
رمان يا علمي؟
رمان:روياي خيس/دلتنگي علمي:به من بگو چرا؟6 جلده اينا كتاباي باحالي هستن من شخصا از تاري جان معذرت ميخوام تاري عزيز اگه ناراحت شدي ببخشيد من اصلا منظوري نداشتم. |
سامبولي بليكم
اول رخصت ديم عزت سيم واس چي معذرت دااااااااااااااااااش خبطي مبطي صورت گرفته آخ واس چي نوكرتم تازه سواله بعديم اينه كه اين مشتري مشترياي جديدي كه اومدن با لحن ما صوبت ميكونن ديگه كي باشن قصد خجلت ماست يا دست انداختن ما ايه اينطوري مينطوري شقه شقه قيمه قيمه هااااااااااااااااااااااااااااا اااااا آي نفس كش البت دانه گيان بوخشيد براكم لازم بود اول عرض ادبي بكم ارات دانه گيان گيان گيانان، گش گسب ، نازار ، عزيز دلم برار، چه كي هاتي كه خووش هاتي تاخ سر ايمه بلبل ايمه بر سر گژ زار، آخ نبود بابا مردم از اين همه چرب زبوني |
به خاطره اين
((نه بابا شايد توي دهات شما كافه نسكافه رو ميگن كاوه نسخافت)) |
اکنون ساعت 01:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |