بیا ولی اصلا این فکرو نکن که بخوای بخری اینجا رو
|
ببين اگه بخواي بزني به مامان ميگما گفته باشم
اريانا :p |
دخترم من اگرم بخرم_:2: هر چي باشه به نام توئه بعد از مرگم_باوکه-رو
حالا يه آب زرشك بده گفتي زرشك يادش افتادم |
تاري جون كجاش خنده داشت كه تو خنديدي ؟؟؟؟؟؟
تو اگه راست مي گي قهر نمي رفتي داداش :21: |
نقل قول:
بايد امشب بليط بگيرم با قطار بيام كرمانشاه{B Adabi} |
باز اين فرفر اومد بابا مو فر ما را اخه با فردستا چي كار اصن كي خنديده مجيد جان
|
دوستان دوستان بسه دیگههههههههههههههههههههههههههه ه
من صاحب اینجام کسی حق نداره دربارش حرفی بزنه |
باز گفت من صاحبشم بابا فقط سه دنگش مال توست داري پاتو از فرشت ميذاري رو موكت منا مواظب باش دوباره چوب حراج ميزتما
|
اين آب زرشك من چي شد بابا؟
ميرم كله پزيا |
بابا امروز هیچی نداریم فعلا داریم بحث میکنیم مگه نمیبینی
|
كله پزي تاري پلنگه اماده پذيرائي از همه دوستان ميباشد خواهش ميكنم ترشيف بيارين
|
|
ديگه 20 متر جا انقد دعوا نداره ...3 دنگ مال تو 4 دنگ مال من 2 دنگم مال دلتنگ 2 دنگم مال بقيه بچه ها
|
باز تو خودتو قاطی کرده چرا زود پسر خاله میشی مگه نگفتم تعطیله اینجا
|
نقل قول:
|
نوچچچچچچچچچچچچچچچچ آقا با جنابعالی بودم بابا آریانا
|
اينهمه زحمت بكش بچه بزرگ كن.. آخر سر بايد جوابت اين باشه ديگه
از همون اول بايد مي زدمت كه امروز تشنه ي محبت پدر باشي |
من باید از اول میزدمت تا تو بابای پرویی نشی نرسیده نرو رو یخچال
|
برین کنار بزارین باد بیاد میخوام تی بکشم
|
خب پس با اين حساب 3 دنگم به نام رزيتا خانم:17:
|
میشه بری بیرون رزیتا جون میخواد تی بکشه اینجا امروز تعطیله عجباااااااا
|
ببخشيد يه ليوان اب هست بدين به اين پيرمرد من تاري نيستماااااااااااااااا
|
اي بابا اصلا ما رفتيم ...آب زرشكم كه ندادين به ما
بر و بچ فعلا _باوکه-رو |
شرمنده امروز اینجا تعطیله هیچی پیدا نمیشه خودمم تشنمه آبم نیست بخوریم
|
سلام
یا ا... اینجا تعطیله...؟ میشه چند لحظه اینجا خستگی در کرد؟ تا دیدین من اومدم همتون رفتین؟ |
مجتب چه عکس باحالی گذاشتی:21::21::21:
آره داش تعطیله امروز گردوخاک اینجا بود |
توجه توجه با توجه به بسته شدن كله پزي از طرف سازمان بهداشت و احتمال تختخ شدن موارد مشابه خواهشمند است عفت كلام خود را حفظ كرده و فقط در مورد مسائل مهم و مفيد بحث شود تاري مديريت قهوه خونه از شما تشكر و قدر داني مينمايد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشكر مديريت دختر يه ليوان اب بده كه گلوم خشكيد بس كه داد زدم |
چون دوستان درخواست كردن از مطالب مفيد استفاده كنيم بنده آغاز ميكنم..به عنوان پدر معنوي اين فروم
آّب آلبالو از چه موادي تشكيل شده است؟ چند در صد كالري دارد؟ طرز تهيه و طبخ آن به چه صورتي است ؟ |
كالري مالري كه يخده منتها براي ساخت مقداري نمك از لپات بعلاوه معجون كلاه و نيش بازت و مقداري آلبالو همين
بابا بي معرفتها تاري داره ميره سفر و هزار خطر هيچ كسي نيست ما خداحافظي كنيم روبوسي اب پاشيدني قران رد شدني اين همه براتون زحمت ميكشم اونوقت اين جوري جبران ميكنين بشكنه اين دست كه نمك نداره ،:mad: اااااااااااي خدا هيچكي منو دوست نداره ، تاري بميرم واسه اين غربتت:17: |
كجا مي خواي بري تاري به سلامتي؟
خودم اينكارارو برات ميكنم دخترم الان مدرسس نيست |
من اومدم کسی چیزی میخواسته؟
تاری باز تو جوگیر شدی مدیریت قهوه خونه عجب پرویی هستیااااااااااااااااااااااااا من مدیر اینجام اینو خوب تو گوشت فرو کن داش |
لازم نكرده تو برو همونجائي كه تا حالا بودي معتاد معتاد
دخترتم ديگه حاضر نيست ببينتت برو معتاد به همه ميگم اشك خدا ميكشي تو پدر خوبي نيستس يه ادم ..... سه ئنگ اينجا مال منه و من چون مردم مديرم اخه كي ديده يه زن تو قهوه خونه مدير باشه باباااااااااااااااااااا يواش يواش دارم ميفهمم به درد كار كردن تو اين محيطه مردونه نميخوري اين يه واقعيته بايد قبول كني حقيقت تلخه |
تاریییییییییییییییییی به بابا آرینای من توهین میکنی کلتو میکنمممممممممممممممممم
|
:5::15:خوشم اومد دخمل گلم
|
باشه ادم فروش حالا كه بابا ارياناتو به من ترجيح ميدي برو با همون باباي معتاد سر كن ما هم ميريم ميگرديم يه ابجيه بهترترترترترترتر پيدا ميكنيم نامرد نمك ن...
|
معتاد نیست کی گفته معتاده؟خب تو داداشم باش اون بابام مگه چی میشه؟
|
نه تاري رو به پسري قبول نميكنم ....زبون درازي ميكنه
|
تو حرف نزن معتاد معتاد
|
حالا خوبه خودش گفت عفت کلام داشته باشین عجبااااااااااااااااا بابا داش تاری چرا به بابایی اینطوری میگی؟
|
نه مثكه بايد از گوش آويزونت كنم..
آخه بد بختي گوشم نداري..جان من اين آواتارو عوض كن تاري .... دخلمم حسادت چيز بديه ...متاسفانه تاري بهش دچار شده ... |
اکنون ساعت 05:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |