آقا مهدي كه فكر كنم كارگرداني |
باشد شکوفه خانوم
میگم میخواهی کارگردان بشی؟مرافه باشه همون منشی صحنه که گقتی آستیره خانوم هم ببینیم برا چه نقشی انتخاب می شه خب رزیتا خانوم با تاپیک سان(فاطیما) انتخاب بازیگر نویسنده ما هم نیومده ی پست بزنه نظر بده{قاط} عقبیم زودتر تا کوروش :65:نیومده فیلم بسازیم ممکنه بعد نباشیما:d:d:d |
آقا مهدی اینجاب اعلام همکاری میکنم :53:
ولی چون نقش بازی کردن و خودم نبودن برام عذاب اوره لطفا یه جای دیگه از توانایی های من استفاده کنید:24::24: فک کنم همه جا پره!!مرافه مسیول پذیرایی چی!! دارید؟؟؟ |
خوش آمدید:53:
هیچ جا پر نیست :) جا برا همه هست:) کلا میخواهیم همه با هم اخراجیها 4 بشیم :d:d بزودی لیست جاهای که نیاز داریم اعلام میشه و دوستان بیایند اعلام آمادگی کنند:53: اولویت با کسانی هست که زودتر اعلام آمادگی کردند یا بعد اعلام پست هایی که نیاز هست اعلام آمادگی می کنند.:dمرافه:d چه شود |
آقا و خانوم رو فاکتور میگیرم.
فعلا همینها به ذهنم رسید دوستان سینمایی کمک کنند. کارگردان: مهدی :cool: نویسنده فیلم نامه: رزیتا تهیه کنندگان : سنبل - ؟ منشی صحنه: شکوفه مدیر فیلم برداری : نیاز تدوین : سالومه موسیقی : DjAndi مدیران تولید : ? طراح صحنه و لباس:? صدابردار : ؟ صدا گذار : ؟ چهره پردازی : ؟ جلوه های ویژه : انتخاب بازیگران: شکوفه ، رزیتا بازیگران: نقش اول: کوروش ؟ ؟؟؟؟؟؟ |
منم هستم به منم یه نقش بده آقا مهدی
|
آقا مهدي خيلي كارگردان خوبي هستيا |
میگم من دوره تدوین گری رو رفتم. کارم خوبه به درد نمی خورم؟/:o
بازیگریمم خوبه. خلاصه یه پستی هم به ما بدین!!!!!!!!!!!!{داش مشتی} |
میبینم تعدا اخراجیها داره میره بالا{جشن پتو}
نیاز خانوم بگید کجا می تونید کار کنید یا تو قسمت بازیگرها میخواهید باشید؟. انتخاب بازیگر با رزیتا خانوم هستش. شکوفه خانوم تعرف تمجید از کارگردان بدرد نمیخوره (کلهم نوشابه باز کردن باعث نمیشه از زیر کار در برید:d) سالومه خانوم این شد پست تدوین گری با شما اگه کمکی خواستی اعلام کن تا ببینیم کی میاد کمکت. ******** مینا خانوم (سنبل ) :cool:که تهیه کنندگی رو داری ی پستی بزن ببینیم قبول داری یا نه بریم با یکی دیگه مذاکره کنیم تهیه کنندگی رو قبول کنه:d نوشابه باز کردن برا تهیه کننده اشکال نداره اصل کار پوله که با تهیه کننده است هرچی میتونید نوشابه براش باز کنید:d:d |
من میخوام مدیر فیلمبرداری باشم :65:
|
اکنون ساعت 07:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |