قبل از خروج
کاربران حاضر در انجمن: 781 (تعداد 1 عضو و 780 مهمان) http://p30city.net/images/Thememoch/...hos_online.gifبیشترین کاربران آنلاین در انجمنها 1,094 نفر در تاریخ 11-16-2011 و در ساعت 12:51 PM بوده است حسین |
حسین ، 4 شنبه سوری
نقل قول:
چاره ی دیگه ای نیست ...........! ---------------------------------------------------------------------------- سلام بر دوستان خوبم امشب 4 شنبه سوری هست و من اصلاً پامو از خونه بیرون نمیزارم نه قاشق زنی و برنامه ای داریم و نه هیچ چیز دیگه دیگه حوصله اشم نیست از ما گذشته قبلنا 4 شنبه سور بیرون میرفتم و الان دیگه کلاً بیخیال این جور داستانا شدم بشینم خونه گزارشهام رو بنویسم و سرمو با کارهایی که دارم مشغول کنم بهتره امسال عید هم هیچ جا نمیریم آخه قراره یک کوچولو به دنیا بیاد :d خواهر زاده ام هست و پسره !گاهی اوقات اصلاً این موضوع یادم میره ! ----------------------------------------------------------------- امشب یکم تمرین اینتر زدن هم میکنم ! :d ------------------------------------------------------------------------- به میبینم که صبا خانوم هم اومده ! من پروژه دارم ؟ درس مرس نداری شما من ترم آخرم >؟ بابا شمات که همین ترم فارغ از تحصیل میشی ما که هنوز یک ترم دیگه مونده تا فارغ التحصیل بشیم ! ناسلامتی شما خانوم مهندس میخواین بشین ! |
|
سلام دختر عمه گرامی نقل قول:
نقل قول:
خاله املام بیصت بیثته :d شیطون شاگرد خوبی بود فقط تو یک درس رد شده :d نقل قول:
نه میدونیم چی شده نه خبر داریم نقل قول:
حسین شنا بلد نیست شناور باشه محمد جان نقل قول:
به من که چیزی نگفتند |
کاربران در حال دیدن موضوع: 8 نفر (1 عضو و 7 مهمان) ترنم
سلام اول اقا مهدی ممنونم حتما سبزمو اینگونه تهیه میکنم:p اااااا خالــــــــــــــــه:65: اقا حسین حرفات مفهومین میگم در حد دیپلم حرف بزن شاید بفهمم چی میگی ولی احساس میکنم جای خالی که نوشتی حرف دوست خوبمون ..... منظورت جناب بیگ بنگ باشه اقا محمد تولد نورسیده تون پیشاپیش مبارک :53: بچه کوچیک توی خانواده خیلی خوبه اها نیادم رفت خودمو معرفی کنم به نام خدا من ترنم اصلی هستم :d |
اول از همه آقا مهدی طرز تهیه سبزه عالی بود در حد قیامت:d |
خاله جون چقد هی پست منو تو پست خودت تکرار کردی:d
چرا خاله رزیتا جون دقیقا یادم اومد ولی احتمالا اون ترنم تقلبی بوده ها:d ازما گفتن;) |
نقل قول:
|
نقــاش بـاشـی! چـقــدر می گیـری بیایی و صفحه های سیاه دلم را رنـگ کنی؟ بـعـــد بـرای دیــوار اتاق دلـــم یــــک روز آفتابی بکشی که نــــور آفتـــاب تا میـانه اتاق آمــــده باشد ... راستـــــی مـــن روی صـــورتــم یـــک خنــــــده می خـــواهـــم نــرخ ِ خـنـــــده که گـــــران نیســــت؟ -------------------------------------------------------------------------------------- زنــگــ میزنم ریـجکتـ میکنــی خــدا را شکـر !! حداقــل میـدانم کـه انـگشتــ شســـتت سـالمـ هستـ. |
[/INDENT]سلاااااااااااااام دختر عمه :cool: |
نقل قول:
|
آنا راستی من به دایی ممد قول داده بودم English Guys Come Here که به صفحه 50 رسید همتونو دعوت کنم به جشن!
همین الآنم اومدم به قولم وفا کنم! هرکی انگلیسی بلد باشه و نیاد بهمون تبریک بگه می زنم بشش خاک بره چشش! ************************** دایی ممد خوب دعوت کردم؟:d |
اکهی!
نگاه کن ها! حسین اینجاس! پست منم دیده که گفتم اونور جشنه! انگلیسی هم یه دوسه کلمه بلده! بازم نیومد تبریک بگه! یه ذره مسافت کمتر بود می اومدم میزدم بشد! |
سلام و شب بخیر خدمت دوستان ........من دیشب غایب بودم ..... مشکل از نت بود که قطع بود :65:
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (3 عضو و 2 مهمان) ترنم, Saba_Baran90, رزیتا
ما چقد دخترایه خوبی هستیم دور هم جمع شدیم غیبت کنیم:d سلام خسته نباشین خوبین میگم شما اینجا بیکار وبست نشستین اشتباه تایپی بگیرید:21: اقا مهدی چشمات اواتارمو قشنگ میبینه بعضی از بچه ها که کلا چراغشونو روشن نمیبینیم امیدوارم هرجا هستن سلامت باشن سنبل جان جمله های قشنگی بودن (نــرخ ِ خـنـــــده که گـــــران نیســــت؟) انا مه اعترض دارم صبا ای همه حرف از کجا میاری:24: |
درود بر خواهرها و برادرهای گرامی وگلم در پی سی سیتی:53:
امیدوارم همه تندرست و شاد و سرحال باشین فکر کنم غیبتم خیلی طولانی شد ، دلم برای همتون تنگ شده بود مدتیه حوصله ی هیچی رو ندارم ، دلم بدجوری گرفته ، حسین هر روز هِی میگفت یه سری بیا پی سی اما نمیدونم چرا نمیتونستم فکر کنم روزی 20 یا 30 دفعه این ترانه رو گوش میدم ترانه نفرین از استاد ایرج نفرین،بر توای دنیا نفرین ای آسمان،ای کهکشان،در کویر غم،زار و ناتوان من ز کاروان جا مانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام کاروان مرگ من چون رسد،عمر پر گناه من طی شود آواره دنیا شدم،هم بستر غمها شدم دیگرای خدا خستهام کردی،بر مرگم رضا خستهام کردی آواره دنیا شدم،هم بستر غمها شدم از کاروان جدا شدم،در فراق او با لالههای وحشی صحرا نشسته ام ای آسمان،ای کهکشان،در کویر غم،زار و ناتوان من ز کاروان جا مانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام در کشاکش این دو راهی مرگ و زندگی وامانده ام همتون رو دوست دارم:cool: |
یادم رفت
حسین جان مدیر شدنت مبارک کاکو:53: |
|
نقل قول:
|
تصویری زیبا و دردناک
آفرین به این مرد که یادش نرفته روزی هم مادرش اونو اینطوری بغل میکرده و بهش غذا میداده. دستان این پسر بوسیدنیست. امیدوارم همه ما قدردان زحمات پدر و مادرمون باشیم. http://www.asriran.com/files/fa/news...213752_806.jpg |
نقل قول:
نقل قول:
|
فعاليت هاي در حال انجام در انجمن
کاربران حاضر در انجمن: 235 (تعداد 1 عضو و 234 مهمان) MAHDI کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (1 عضو و 1 مهمان) MAHDI ساعت 04:28 صبح روز پنج شنبه 25/12/1390 یه مهمون داریم اما هیچی نداریم ، چه جوری ازش پذیرایی کنم؟؟؟؟؟؟ تا براش یه ترانه میخونم یه نفر یه چیزی بیاره آبرومون نره!!!!!!!!!!! |
|
آنا دیدین بعضی وقتا آدم هرچی دوس داره قسمتش نمیشه؟
اما هرچی رو هم که قسمتش میشه دوس نداره؟ ***************************************** چی بگم والا! هی........ |
سلام به دوستای پی سی سیتی ای .. یه چند روزی غیبت داشتم _:2:
خوب خوبین خوشین ؟تو این روزهای اخر سالی بهتون خوش میگذره؟ |
سلام به همه دوستان عزیز {جشن پتو}
انشاالله دلتون خوش و بی غم باشه و سال خوبی داشته باشین :53: |
آنا کجایین؟
یعنی چه که کسی اینجا نیست؟ پس چیکار می کنین این آخر سالی؟ |
سلام به همگی |
|
نقل قول:
این بخاطر اختلاف زمانی هست بین شهر ها الان همه جا وسط ظهر هست مردم سر کارن خونه شما شب شده همه از سر کار اومدن .:21: |
|
|
سلام به همه ی دوستان عزیزم :)
چطورین؟ خوب خوب هستید ایشالله؟ دنگ و باستون؟ چه خبره آقا، قضیه چیه؟ کی اومده، کی رفته؟ کی هس، کی نیس؟ :دی ایشالله هر کدوم از عزیزان هر جا که هستن، خوب خوش و خرم باشن، ایشالله :) آقا من میخواستم عید برم مالزی، جور نشد، خواستم برم دبی، جام گذاشتن! خواستم برم سلیمانیه، اونم باز جام گذاشتن ! کلا من پایه ی هر مسافرتی م، هر کی هر جا بره، دنبالش راه میوفتم ! اما الان هیچ جا نشد ! خب درواقع فقط اومدم اینجا که بگم : امضام رو عشق است ! البته ببخشیدا، خیلی کوچه بازاری بود: عشق است ! دلاتون بهاری عزیزان کوچیکتونم امیدوارم امسال بهترین سال زندگیتون باشه :) |
سلاااااااااااااااااااااام مهرگان گیان
چطوری روله؟ ما رو نمی بینی خوش میگذره؟ آنا دیدی چجو تعطیل شدیم؟ من همیشه بد موقع می خورم به تعطیلی!:d:65: ******************************************* آنا کاش حرف زدن هم مثل حرف شنیدن راحت بود! |
نقل قول:
بهترم ، ممنون |
|
مخلصم آنا، چرا مگه تعطیلی بده آقا؟!
آقا مهدی چی شده؟ خوب هستید؟ امیدوارم که خوب و سرحال و سرزنده باشید :) آقا نگفتین امضام قشنگه خو ! خاله رزی، درود بر شما :) :* |
نقل قول:
ممنوم آبجی امیدوارم شما هم همیشه شاد و سرحال باشید همتون رو دوست دارم:53: |
سلام یکی دو صفحه ی آخرو خوندم، تو چه انرژی ای داری صبا!! اومدم یه پست فارسی بدم ببینم چه جوریه :d انصافا فارسی (بتر تو سِی پارسی!) یه چیزه دیگس {پپوله} دوستان عزیز لطف کنین یه سری هم به خونه همسایتون بزنین {داش مشتی} خوشحال میشیم تاپیک انگلیسی ببینیمتون :rolleyes: . . یه جوری صحبت کردم انگار مدیر بخش انگلیسیم :d:p |
نقل قول:
نقل قول:
مهدییییییییییییییی مهدیییییییییییییییییی من که میدونم عاشق شدی سیبیلتو زدی دپرس شدی :cool: |
اکنون ساعت 09:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |