![]() |
دلم گرفته .........
|
عشق زاييده تفاوتهاست نه تشابه ها |
به غم کسی اسیرم ، که زمن خبر ندارد
عجب از محبت من ، که در او اثر ندارد |
در يک روز خزان پاييزي پرستويي را در حال مهاجرت ديدم به او گفتم:
چون به دياريارم ميروي به او بگو دوستش دارم ومنتظرش مي مانم. بهار سال بعد پرستو نفس نفس زنان آمد و گفت: دوستش بدار ولي منتظرش نمان............................. |
پشت شیشه....
ای دل بشارت میدهم خوش روزگاری میرسد
یا درد وغم طی میشود یا شهریاری میرسد غمگین مشو....قدری تحمل بیشتر.... گردی بپاشد درافق،گویا سواری میرسد....:o |
نگاهت را به نگاهم پيوند بزن تا فاصله ها پل شود |
چه گناهی کرده بودم که روزای من سیاهه سهم لبهای تو لبخند سهم شبهای من آهه چی ازم به دل گرفتی که ازت فاصله دارم عشق دلنواز دیروز خیلی از تو گله دارم یه نفر یه آینه از غم در مقابلم گرفته چی بگم با چه زبونی آی خدا دلم گرفته |
|
روی یک طاقچه سنگی میون دو قاب رنگی بودن من وتو با هم داره تصویر قشنگی عکس تو تو قاب خاتم در حصار خالی از غم حتی در مرگ تن من نمی گیره رنگ ماتم |
آفرینش روز و شب، زیبایی زمین و کهکشانها، درخشش ستارگان فروزان، همه حاکی از وجود پروردگار یکتاست، پس از او اطاعت می کنیم، چون او معین کرده که مرگ آغاز جاودانه هاست |
اکنون ساعت 09:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |